Olena84 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='dana']Mnie nikt nie zaprosił, ale sama ;) przyleciałam. Olena, śliczne to małe cudo, powinna szybciutko znaleźć dom :lol:. Lubie samozaproszenia;)! witam i wiem;) Quote
bakusiowa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Nie byłabym taka optymistką co do znalezienia domu. Moja terierka też cudo i już 5 miesiecy jest w dt. Ostatnio myśliwi dzwonią. Quote
danka4u1 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Olena84']Lubie samozaproszenia;)! witam i wiem;) [quote name='dana']Mnie nikt nie zaprosił, ale sama ;) przyleciałam. Olena, śliczne to małe cudo, powinna szybciutko znaleźć dom :lol:. Witaj Danusiu, czy przywędrowałaś do Tinki z mojego podpisu. Zmieniłam Maksie i Szariki na Tinkę, chociaż zamieściłabym wszystkie psy, ale Dogo mówi-nie:shake::mad: Czy wzięłyście pod uwagę ewentualność, że Tinka zgubiła się komuś? Taka zadbana....moze trzeba ją gdzieś w pobliżu miejsca znalezienia ogłosić? Tak myślę i drżę, że to mógły być mój pies, który " poszedł sobie w szeroki świat" i zginął mi...:shake: Dziś niestety nikt nie przybył do naszej maskotki w odwiedziny z zapraszanych osób, ale jeszcze wszystko przed nami i Tinką ...do rana:evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='danka4u1']Witaj Danusiu, czy przywędrowałaś do Tinki z mojego podpisu. Zmieniłam Maksie i Szariki na Tinkę, chociaż zamieściłabym wszystkie psy, ale Dogo mówi-nie:shake::mad: Czy wzięłyście pod uwagę ewentualność, że Tinka zgubiła się komuś? Taka zadbana....moze trzeba ją gdzieś w pobliżu miejsca znalezienia ogłosić? Tak myślę i drżę, że to mógły być mój pies, który " poszedł sobie w szeroki świat" i zginął mi...:shake: Dziś niestety nikt nie przybył do naszej maskotki w odwiedziny z zapraszanych osób, ale jeszcze wszystko przed nami i Tinką ...do rana:evil_lol: Dokładnie tak :D, przyleciałam tu Danusiu za Tobą :lol:. Może rzeczywiście ktoś małej szuka :roll:. Quote
Olena84 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Pani ze wsi gdzie znaleźliśmy sunie powiedziałą, że ona sie długo błąka i jej nie znają, a z wymiany opon, że jak zwykle psa podrzucili. Dwa lata temu też tam znalazłam psa, na szczęście po 3 miesiącach przebywania w hotelu znalazł dom! Quote
danka4u1 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 No to Tince też życzymy szybkiego i odpowiedzialnego domu, a ja teraz biegnę w poszukiwaniu sponsorów o wielkim sercu i ...zasobnej kieszeni, bo Tinka sliczna, ale jednak nawet takie cudo musi czasem coś zjeść;), gdzieś mieszkać i parę innych wymagań ma dama. Quote
Olena84 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='danka4u1']No to Tince też życzymy szybkiego i odpowiedzialnego domu, a ja teraz biegnę w poszukiwaniu sponsorów o wielkim sercu i ...zasobnej kieszeni, bo Tinka sliczna, ale jednak nawet takie cudo musi czasem coś zjeść;), gdzieś mieszkać i parę innych wymagań ma dama.[/QUOTE] :iloveyou::kciuki::Rose: Quote
asiuniab Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Olena84']Pani ze wsi gdzie znaleźliśmy sunie powiedziała, że ona się długo błąka i jej nie znają, a z wymiany opon, że jak zwykle psa podrzucili. Dwa lata temu też tam znalazłam psa, na szczęście po 3 miesiącach przebywania w hotelu znalazł dom![/QUOTE] wątpię, żeby się Jej właściciel nam narzucał i szukał psiny, ale istotnie wygląda na zadbaną, sierść się ładnie błyszczy; Quote
