ania0112 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 malawaszka napisał(a):aaahahaha Danusia! Abi to powinna sięteraz nazywać nie Bułeczka tylko TABORECIK :lol: że niby siedzisko i krótkie nóżki? niby krótkie ale zobacz jak wysoko skacze :lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 ania0112 napisał(a):że niby siedzisko i krótkie nóżki? niby krótkie ale zobacz jak wysoko skacze :lol: ale jakie siedzisko słuszne :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 ania0112 napisał(a):jest rodzina zainteresowana adopcją nari - wizyta pa będzie dzisiaj lub jutro. Rodzina jest z poznania mieli olbrzyma i 2 miniki, olbrzym i jeden minik już nie żyją i szukają koleżanki dla miniczki która została :) zdjęcia tej rodziny są powyżej. jak się uda wszystko to nari zamieszka w domku z ogródkiem :) a jakby co to dzisiaj Nari była na zapoznaniu z dziewczyną z dąbrowy i ją też oczarowała i dziewczyna chce ją adoptować :) pierwszeństwo ma poznań bo tam jest ogród i piesek do towarzystwa. Dziewczyna z dąbrowy bardzo miła i czeka na info co z Nari, jeżeli nari zostanie pyrką to dziewczynie coś innego znajdziemy - amen :lol: Rozumiem :) ania0112 napisał(a):Rozmawialiśmy z przyszlym domkiem. Jeżeli ktoś będzie jechał do Poznania to Pan chętne zapłaci za przewóz Nari :) Jeżeli nie to w przyszły weekend Pan jakoś przyjedzie po łobuze :) Super super super :multi: Quote
AnkaG Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Jaaa ale sznupiasto :)Miały szczęście te trzy łobuziaki :) Quote
ania0112 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 AnkaG napisał(a):Jaaa ale sznupiasto :)Miały szczęście te trzy łobuziaki :) trzy? w sensie Abi Nari i Brokat? miały i mają nadal:loveu: Quote
ania0112 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 no ale Brokaś to ds a nie dt :) i nikomu nie oddamy! ;) a rok temu bo 08.01 przyjechała do nas Emi :) Licząc,że Nari ma domek zapewniony to 4 psiundle skorzystały na nas :) Emi, Deli, Abi, Nari... już mi tych podobnych imion zaczyna brakować:eviltong: Quote
malawaszka Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 ania0112 napisał(a):no ale Brokaś to ds a nie dt :) i nikomu nie oddamy! ;) a rok temu bo 08.01 przyjechała do nas Emi :) Licząc,że Nari ma domek zapewniony to 4 psiundle skorzystały na nas :) Emi, Deli, Abi, Nari... już mi tych podobnych imion zaczyna brakować:eviltong: :loveu: i to jest cudne!!! Quote
zerduszko Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Super :multi: A imiona dla tak podobnych suń są takie... ze ja ciągle myślę, ze to dwa psy są. Emi i ten aktualny tymczas ;) Quote
ania0112 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 i Nari? no wiesz! Emiczek była drobniutka :loveu: My specjalnie dajemy podobne bo potem jak wołamy to czasem nam się miesza, zwłaszcza jak jeden tymczas był zaraz po drugim i tak pomimo że pomyliłysmy imie jest szansa, że tymczas dalej mysli ze to do niego bo przecież podobne było :evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Nie Nari, tylko to jest dla mnie jeden i ten sam pies :lol: Nie dość, ze tak samo wyglądają, same suki, to jeszcze imiona podobne ;) Quote
ania0112 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 no cóż , musisz się przyzwyczaić i uwierzyć na słowo ze było ich 4 ;) Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 ania0112 napisał(a):no cóż , musisz się przyzwyczaić i uwierzyć na słowo ze było ich 4 ;) jakbyście je nazywały Prudencja czy Augustyna nikt by nie mylił :evil_lol: a tak klops Quote
ania0112 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 mój brat chciał "pożeracz dusz" :) ostatecznie on wszystkie tymczasy nazywa "piesek" "psiurek" psiur" więc u niego to wcale nie rozpoznaje który tymczas jakie miał imię..;) Quote
AnkaG Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 pamiętamy wsie cztery :) wszystkie milusie psinki :) Quote
