Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dana']Mnie nikt nie zaprosił, ale sama ;) przyleciałam. Olena, śliczne to małe cudo, powinna szybciutko znaleźć dom :lol:.

Lubie samozaproszenia;)! witam i wiem;)

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84']Lubie samozaproszenia;)! witam i wiem;)

[quote name='dana']Mnie nikt nie zaprosił, ale sama ;) przyleciałam. Olena, śliczne to małe cudo, powinna szybciutko znaleźć dom :lol:.
Witaj Danusiu, czy przywędrowałaś do Tinki z mojego podpisu. Zmieniłam Maksie i Szariki na Tinkę, chociaż zamieściłabym wszystkie psy, ale Dogo mówi-nie:shake::mad:
Czy wzięłyście pod uwagę ewentualność, że Tinka zgubiła się komuś? Taka zadbana....moze trzeba ją gdzieś w pobliżu miejsca znalezienia ogłosić? Tak myślę i drżę, że to mógły być mój pies, który " poszedł sobie w szeroki świat" i zginął mi...:shake:
Dziś niestety nikt nie przybył do naszej maskotki w odwiedziny z zapraszanych osób, ale jeszcze wszystko przed nami i Tinką ...do rana:evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Witaj Danusiu, czy przywędrowałaś do Tinki z mojego podpisu. Zmieniłam Maksie i Szariki na Tinkę, chociaż zamieściłabym wszystkie psy, ale Dogo mówi-nie:shake::mad:
Czy wzięłyście pod uwagę ewentualność, że Tinka zgubiła się komuś? Taka zadbana....moze trzeba ją gdzieś w pobliżu miejsca znalezienia ogłosić? Tak myślę i drżę, że to mógły być mój pies, który " poszedł sobie w szeroki świat" i zginął mi...:shake:
Dziś niestety nikt nie przybył do naszej maskotki w odwiedziny z zapraszanych osób, ale jeszcze wszystko przed nami i Tinką ...do rana:evil_lol:

Dokładnie tak :D, przyleciałam tu Danusiu za Tobą :lol:. Może rzeczywiście ktoś małej szuka :roll:.

Posted

Pani ze wsi gdzie znaleźliśmy sunie powiedziałą, że ona sie długo błąka i jej nie znają, a z wymiany opon, że jak zwykle psa podrzucili. Dwa lata temu też tam znalazłam psa, na szczęście po 3 miesiącach przebywania w hotelu znalazł dom!

Posted

No to Tince też życzymy szybkiego i odpowiedzialnego domu, a ja teraz biegnę w poszukiwaniu sponsorów o wielkim sercu i ...zasobnej kieszeni, bo Tinka sliczna, ale jednak nawet takie cudo musi czasem coś zjeść;), gdzieś mieszkać i parę innych wymagań ma dama.

Posted

[quote name='danka4u1']No to Tince też życzymy szybkiego i odpowiedzialnego domu, a ja teraz biegnę w poszukiwaniu sponsorów o wielkim sercu i ...zasobnej kieszeni, bo Tinka sliczna, ale jednak nawet takie cudo musi czasem coś zjeść;), gdzieś mieszkać i parę innych wymagań ma dama.[/QUOTE]
:iloveyou::kciuki::Rose:

Posted

[quote name='Olena84']Pani ze wsi gdzie znaleźliśmy sunie powiedziała, że ona się długo błąka i jej nie znają, a z wymiany opon, że jak zwykle psa podrzucili. Dwa lata temu też tam znalazłam psa, na szczęście po 3 miesiącach przebywania w hotelu znalazł dom![/QUOTE]
wątpię, żeby się Jej właściciel nam narzucał i szukał psiny, ale istotnie wygląda na zadbaną, sierść się ładnie błyszczy;

Posted

[quote name='Olena84']Było by super!!! Bardzo dziękuje!!![/QUOTE]
Dobra jak się zgodziłyście na pomysł, to podajcie trochę szczegółów :D
Może jeszcze przed świętami coś kupię ? :D

Więc może zacznę od koloru taśmy podkładowej, tak gdzie ja kupuję są tylko dostępne czarne i czerwone, szerokość 2, 2,5 i 3 cm - która by była najodpowiedniejsza.

Druga rzeczy - naszywki. Mogłabym naszyć wstążkę, w jednolitym kolorze, np. zółtą, zieloną, niebieską, fioletową, etc..

I jeszcze ilość, ile miałabym wykonać? Czy 4-5 bryloczków by starczyło ?

