ada318 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Znalazłam wątek ksiąg zakazanych ale o polecanych nic nie było. Czyżby nikt nie przeczytał książki wartej polecenia ? Jeśli taki wątek już jest to usuńcie mój a jeśli nie ma to polecajcie :) Ja osobiście mogę polecić książkę James'a O'Heare'a "Zachowania agresywne u psów" oraz "Kliker - skuteczne szkolenie psa" Karen Pryor. A wy ? :) Quote
Junior75 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Oczywiście że są książki polecane. Wystarczy spojrzeć troszkę w dół strony i jest "Indeks ksiąg nakazanych" i każdy tutaj wpisuje polecane książki. Polecam sama często tu zaglądam. Warto Quote
paulaprzygoda Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ja polecam oczywiście: 1Sygnały uspokajające 2szkolenie sów. poradnik bez kantów 3wszystkie książki pani mrzewińskiej 4bardzo polecam oczami psa. o czym myślą psy -opisany sposób pojmowania świata przez psy, dla mnie super! 5polecam też książki millana ale traktując je jako ciekawostkę i niekoniecznie stosować wszystkie metody. (czyli z przymrużeniem oka) Quote
Duszkowa Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Pozytywne szkolenie psów dla żółtodziobów - rewelacja na początki ze szczeniakiem! Quote
ada318 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 O rottkach nie czytałam żadnej ale mogę ci jedynie odradzić "Psy stróżujące tresura i wychowanie" Doris Baumann i Bodo Hause nic się z tego nie dowiesz ;) Quote
Recommended Posts