Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mattilu']poleciał grosz dla Tiny

:multi:

[quote name='DIF']Tinka po sterylizacji. Wszystko się udało, psina jest dzielna, ale przerażona.
Nie wie co się dzieje i co ma na sobie (kubraczek ;) ). Na razie nie chce wychodzić z klatki, odpoczywa.
Dzisiaj tylko woda, jutro z rana jedzonko.
Mam zdjęcia, ale nie mogę ich wkleić.. Coś się znowu dzieje z dogo?

Wyślij na alekswawa@wp.pl, mam też wyniki badań na mailu i jedną fotkę komorka, niezbyt dobrą, ale moze też wkleje...

[quote name='JOHANNALIND']Mam dużo rzeczy do oddania: książki, ubrania, jakieś bibeloty. Jak jest chętna osoba to ode mnie zabrać i wystawić to bardzo bym się ucieszyła i byłoby 100% dla Tinki:)

Byłoby super! A skąd jesteś? Tylko ja bym wolała już po świętach :oops:, dzis spedziłam upojne chwile na poczcie, a potem będzie gorzej, a nie tylko 19 osób;)

[quote name='dana']Z powodu pewnych problemów :shake: natury techniczno - przyrodniczej :shake: przez kilka dni nie przypominałam małej, ale teraz nadrabiam :lol:. Jak się czuje słoneczko ?

Słoneczki po sterylce, na szczęście bez ropomacicza!

[quote name='mdk8']Widziałam - teraz już nie :shake:

Ja nic nie widzę!!! Były fotki?

Posted

Dobra to zaraz wyślę do Olenki.
Już wiem dlaczego nie widać tych fotek. Coś mi się zadziało z fotosikiem i nie mogę teraz przez niego przesyłać. Zaraz wyślę do Oli.

Niunia ma się dobrze. Zjadła śniadanie, zrobiła siusiu i kupkę, także wszystko gra. Ma "syndrom kubraczkowy", ale ma nadzieję, że jej to minie.

Posted

Dif, ja nic nie dostałam, a swojej fotki nie zamieszczę, bo kabelek do telefonu został w pracy:(.

Dziękuje za nowe wpłąty:
- Awit - 20zł
- Grazia60 - 50zł
- Carrie i Tequila - 15zł
- Mattilu - 40,60zł
:multi:

Posted

Przepraszam, ale nie wysłałam nikomu fotek! :oops: Jestem chora i ledwo ciągnę.... :-(

Ale Tinka żyje i czuje się bardzo dobrze..he..he... Je, pije i normalnie się załatwia.
A oto dowód:
Tadammm:

[video=youtube;Ntts0qBIqgM]http://www.youtube.com/watch?v=Ntts0qBIqgM&feature=youtu.be[/video]

:)

Posted

Jestem spod Warszawy- okolice Czosnowa, mieszkam niedaleko Nutusi- więc faktycznie mogę jej podać rzeczy i jakoś sobie odbierzesz w Warszawie. A dać mogę kiedy chcesz- jak masz miejsce na trzymanie to jeszcze przed świętami- wystawiać możesz kiedy chcesz, a jak brakuje miejsca to spokojnie mogą poczekać u mnie na półkach- wprawdzie fajnie by było zwolnić trochę miejsca, ale wytrzymam :cool3:

Posted

[quote name='Czarna Kafka']Dziękuję za zaproszenie:smile: Poproszę o nr konta, postaram się coś wpłacić Malutkiej

Super, ekspresowo wysyłam!!!

[quote name='JOHANNALIND']Jestem spod Warszawy- okolice Czosnowa, mieszkam niedaleko Nutusi- więc faktycznie mogę jej podać rzeczy i jakoś sobie odbierzesz w Warszawie. A dać mogę kiedy chcesz- jak masz miejsce na trzymanie to jeszcze przed świętami- wystawiać możesz kiedy chcesz, a jak brakuje miejsca to spokojnie mogą poczekać u mnie na półkach- wprawdzie fajnie by było zwolnić trochę miejsca, ale wytrzymam :cool3:

Wolałabym juz po świętach :oops:, boję sie, że teraz nie będę mieć juz w ogole czasu hopać ani wysłac... Dziękuje!

[quote name='Ryjonek']Zapraszam na przedświąteczny bazarek ekspresowy:smile:
na trzy cele: tymczasy u Ulvhedinn, Tinke i Greyke

http://www.dogomania.pl/forum/threads/249473-Ekspresowy-megabazar-swiateczny-dla-dzieci-drobiazgi-prezenty-do-18-12-ZAPRASZA?p=21649245#post21649245

Ale super, dziękuje!!!

Dif maleńka super!

Posted

[quote name='EVA2406']Aniu, nie choruj. Ty nie możesz chorować, bo kto zrobi święta, kto będzie opiekowała się dziećmi i naszymi pieskami?
Zdrówka :)[/QUOTE]

Niestety, Ewuś, zostaliśmy zawirusowani i łatwo nie będzie... :( U nas jak chorujemy to wszyscy. Na razie Kingę ominęło. :)