Posted

[quote name='lucky23']Dobra jak się zgodziłyście na pomysł, to podajcie trochę szczegółów :D

Lucky, to juz Ty wiesz najlepiej, jakie kolory najładniej komponują się, bo Ty robisz takie cudeńka:loveu:
[quote name='GatoNegro22']Zaglądam do ślicznej Tinki na zaproszenie, niestety nie mam teraz jak pomóc. :shake:
Dziekujemy za odwiedziny u Tinki zaprasamy na wątek.Obecność tutaj, to tez pomoc.
:loveu:
[quote name='Mattilu']Poprosze nr konta i nazwe banku. Nie moge sie zadeklarowac, ale podesle pare groszy po 15.12.
Mattilu, serdecznie dziękujemy za wsparcie dla bezdomniaka:loveu:. Szefowa od finansów przyjdzie tutaj rano, to poda Ci konto.
odwiedzaj nas i Tinkę na wątku, zapraszamy:loveu:

Posted

[quote name='ania0112']Grosik dla Tiny poszedł już wczoraj.. trzymam kciuki za sterylkę i chodzenie na smyczy :)[/QUOTE]
Dzięki Aniu/?/ za wsparcie i nie opuszczaj nas i Tinki na wątku. Zapraszamy rano. Spokojnej nocy:loveu:

Posted

Przyszłam na zaproszenie,przypomnijcie mi za kilka dni,jak rozliczęswoje dwa,zrobię jakiś bazarek dla Tinki
A teraz czarnowidztwo - w sierpniuu minął rok,jak trafił do mnie podobny do Tinki smark.Nie było w jego sprawie ani jednego telefonu

Posted

[quote name='cancer43']Przyszłam na zaproszenie,przypomnijcie mi za kilka dni,jak rozliczęswoje dwa,zrobię jakiś bazarek dla Tinki
A teraz czarnowidztwo - w sierpniuu minął rok,jak trafił do mnie podobny do Tinki smark.Nie było w jego sprawie ani jednego telefonu
cancer43,dziękujemy za obietnicę bazarku dla Tiny:loveu:, ale drugiej części Twojego postu nei zauważamy:shake:;) precz czarnowidztwo:mad:

Posted

Witaj węgielku malutki! :)
Mam sporo ciuszków na bazarek, ale sama nie dam rady wystawić, pomierzyć czy obfocić. Gdybym mogła komuś przekazać w Wwie - chętnie się podzielę.

Posted

Przybyłam na zaproszenie :cool3:
Finansowo niestety nie dam rady wesprzeć malizny, ale deklaruję pomoc w ogłoszeniach.

P.S. Będę co jakiś czas zerkać w wątek, ale przypomnijcie się jeszcze jak ogłoszenia będą już potrzebne.

Posted

Ja też przybywam na zaproszenie :) szkoda psinki, a najgorsze jest to, że takie porzucanie rzadkością nie jest.. ludzie to naprawdę potwory :shake:
Dziewczyny a zrobiłyście wydarzenie na facebook'u? Wiadomo, że więcej ludzi tam zagląda :lol:

Posted

[quote name='lucky23']Dobra jak się zgodziłyście na pomysł, to podajcie trochę szczegółów :D
Więc może zacznę od koloru taśmy podkładowej, tak gdzie ja kupuję są tylko dostępne czarne i czerwone, szerokość 2, 2,5 i 3 cm - która by była najodpowiedniejsza.
Druga rzeczy - naszywki. Mogłabym naszyć wstążkę, w jednolitym kolorze, np. zółtą, zieloną, niebieską, fioletową, etc..
I jeszcze ilość, ile miałabym wykonać? Czy 4-5 bryloczków by starczyło ?

Kurcze ciotka, zupełnie sie na tym nie znam:(, moze na 5 bryloczkow na razie?

[quote name='Mattilu']Poprosze nr konta i nazwe banku. Nie moge sie zadeklarowac, ale podesle pare groszy po 15.12.

:multi:Dziękuje bardzo!!!

[quote name='ania0112']Grosik dla Tiny poszedł już wczoraj.. trzymam kciuki za sterylkę i chodzenie na smyczy :)

:multi:Dziękuje!

[quote name='cancer43']Przyszłam na zaproszenie,przypomnijcie mi za kilka dni,jak rozliczęswoje dwa,zrobię jakiś bazarek dla Tinki

Napewno przypomnę, dziękuję!!! :multi:

[quote name='Nutusia']Witaj węgielku malutki! :)
Mam sporo ciuszków na bazarek, ale sama nie dam rady wystawić, pomierzyć czy obfocić. Gdybym mogła komuś przekazać w Wwie - chętnie się podzielę.

Dziękuje, pewnie ja bym przejęla, ale po zmianie szefa nie wyjde z pracy przed 16:(

[quote name='obiezyswiat75']Wysłałam Ci spis książek na szybki bazarek :)

Dziękuje, postaram sie zrobić jak najszybciej!

[quote name='Atewi']Przybyłam na zaproszenie :cool3:
Finansowo niestety nie dam rady wesprzeć malizny, ale deklaruję pomoc w ogłoszeniach.
P.S. Będę co jakiś czas zerkać w wątek, ale przypomnijcie się jeszcze jak ogłoszenia będą już potrzebne.

Przypomnę!!!

[quote name='Agnieszka.D']Jestem u maleńkiej :)

[quote name='Natka28']Ja też przybywam na zaproszenie :) szkoda psinki, a najgorsze jest to, że takie porzucanie rzadkością nie jest.. ludzie to naprawdę potwory :shake:
Dziewczyny a zrobiłyście wydarzenie na facebook'u? Wiadomo, że więcej ludzi tam zagląda :lol:

Witamy!!! Wydarzenie zrobie w weekend!!!

[quote name='dana']Przypomnę maliznę ;). Wieje u nas jak na Syberii :shake:

Jestem nim przerażona!

[quote name='Awit']Olena dostałam konto, wyślę grosik któregoś dnia.

Czekam :cool3: