Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do Dif, sunia już nie jest taka niechętna w stosunku do innych psiaków, jedynie w zabawie podszczypuje psy po łapach. Jutro idzie na zdjecie szwów, a po 1,5 tygodniu na szczepienie.
Noi jest bardzo mądra!;)

Posted

A ja wczoraj miałam zaszczyt odebrać z rąk Kuby - Synka Johannalind - starannie przygotowaną kopertę, a w niej... zdeponowane oszczędności Kuby, które postanowił przeznaczyć dla Tinki! :) Pogratulowałam postawy, uścisnęłam dłoń i nawet dostałam buziaka od Bohatera. Przy najbliższej okazji, przekażę tę cenną kopertę Olenie, a ona potem zapisze kwotę w rozliczeniach ;) Prawda, że zuch chłopak, a Mama może pękać z dumy? :)

Posted

[quote name='Nutusia']A ja wczoraj miałam zaszczyt odebrać z rąk Kuby - Synka Johannalind - starannie przygotowaną kopertę, a w niej... zdeponowane oszczędności Kuby, które postanowił przeznaczyć dla Tinki! :) Pogratulowałam postawy, uścisnęłam dłoń i nawet dostałam buziaka od Bohatera. Przy najbliższej okazji, przekażę tę cenną kopertę Olenie, a ona potem zapisze kwotę w rozliczeniach ;) Prawda, że zuch chłopak, a Mama może pękać z dumy? :)
Super! Naprawde piekna sprawa:)

Posted

[quote name='Olena84']Zaraz zerkam na konto!

Nie rozumiem, wiesz dlaczego? Bo byłam pewna że 28zł powinnam Ci zapłacić;), ale nie dopraszam się;)[/QUOTE]

[quote name='Olena84']Dotarło:
- Czarna Kafka - 20zł
- Cisowianka - 50zł

Dziękuje :loveu:

Zozola nic Twojego nie mam!:([/QUOTE]

Olena ja to "wpłacone " napisałam w cudzysłowiu bo zgodnie z tym co Ci pisałam na priv, miałysmy sobie nawzajem przelewów nie robic bo to bez sensu ja Tobie a Ty mnie tylko skompensowac te kwoty...

no ale dobra, nie zrozumiałaś dlatego ja wysłałam Ci dzisiaj zeby juz nie mieszac te obiecane 15 złotych dla Tiny..reszte napisłam na priv...

a Ty u mnie zarymowałas ze 18 zł..to Maciek za 28 zł na poczatku....moze dlatego Ci ta kwota utkwiła bo to Mackowe :siara: (jego zobowiazania bierzesz na siebie ?? - dobra przyszła żonka)):diabloti::evil_lol:

Posted

Pogodnych, zdrowych, ciepłej rodzinnej atmosfery w te dni Bożego Narodzenia dla wszyskich wątkowiczów, sympatyków i fanów Tinki. Niech Święta będą dla Was czasem bliskości i spokoju, a podopieczne czworonogi niech cieszą się razem z nami.
Wesołych Świąt

Posted

Życzę kochanym Cioteczkom i Wujkowi żeby Wam sie szczęściło, udawało wszystko, byście byli zdrowi, radosci i ciągle zakochani! A Tince dobrego i szybkiego domku!

Posted

[quote name='Selenga']Ola, czemu nie powiedziałaś, że znalazłaś takie cudo???
Deklaruję 15 zł stałej i pomyślę o bazarku jakimś.[/QUOTE]

Matko, Selenga dziękuje :oops:, czym tu sie chwalić - brak deklaracji a ja psa łapię i wsadzam do hotelu:( , dziękuje bardzo!