Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sharka napisał(a):
Jest decyzja! Skarpeta im. Talcott wspomoże dziadeczka kwotą 140 zł na leczenie

Proszę przesłać nr konta na pw do agusiazet - skarbnika Skarpety

Dziękuje cioteczko:loveu: Zaraz podam dane do przelewu. Dobrzez zrozumiałam zasady skarpety - w ciagu 6 tyg mam oddać 1/4 czyli w tym przypadku 35zł?
Żebrze o nowe fanty bazarkowe więc pewnie da się zrobić:)
JEszcze raz serdecznie dziękuje:)

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem deklarowiczem Skarpety i mogę raz na msc zgłosić psiaka - nie trzeba zwracać.

Jeśli będziesz w potrzebie z innym staruszkiem możesz zwrócić się o pomoc do Skarpety (max 120 zł na leczenie/weta/leki) ale wówczas jako niedeklarowicz musisz zwrócić 25% :]

Posted

sharka napisał(a):
jestem deklarowiczem Skarpety i mogę raz na msc zgłosić psiaka - nie trzeba zwracać.

Jeśli będziesz w potrzebie z innym staruszkiem możesz zwrócić się o pomoc do Skarpety (max 120 zł na leczenie/weta/leki) ale wówczas jako niedeklarowicz musisz zwrócić 25% :]

To tym bardziej dziękuje:)

Posted

kikou napisał(a):
u Fredziuchny jakby ciut lepiej,
troszkę lepiej je, pije, ciut więcej spaceruje, kupke zrobił jeszcze koszmarnie brzydką...
no ale pewnie z takiego zapalenia nie wychodzi się w trzy dni.

trzymam kciuki za piesia ,ciesze sie ,ze jest lepiej :)

Posted

niestety Fredzio ma sie kiepsko, niby ze dwa dni było ciut lepiej, potem znowu niemal przestał jeść, wróciliśmy do kroplówek... bardzo sie boję

Posted

kikou napisał(a):
niestety Fredzio ma sie kiepsko, niby ze dwa dni było ciut lepiej, potem znowu niemal przestał jeść, wróciliśmy do kroplówek... bardzo sie boję

Szlag by to....:( Fredek nie wygłupiaj się tylko zbieraj trzustkę do kupy i zdrowiej! Meggi nie może stracić towarzysza!

Posted

Niestety z Fredziem co raz gorzej:( Organizm już nawet kroplówek nie przyjmuje, weterynarz rozkłada ręce i proponuje ostatnią możliwość:( Dziś jeszcze wyszedł zrobić siku na trawkę ale jutro lub za2,3 dni pewnie już całkiem opadnie z sił i nie będzie wyjściajak tylko pozwolić mu odejść....:(

Posted

ostatnie Fredziowe kwity za tablety:

(sporo zostało ale akurat wątrobowe i trzustkowe leki znikają u nas z predkością światła.. wyjedzą koledzy)

Posted

[quote name='kikou']ostatnie Fredziowe kwity za tablety:

(sporo zostało ale akurat wątrobowe i trzustkowe leki znikają u nas z predkością światła.. wyjedzą koledzy)
http://images64.fotosik.pl/1084/77fec85856d13e07gen.jpg

W tej aptece, o której pisałam Heparegen kosztuje ok. 30 zł (akurat jego wiem, bo moja mama kupowała). To tak piszę na przyszłość, może się przydać. W razie czego mogę zaoferować pomoc w postaci kupna i wysłania, ale zasponsorować niestety nie mogę :( bo nawet już z przesyłką zaoszczędza się ok. 30 zł na jednym opakowaniu...

Posted

Korenia napisał(a):
W tej aptece, o której pisałam Heparegen kosztuje ok. 30 zł (akurat jego wiem, bo moja mama kupowała). To tak piszę na przyszłość, może się przydać. W razie czego mogę zaoferować pomoc w postaci kupna i wysłania, ale zasponsorować niestety nie mogę :( bo nawet już z przesyłką zaoszczędza się ok. 30 zł na jednym opakowaniu...

to faktycznie ogromna różnica, będę Cię w takim razie męczyć,
a ile czasu wcześniej muszę Ci powiedzieć? i czy sama będziesz miała recepte?

Posted

pożegnanie od Sarunia-Niunia...
[quote name='Sarunia-Niunia']Strasznie smutno zrobiło mi się z powodu odejścia Freda

• ...
    Chcę pożegnać Go tak bardzo symbolicznie...

• [FONT=comic sans ms]

[SIZE=6]Żegnaj Fred
  • ...

do zobaczenia kiedyś po tamtej stronie Tęczowego Mostu...

• [/FONT]

Posted

kikou napisał(a):
    to faktycznie ogromna różnica, będę Cię w takim razie męczyć,
    a ile czasu wcześniej muszę Ci powiedzieć? i czy sama będziesz miała recepte?

Niestety receptę też będę potrzebować, nie mam jak załatwić :(