Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
aaahahaha Danusia! Abi to powinna sięteraz nazywać nie Bułeczka tylko TABORECIK :lol:

że niby siedzisko i krótkie nóżki? niby krótkie ale zobacz jak wysoko skacze :lol:

Posted

ania0112 napisał(a):
jest rodzina zainteresowana adopcją nari - wizyta pa będzie dzisiaj lub jutro. Rodzina jest z poznania mieli olbrzyma i 2 miniki, olbrzym i jeden minik już nie żyją i szukają koleżanki dla miniczki która została :) zdjęcia tej rodziny są powyżej. jak się uda wszystko to nari zamieszka w domku z ogródkiem :) a jakby co to dzisiaj Nari była na zapoznaniu z dziewczyną z dąbrowy i ją też oczarowała i dziewczyna chce ją adoptować :) pierwszeństwo ma poznań bo tam jest ogród i piesek do towarzystwa. Dziewczyna z dąbrowy bardzo miła i czeka na info co z Nari, jeżeli nari zostanie pyrką to dziewczynie coś innego znajdziemy - amen :lol:

Rozumiem :)

ania0112 napisał(a):
Rozmawialiśmy z przyszlym domkiem. Jeżeli ktoś będzie jechał do Poznania to Pan chętne zapłaci za przewóz Nari :) Jeżeli nie to w przyszły weekend Pan jakoś przyjedzie po łobuze :)

Super super super :multi:

Posted

no ale Brokaś to ds a nie dt :) i nikomu nie oddamy! ;) a rok temu bo 08.01 przyjechała do nas Emi :) Licząc,że Nari ma domek zapewniony to 4 psiundle skorzystały na nas :) Emi, Deli, Abi, Nari... już mi tych podobnych imion zaczyna brakować:eviltong:

Posted

ania0112 napisał(a):
no ale Brokaś to ds a nie dt :) i nikomu nie oddamy! ;) a rok temu bo 08.01 przyjechała do nas Emi :) Licząc,że Nari ma domek zapewniony to 4 psiundle skorzystały na nas :) Emi, Deli, Abi, Nari... już mi tych podobnych imion zaczyna brakować:eviltong:

:loveu: i to jest cudne!!!

Posted

i Nari? no wiesz! Emiczek była drobniutka :loveu:
My specjalnie dajemy podobne bo potem jak wołamy to czasem nam się miesza, zwłaszcza jak jeden tymczas był zaraz po drugim i tak pomimo że pomyliłysmy imie jest szansa, że tymczas dalej mysli ze to do niego bo przecież podobne było :evil_lol:

Posted

mój brat chciał "pożeracz dusz" :) ostatecznie on wszystkie tymczasy nazywa "piesek" "psiurek" psiur" więc u niego to wcale nie rozpoznaje który tymczas jakie miał imię..;)

Posted

ania0112 napisał(a):
no cóż , musisz się przyzwyczaić i uwierzyć na słowo ze było ich 4 ;)

Wierze, tylko nigdy nie wiem o której piszesz ;)
ania0112 napisał(a):
mój brat chciał "pożeracz dusz" :smile: ostatecznie on wszystkie tymczasy nazywa "piesek" "psiurek" psiur" więc u niego to wcale nie rozpoznaje który tymczas jakie miał imię..;-)

Jak mój chłop, wszystkie się nazywały Bobek. A dodam, ze ja brałam za kazdym razem innego psa ;)

Posted

zerduszko napisał(a):

Jak mój chłop, wszystkie się nazywały Bobek. A dodam, ze ja brałam za kazdym razem innego psa ;)

Mnie się wydaje, ze tutaj zawsze tez jest inny pies... tj suczka :evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
pamiętamy wsie cztery :) wszystkie milusie psinki :)

To chyba taki fart, że faktycznie wszystkie kochane psinki i co również ważne utrzymujące czystość ( pominę parę wpadek Nari)

zerduszko napisał(a):
Wierze, tylko nigdy nie wiem o której piszesz ;)

Saththa napisał(a):
Mnie się wydaje, ze tutaj zawsze tez jest inny pies... tj suczka :evil_lol:

no właśnie mnie się też one wydają inne :) Emi - maleńka, kruszynka delikatna, kochana i małgosia prowadzi jej wątek dalej, deli młody czort ale kolorystycznie do sznupa nie podobna bo to taki trikolor , generalnie nie podobna do sznupa tylko taki słodki kudłacz, Abi - całuśna na krótkich westowskich nóżkach grubasek no i czarna zołza Nari najpierw bojaźliwa a teraz co kucach to szczeka po tobie i podszczypujące buziaki rozdaje :) ja dodam tylko, ze mój brat do brokata tez mówi coś w stylu "psiur" ;)

Posted

Saththa napisał(a):
Mnie się wydaje, ze tutaj zawsze tez jest inny pies... tj suczka

Buahahha, no tak :splat:Chodziło mi o to, ze moje bardzo się różniły wyglądem typu średniak p&s, miniak czarny, bezowy kundel itd ;)

Posted

Nari chyba już całkiem wykończyła cierpliwość Inki... wczoraj Inka pod łóżko przed nią uciekła a gdy ją wołałam by wyszła to jak widziała, że Nari koło mnie jest to nie chciała wyjść :)

W niedziele cała familia z poznania przyjedzie, przyjedzie pan z żoną, ciocią co opiekuje się suczką i suczka :) ale będzie młyn w niedziele... założe się, ze te odwiedziny trochę czasu nam zabiorą więc info o Nari dopiero wieczorem będzie. Już mi trochę zal Nari bo nawet oczy ma jakby większe i mniej kaprawe a tak znowu będzie chwilę wystraszona... no ale nie ma wyboru..

Posted

a no :) Mam nadziej tylko, że suczki się dogadają...że tamta sunia naprawdę jest łagodna i przeżyje tego tarana. Dzisiaj Nari na spacerze nakręcona przez Brokata (bo nie rozpoznał swojego kolegi) przewróciła i łapkami przekulała małego sznaucerka Roniego. Na początku pobytu u nas bała się go a teraz jak już z traumy wyszła to małych piesków się nie boi i jego też nie bo to taka mała podskakująca czarna kulka wielkości Furiatki :)

Posted

ania0112 napisał(a):
a no :) Mam nadziej tylko, że suczki się dogadają...że tamta sunia naprawdę jest łagodna i przeżyje tego tarana. Dzisiaj Nari na spacerze nakręcona przez Brokata (bo nie rozpoznał swojego kolegi) przewróciła i łapkami przekulała małego sznaucerka Roniego. Na początku pobytu u nas bała się go a teraz jak już z traumy wyszła to małych piesków się nie boi i jego też nie bo to taka mała podskakująca czarna kulka wielkości Furiatki :)

atak łapami to typowo sznaucerowe zagranie :-)