sunia2000 Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 sharka napisał(a):Jest decyzja! Skarpeta im. Talcott wspomoże dziadeczka kwotą 140 zł na leczenie Proszę przesłać nr konta na pw do agusiazet - skarbnika Skarpety Dziękuje cioteczko:loveu: Zaraz podam dane do przelewu. Dobrzez zrozumiałam zasady skarpety - w ciagu 6 tyg mam oddać 1/4 czyli w tym przypadku 35zł? Żebrze o nowe fanty bazarkowe więc pewnie da się zrobić:) JEszcze raz serdecznie dziękuje:) Quote
sharka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 jestem deklarowiczem Skarpety i mogę raz na msc zgłosić psiaka - nie trzeba zwracać. Jeśli będziesz w potrzebie z innym staruszkiem możesz zwrócić się o pomoc do Skarpety (max 120 zł na leczenie/weta/leki) ale wówczas jako niedeklarowicz musisz zwrócić 25% :] Quote
sunia2000 Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 sharka napisał(a):jestem deklarowiczem Skarpety i mogę raz na msc zgłosić psiaka - nie trzeba zwracać. Jeśli będziesz w potrzebie z innym staruszkiem możesz zwrócić się o pomoc do Skarpety (max 120 zł na leczenie/weta/leki) ale wówczas jako niedeklarowicz musisz zwrócić 25% :] To tym bardziej dziękuje:) Quote
beataczl Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 kikou napisał(a):u Fredziuchny jakby ciut lepiej, troszkę lepiej je, pije, ciut więcej spaceruje, kupke zrobił jeszcze koszmarnie brzydką... no ale pewnie z takiego zapalenia nie wychodzi się w trzy dni. trzymam kciuki za piesia ,ciesze sie ,ze jest lepiej :) Quote
sunia2000 Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Kikou jak tam książe, kooopa już lepsza?Wyszedł bidak z choróbska? Quote
kikou Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 niestety Fredzio ma sie kiepsko, niby ze dwa dni było ciut lepiej, potem znowu niemal przestał jeść, wróciliśmy do kroplówek... bardzo sie boję Quote
Zosia123 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 biedny Fredzio, ale jeszcze biedniejsza Kikou... :( Quote
sunia2000 Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 kikou napisał(a):niestety Fredzio ma sie kiepsko, niby ze dwa dni było ciut lepiej, potem znowu niemal przestał jeść, wróciliśmy do kroplówek... bardzo sie boję Szlag by to....:( Fredek nie wygłupiaj się tylko zbieraj trzustkę do kupy i zdrowiej! Meggi nie może stracić towarzysza! Quote
sunia2000 Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 Niestety z Fredziem co raz gorzej:( Organizm już nawet kroplówek nie przyjmuje, weterynarz rozkłada ręce i proponuje ostatnią możliwość:( Dziś jeszcze wyszedł zrobić siku na trawkę ale jutro lub za2,3 dni pewnie już całkiem opadnie z sił i nie będzie wyjściajak tylko pozwolić mu odejść....:( Quote
Figunia Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Strasznie przykro...ale może Psiaczek jeszcze się podniesie... Quote
sunia2000 Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Na razie kikou nic nie dawała znać, więc chyba jeszcze Fredzio daje radę... Quote
kikou Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 niestety Fredziuś odszedł w nocy z soboty na niedzielę :( Quote
kikou Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 ostatnie Fredziowe kwity za tablety: (sporo zostało ale akurat wątrobowe i trzustkowe leki znikają u nas z predkością światła.. wyjedzą koledzy) Quote
sunia2000 Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Dziękuje za wstawienie rachunków. Akurat zysk z ostatnich bazarków:http://www.dogomania.pl/forum/threads/252960-robi-si%C4%99-prosze-nie-pisac?p=22126092#post22126092 i bazarku cioteczki sharki pokrywają te wydatki.Została chyba jakaś dyszka to proszę dorzucić to Jankowi na tableteczki:) Quote
Korenia Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='kikou']ostatnie Fredziowe kwity za tablety: (sporo zostało ale akurat wątrobowe i trzustkowe leki znikają u nas z predkością światła.. wyjedzą koledzy) http://images64.fotosik.pl/1084/77fec85856d13e07gen.jpg W tej aptece, o której pisałam Heparegen kosztuje ok. 30 zł (akurat jego wiem, bo moja mama kupowała). To tak piszę na przyszłość, może się przydać. W razie czego mogę zaoferować pomoc w postaci kupna i wysłania, ale zasponsorować niestety nie mogę :( bo nawet już z przesyłką zaoszczędza się ok. 30 zł na jednym opakowaniu... Quote
kikou Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Korenia napisał(a):W tej aptece, o której pisałam Heparegen kosztuje ok. 30 zł (akurat jego wiem, bo moja mama kupowała). To tak piszę na przyszłość, może się przydać. W razie czego mogę zaoferować pomoc w postaci kupna i wysłania, ale zasponsorować niestety nie mogę :( bo nawet już z przesyłką zaoszczędza się ok. 30 zł na jednym opakowaniu... to faktycznie ogromna różnica, będę Cię w takim razie męczyć, a ile czasu wcześniej muszę Ci powiedzieć? i czy sama będziesz miała recepte? Quote
sharka Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 pożegnanie od Sarunia-Niunia... [quote name='Sarunia-Niunia']Strasznie smutno zrobiło mi się z powodu odejścia Freda ... Chcę pożegnać Go tak bardzo symbolicznie... [FONT=comic sans ms] [SIZE=6]Żegnaj Fred ... do zobaczenia kiedyś po tamtej stronie Tęczowego Mostu... [/FONT] Quote
Korenia Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 kikou napisał(a):to faktycznie ogromna różnica, będę Cię w takim razie męczyć, a ile czasu wcześniej muszę Ci powiedzieć? i czy sama będziesz miała recepte? Niestety receptę też będę potrzebować, nie mam jak załatwić :( Quote
Recommended Posts