lucky23 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Olena84']Było by super!!! Bardzo dziękuje!!![/QUOTE] Dobra jak się zgodziłyście na pomysł, to podajcie trochę szczegółów :D Może jeszcze przed świętami coś kupię ? :D Więc może zacznę od koloru taśmy podkładowej, tak gdzie ja kupuję są tylko dostępne czarne i czerwone, szerokość 2, 2,5 i 3 cm - która by była najodpowiedniejsza. Druga rzeczy - naszywki. Mogłabym naszyć wstążkę, w jednolitym kolorze, np. zółtą, zieloną, niebieską, fioletową, etc.. I jeszcze ilość, ile miałabym wykonać? Czy 4-5 bryloczków by starczyło ? Quote
GatoNegro22 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Zaglądam do ślicznej Tinki na zaproszenie, niestety nie mam teraz jak pomóc. :shake: Quote
Mattilu Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Poprosze nr konta i nazwe banku. Nie moge sie zadeklarowac, ale podesle pare groszy po 15.12. Quote
danka4u1 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='lucky23']Dobra jak się zgodziłyście na pomysł, to podajcie trochę szczegółów :D Może jeszcze przed świętami coś kupię ? :D Lucky, to juz Ty wiesz najlepiej, jakie kolory najładniej komponują się, bo Ty robisz takie cudeńka:loveu: [quote name='GatoNegro22']Zaglądam do ślicznej Tinki na zaproszenie, niestety nie mam teraz jak pomóc. :shake: Dziekujemy za odwiedziny u Tinki zaprasamy na wątek.Obecność tutaj, to tez pomoc. :loveu: [quote name='Mattilu']Poprosze nr konta i nazwe banku. Nie moge sie zadeklarowac, ale podesle pare groszy po 15.12. Mattilu, serdecznie dziękujemy za wsparcie dla bezdomniaka:loveu:. Szefowa od finansów przyjdzie tutaj rano, to poda Ci konto. odwiedzaj nas i Tinkę na wątku, zapraszamy:loveu: Quote
ania0112 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Grosik dla Tiny poszedł już wczoraj.. trzymam kciuki za sterylkę i chodzenie na smyczy :) Quote
danka4u1 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='ania0112']Grosik dla Tiny poszedł już wczoraj.. trzymam kciuki za sterylkę i chodzenie na smyczy :)[/QUOTE] Dzięki Aniu/?/ za wsparcie i nie opuszczaj nas i Tinki na wątku. Zapraszamy rano. Spokojnej nocy:loveu: Quote
cancer43 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Przyszłam na zaproszenie,przypomnijcie mi za kilka dni,jak rozliczęswoje dwa,zrobię jakiś bazarek dla Tinki A teraz czarnowidztwo - w sierpniuu minął rok,jak trafił do mnie podobny do Tinki smark.Nie było w jego sprawie ani jednego telefonu Quote
danka4u1 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='cancer43']Przyszłam na zaproszenie,przypomnijcie mi za kilka dni,jak rozliczęswoje dwa,zrobię jakiś bazarek dla Tinki A teraz czarnowidztwo - w sierpniuu minął rok,jak trafił do mnie podobny do Tinki smark.Nie było w jego sprawie ani jednego telefonu cancer43,dziękujemy za obietnicę bazarku dla Tiny:loveu:, ale drugiej części Twojego postu nei zauważamy:shake:;) precz czarnowidztwo:mad: Quote
Nutusia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Witaj węgielku malutki! :) Mam sporo ciuszków na bazarek, ale sama nie dam rady wystawić, pomierzyć czy obfocić. Gdybym mogła komuś przekazać w Wwie - chętnie się podzielę. Quote
obiezyswiat75 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Wysłałam Ci spis książek na szybki bazarek :) Quote
Atewi Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Przybyłam na zaproszenie :cool3: Finansowo niestety nie dam rady wesprzeć malizny, ale deklaruję pomoc w ogłoszeniach. P.S. Będę co jakiś czas zerkać w wątek, ale przypomnijcie się jeszcze jak ogłoszenia będą już potrzebne. Quote
Natka28 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ja też przybywam na zaproszenie :) szkoda psinki, a najgorsze jest to, że takie porzucanie rzadkością nie jest.. ludzie to naprawdę potwory :shake: Dziewczyny a zrobiłyście wydarzenie na facebook'u? Wiadomo, że więcej ludzi tam zagląda :lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Przypomnę maliznę ;). Wieje u nas jak na Syberii :shake: :shake:. Quote
Awit Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Olena dostałam konto, wyślę grosik któregoś dnia. Quote
Olena84 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='lucky23']Dobra jak się zgodziłyście na pomysł, to podajcie trochę szczegółów :D Może jeszcze przed świętami coś kupię ? :D Więc może zacznę od koloru taśmy podkładowej, tak gdzie ja kupuję są tylko dostępne czarne i czerwone, szerokość 2, 2,5 i 3 cm - która by była najodpowiedniejsza. Druga rzeczy - naszywki. Mogłabym naszyć wstążkę, w jednolitym kolorze, np. zółtą, zieloną, niebieską, fioletową, etc.. I jeszcze ilość, ile miałabym wykonać? Czy 4-5 bryloczków by starczyło ? Kurcze ciotka, zupełnie sie na tym nie znam:(, moze na 5 bryloczkow na razie? [quote name='Mattilu']Poprosze nr konta i nazwe banku. Nie moge sie zadeklarowac, ale podesle pare groszy po 15.12. :multi:Dziękuje bardzo!!! [quote name='ania0112']Grosik dla Tiny poszedł już wczoraj.. trzymam kciuki za sterylkę i chodzenie na smyczy :) :multi:Dziękuje! [quote name='cancer43']Przyszłam na zaproszenie,przypomnijcie mi za kilka dni,jak rozliczęswoje dwa,zrobię jakiś bazarek dla Tinki A teraz czarnowidztwo - w sierpniuu minął rok,jak trafił do mnie podobny do Tinki smark.Nie było w jego sprawie ani jednego telefonu Napewno przypomnę, dziękuję!!! :multi: [quote name='Nutusia']Witaj węgielku malutki! :) Mam sporo ciuszków na bazarek, ale sama nie dam rady wystawić, pomierzyć czy obfocić. Gdybym mogła komuś przekazać w Wwie - chętnie się podzielę. Dziękuje, pewnie ja bym przejęla, ale po zmianie szefa nie wyjde z pracy przed 16:( [quote name='obiezyswiat75']Wysłałam Ci spis książek na szybki bazarek :) Dziękuje, postaram sie zrobić jak najszybciej! [quote name='Atewi']Przybyłam na zaproszenie :cool3: Finansowo niestety nie dam rady wesprzeć malizny, ale deklaruję pomoc w ogłoszeniach. P.S. Będę co jakiś czas zerkać w wątek, ale przypomnijcie się jeszcze jak ogłoszenia będą już potrzebne. Przypomnę!!! [quote name='Agnieszka.D']Jestem u maleńkiej :) [quote name='Natka28']Ja też przybywam na zaproszenie :) szkoda psinki, a najgorsze jest to, że takie porzucanie rzadkością nie jest.. ludzie to naprawdę potwory :shake: Dziewczyny a zrobiłyście wydarzenie na facebook'u? Wiadomo, że więcej ludzi tam zagląda :lol: Witamy!!! Wydarzenie zrobie w weekend!!! [quote name='dana']Przypomnę maliznę ;). Wieje u nas jak na Syberii :shake: Jestem nim przerażona! [quote name='Awit']Olena dostałam konto, wyślę grosik któregoś dnia. Czekam :cool3: Quote
Olena84 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Tinka ma sterylizacje w poniedziałek o 11 i prawdopodobnie ma ropomacicze:( Quote
Recommended Posts