zerduszko Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 ania0112 napisał(a):no cóż , musisz się przyzwyczaić i uwierzyć na słowo ze było ich 4 ;) Wierze, tylko nigdy nie wiem o której piszesz ;) ania0112 napisał(a):mój brat chciał "pożeracz dusz" :smile: ostatecznie on wszystkie tymczasy nazywa "piesek" "psiurek" psiur" więc u niego to wcale nie rozpoznaje który tymczas jakie miał imię..;-) Jak mój chłop, wszystkie się nazywały Bobek. A dodam, ze ja brałam za kazdym razem innego psa ;) Quote
Saththa Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 zerduszko napisał(a): Jak mój chłop, wszystkie się nazywały Bobek. A dodam, ze ja brałam za kazdym razem innego psa ;) Mnie się wydaje, ze tutaj zawsze tez jest inny pies... tj suczka :evil_lol: Quote
ania0112 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 AnkaG napisał(a):pamiętamy wsie cztery :) wszystkie milusie psinki :) To chyba taki fart, że faktycznie wszystkie kochane psinki i co również ważne utrzymujące czystość ( pominę parę wpadek Nari) zerduszko napisał(a):Wierze, tylko nigdy nie wiem o której piszesz ;) Saththa napisał(a):Mnie się wydaje, ze tutaj zawsze tez jest inny pies... tj suczka :evil_lol: no właśnie mnie się też one wydają inne :) Emi - maleńka, kruszynka delikatna, kochana i małgosia prowadzi jej wątek dalej, deli młody czort ale kolorystycznie do sznupa nie podobna bo to taki trikolor , generalnie nie podobna do sznupa tylko taki słodki kudłacz, Abi - całuśna na krótkich westowskich nóżkach grubasek no i czarna zołza Nari najpierw bojaźliwa a teraz co kucach to szczeka po tobie i podszczypujące buziaki rozdaje :) ja dodam tylko, ze mój brat do brokata tez mówi coś w stylu "psiur" ;) Quote
zerduszko Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Saththa napisał(a):Mnie się wydaje, ze tutaj zawsze tez jest inny pies... tj suczka Buahahha, no tak :splat:Chodziło mi o to, ze moje bardzo się różniły wyglądem typu średniak p&s, miniak czarny, bezowy kundel itd ;) Quote
ania0112 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Nari chyba już całkiem wykończyła cierpliwość Inki... wczoraj Inka pod łóżko przed nią uciekła a gdy ją wołałam by wyszła to jak widziała, że Nari koło mnie jest to nie chciała wyjść :) W niedziele cała familia z poznania przyjedzie, przyjedzie pan z żoną, ciocią co opiekuje się suczką i suczka :) ale będzie młyn w niedziele... założe się, ze te odwiedziny trochę czasu nam zabiorą więc info o Nari dopiero wieczorem będzie. Już mi trochę zal Nari bo nawet oczy ma jakby większe i mniej kaprawe a tak znowu będzie chwilę wystraszona... no ale nie ma wyboru.. Quote
AnkaG Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Oj to faktycznie im zależy jak tak gromadnie przyjeżdzają :) Quote
ania0112 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 a no :) Mam nadziej tylko, że suczki się dogadają...że tamta sunia naprawdę jest łagodna i przeżyje tego tarana. Dzisiaj Nari na spacerze nakręcona przez Brokata (bo nie rozpoznał swojego kolegi) przewróciła i łapkami przekulała małego sznaucerka Roniego. Na początku pobytu u nas bała się go a teraz jak już z traumy wyszła to małych piesków się nie boi i jego też nie bo to taka mała podskakująca czarna kulka wielkości Furiatki :) Quote
AnkaG Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 nooo a takie to było zestrachane, a teraz do ustawiania się bierze :) Quote
wilczy zew Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 ania0112 napisał(a):a no :) Mam nadziej tylko, że suczki się dogadają...że tamta sunia naprawdę jest łagodna i przeżyje tego tarana. Dzisiaj Nari na spacerze nakręcona przez Brokata (bo nie rozpoznał swojego kolegi) przewróciła i łapkami przekulała małego sznaucerka Roniego. Na początku pobytu u nas bała się go a teraz jak już z traumy wyszła to małych piesków się nie boi i jego też nie bo to taka mała podskakująca czarna kulka wielkości Furiatki :) atak łapami to typowo sznaucerowe zagranie :-) Quote
Recommended Posts