_beatka_ Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 zdjęcia cudne!:) jutro ogłoszę małą:) Quote
Olena84 Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Tekst mniej więcej coś wymyśliłam ;/ Przedstawiam Tinkę. Ta maleńka (ok 8kg), młoda (ok 2 lata), śliczna sunia jest do adopcji. Została znaleziona przy punkcie wymiany opon, gdzie według osób tam pracujących została pare dni wcześniej wyrzucona z samochodu. Sunia kocha ludzi, zwłaszcza dzieci, lubi inne psy i akceptuje koty. Prawdopodobnie była bita, ale gwałtownych ruchów boi się coraz mniej. Tina jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Sunia przebywa w okolicach Warszawy. Kontakt w sprawie adopcji: 695-.... Quote
Olena84 Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 _beatka_ napisał(a):zdjęcia cudne!:) jutro ogłoszę małą:) Dziękuje bardzo!!! Quote
_beatka_ Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 sunia już jest na 35 serwisach. Daj znać czy jest odzew;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 _beatka_ napisał(a):sunia już jest na 35 serwisach. Daj znać czy jest odzew;) Beatko, super :multi:. Dif, dziękujemy za piękne fotki małej :lol:. Na tym zdjęciu http://imageshack.us/a/img837/817/y1qj.jpg bardzo mi przypomina naszego Murzynka, też wyrzuconego przez jakiegoś palanta :shake: z samochodu. Jak można wyrzucić :shake: takie śliczności, tak ufnie wpatrzone w człowieka... Jest prześliczna, to są zdjęcia, na które powinien być szybki odzew w połączeniu z tekstem Oleny :lol:. Quote
Hotel KADIF Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 "Agresywna" wobec innych psów Tinka w akcji: https://www.facebook.com/photo.php?v=582749988467618&set=vb.179740165435271&type=2&theater :) :) :) Quote
Olena84 Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Haha, i muzyka dobra do zagryzania. A mina Pimpka znudzonego wszystkim bezcenna;) Quote
Olena84 Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Pisałam ten tekst pisałam i jak miałam na pw wysyłać Do Beatki to mi zniknął:(, a dopiero teraz mi sie przypomniało, że napisałam, że sunia zachowuje czystość, ładnie jeździ samochodem i inne takie;/. No trudno, ważne żeby ktos sensowny zadzwonił. Olena84 napisał(a):Tekst mniej więcej coś wymyśliłam ;/ Przedstawiam Tinkę. Ta maleńka (ok 8kg), młoda (ok 2 lata), śliczna sunia jest do adopcji. Została znaleziona przy punkcie wymiany opon, gdzie według osób tam pracujących została pare dni wcześniej wyrzucona z samochodu. Sunia kocha ludzi, zwłaszcza dzieci, lubi inne psy i akceptuje koty. Prawdopodobnie była bita, ale gwałtownych ruchów boi się coraz mniej. Tina jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Sunia przebywa w okolicach Warszawy. Kontakt w sprawie adopcji: 695-.... Quote
Mattilu Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Zagladam i dobrego domku przeslicznej Tince w Nowym Roku zycze :) Quote
_beatka_ Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 ale z niej rzeźniczka ;) mam nadzieję, że będzie jakiś odzew:) Quote
Olena84 Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Zapraszam na książkowy bazarek dla Tiny: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249878-Thrillery-%E2%80%93-bestsellery-%E2%80%93-szwedzkie-krymina%C5%82y-z-darmow%C4%85-wysy%C5%82k%C4%85!Na-Basta-i-Tine-14-01?p=21714588#post21714588 Quote
sleepingbyday Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 na bazarek zaraz zajrzę. jak sylwek wam minał? ja popadam w psią depresje. szukamy juz kilku psów. sami. wolontariat zrobił się fejsbukowy, z domu nikt sie nie rusza. jestem tym rozgoryczona. co za początek roku, do dupy. jak juz nawet my jesteśmy leniwi, to czego możemy wymagać od zwykłych ludzi? czemu ja sie dziwię, jak daje ulotke psiarzowi, a on na to: a co ja mam do tego, ze pies wam zaginał? zastrzelić go mam, jak zobaczę? co psu z tego, że wolontariat się przejmie i nie sadzi tekstów troglodyckich, skoro tylko zza klawiatury? a ten tekst psiarza to autentyk. Quote
Olena84 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 SBD napisałam Ci smsa, mogę do psiaka z otrębusów pojechać w sobote, nie wyobrażam sobie co on czuł przy tych petardach daleko od domu:( Quote
sleepingbyday Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 nie doszedł. ale wyczytałam na wątku, dzięki wielkie. najgorsza jest własnie wyobraźnia, jak sie czuje zwierzak - zgubiony, ślepy i na wojnie. wymiękam, dorota też na skraju wytrzymalości. a w dodatku ona codziennie tam jeździ. a jeszcze ten gremlin, zła karma jak rany. dobrze, że się szybko znalazł, bo siwiejemy. Quote
zozola77 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 o widze, ze Tinka ma ogłoszenia..a ja chciałam bym dobra ciocia i sie spóźniłam :evil_lol: no to telefony dzwońcie !!! Quote
Olena84 Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Nie pozostaje nic innego jak czekać na odzew... Beata za tydzień odnowi ogłoszenia, a że bazarek ksiazkowy dobrze idzie to opłacę wyróżnienie Tince Quote
Nutusia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Olenka - pamiętaj, że mam pieniążki dla Tinki od Synka Johannalind ;) Od 7go będę w pracy :) Quote
Olena84 Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Nutusia napisał(a):Olenka - pamiętaj, że mam pieniążki dla Tinki od Synka Johannalind ;) Od 7go będę w pracy :) No właśnie, w następny weekend chyba sie przejadę do Was i jeśli macie dla mnie coś na bazarek;), to chętnie przejmę. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 sleepingbyday napisał(a):na bazarek zaraz zajrzę. jak sylwek wam minał? ja popadam w psią depresje. szukamy juz kilku psów. sami. wolontariat zrobił się fejsbukowy, z domu nikt sie nie rusza. jestem tym rozgoryczona. co za początek roku, do dupy. jak juz nawet my jesteśmy leniwi, to czego możemy wymagać od zwykłych ludzi? czemu ja sie dziwię, jak daje ulotke psiarzowi, a on na to: a co ja mam do tego, ze pies wam zaginał? zastrzelić go mam, jak zobaczę? co psu z tego, że wolontariat się przejmie i nie sadzi tekstów troglodyckich, skoro tylko zza klawiatury? a ten tekst psiarza to autentyk. Mieszkam tak daleko... Pomogłabym w szukaniu, gdybym była bliżej. Może warto popisać PW do dogomaniaków mieszkających w okolicy ? Oby się znalazł staruszek, co musi przeżywać ten biedny pies i jego ludzie :-(. Quote
Nutusia Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Olena84 napisał(a):No właśnie, w następny weekend chyba sie przejadę do Was i jeśli macie dla mnie coś na bazarek;), to chętnie przejmę. O, fajnie - zapraszamy! :) Chętnie się podzielimy dobrem zalegającym na strychu ;) Quote
Recommended Posts