Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Raczej czego te cwaniaki niepotrafia:diabloti:

Moja 9 letnia Mileczka potrafi..... Spac i udawac ze nic nieslyszy:evil_lol:

Shot with SP510UZ at 2007-06-27

Pozrec wszystkie inne psy a czym wiekszy tym lepszy:evil_lol:
Przekopac Pani ogrodek jakby wybuchlo 40 granatow naraz:evil_lol:
W srodku nocy slyszec jak szelesci papierek po cukierku:evil_lol: i Cala mase innych zeczy ktore inne psy niepotrafia:diabloti:

• 1 month later...
Posted

Wczolgiwac sie pod przescieradlo, koldre i narzute pieknie uporzadkowanego tapczanu i udawac, ze zadnej ale to zadnej jamniczki tam nie ma. Wystarczy jednak w odleglej kuchni poruszyc jej miseczka a natychmiast sie pojawia przeciagajac sie z wlasciwym sobie wdziekiem. Najpierw wypina slicznego dupaszona z antena a nastepnie wyciaga lepetynke z niewinnymi oczkami i weszacym noskiem.

Posted

Ha! Mój jamnior potrafi :
Biegać z metrowym kijem z prędkością światła xD :cool3: :

Opływowy kształt sprawia , że zawsze dobiegnie do ...celu :cool3: :mad:

W podskokach biegnie do swych właścicieli :D ( aż się uszy trzęsą xD ):multi:

Świetnie pływa :cool3: ( tu już nie metrowy kij xP )

Udaje psa psychopatę by żaden pies się do niej nie zbliżył i nie zabrał zdobyczy . :cool3:

;)

Posted

Agilitować np. Choć są w trakcie nauki. :evil_lol:
http://youtube.com/watch?v=aitZYqI5OI8

I lubią różne głupkowate "sztuczki":
http://youtube.com/watch?v=UGh-y0 X3X64 (skopiujcie calosc, a potem usuńcie spację z linku :P)
http://youtube.com/watch?v=3Lga-6dpsUQ

To tylko dwie z nich, oczywiście. Ale tylko tyle udało mi się nakamerować. :eviltong:

Opróćz tego również uwielbia biegać z jak największym kijem, najlepiej z jak największym fragmentem drzewa. :lol: Oprócz tego uwielbia pływać, w tym jest absolutnie niezmordowany!

Posted

Jeszcze nie umie ale jest w trakcie nauki targetowania i siadania :).
Wiem ,że to nie dużo ale mając 8-letniego psa nie idzie to tak szybko.;)
Chociaż uważam że i tak uczy się naprawde wyśmienicie.

Posted

No Mileczka wygląda na młodziutką jeszcze. TYlko pozazdrościć! :loveu:

Swoją drogą ciekawe, że mój Teddy miał pierwsze parę siwych włosów na grzbiecie (dosłownie 3-4) w wieku 2 lat i nadal ma tyle samo. Skończył niedawno 5 lat. :eviltong:

Posted

Mileczka to czekoladowa zaraza!!!!!!!!!! diabel wcielony pies z charakterkiem zadziorna ,agresywna .Ma naprawde trudny charakter.Ale jest znami 10 lat i zostanie do konca

Posted

[quote name='Fuga']Wczolgiwac sie pod przescieradlo, koldre i narzute pieknie uporzadkowanego tapczanu i udawac, ze zadnej ale to zadnej jamniczki tam nie ma. Wystarczy jednak w odleglej kuchni poruszyc jej miseczka a natychmiast sie pojawia przeciagajac sie z wlasciwym sobie wdziekiem. Najpierw wypina slicznego dupaszona z antena a nastepnie wyciaga lepetynke z niewinnymi oczkami i weszacym noskiem.

haha to chyba kazdy jamnior potrafi! :)
moj jest najlepszy w spaniu i plywaniu. Potrafi takze nurkowac (dawac glowe po wode na kilka sekund zeby znalezc i wyciagnac kamyka)

spanie gdzie popadnie:

spanie na siedzaco:

na lozku pana:

i na "swojej" kanapie: