Alla Chrzanowska Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 To, co dowiedziałam się od opiekunów Księcia: Książę wczoraj zjadł niecałe dwie puszki, nie chce jeść RC. W pierwszych dniach mieliśmy tylko Animondę i to chętnie jadł. Dziś zrobimy ponownie wyniki krwi i zapytam czy możemy zmienić karmę. Kupy ładne. Wczoraj próbowaliśmy go troszkę postawić na wyciągu, ale dosłownie na chwilę, bo słaby. Po kilku minutach zrobił kupę. Za długo już leży. Oczywiście każdego dnia dostaje kroplówki i inne leki. Zauważyłam, że jak odstawiliśmy diazepam to spadł apetyt. Quote
Maupa4 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Alla - a poprześwietlali go ? Może on ma coś w żołądku ? Quote
Alla Chrzanowska Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Maupa4']Alla - a poprześwietlali go ? Może on ma coś w żołądku ?[/QUOTE] Nie wiem spytam, ale później, bo muszę jechać ze swoim tymczasem do lecznicy... Quote
arnold Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Długo leży faktycznie. Ale na kilka sekund już wstał tak? Quote
Alla Chrzanowska Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='arnold']Długo leży faktycznie. Ale na kilka sekund już wstał tak?[/QUOTE] Nie, został podniesiony. Na szczęście dziś wrócił apetyt, a cudowni ludzie opiekujący się Księciem kilka razy dziennie robią mu masaż łap. Nawet nie wiem, jak mam wyrazić swój podziw dla nich... Quote
arnold Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Zgadza się to wspaniali ludzie. Cały czas trzymam za chłopaka kciuki. Quote
tu_ania_tu Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Maupa4']Alla - a poprześwietlali go ? Może on ma coś w żołądku ?[/QUOTE] wet nie wyraził na razie zgody na prześwietlenie Quote
Maupa4 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='tu_ania_tu']wet nie wyraził na razie zgody na prześwietlenie[/QUOTE] ???? I powtórzę za Małgoska [quote name='Małgoska'] a jakie miał badania oprócz krwi? [/quote] Quote
tu_ania_tu Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 ksieżę miał robione usg, biochemię i morfologię. W przyszłym tygodniu krew zostanie wysłana do naszego Adama, który zbada ja w kierunku Borreliia i grzybów Candida, Cryptococcus i Aspergillus. Może trzeba go jeszcze z kimś skonsultować ale ten wet to najlepszy wet w Elblągu, musieliby go targać do Gdyni Quote
tu_ania_tu Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 źle dzisiaj :( nie chciał jeść i pić, nie zamachał tez ogonem na widok Agnieszki Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Nie moze byc zle....... tylko dzien pewnie troszke slabszy.... Quote
tu_ania_tu Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 dzisiaj w schronisku było bardzo głośno - mikołajki były, cała masa dzieciaków.... może to to Quote
tu_ania_tu Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 tak. zastanawiamy się czy by go w jakiejś klinice nie umieścić, postaramy się uruchomić kanały, może by się udało go olsztyńskim studentom weterynarii pod opiekę oddać Quote
tu_ania_tu Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 tak. zastanawiamy się czy by go w jakiejś klinice nie umieścić ale to będzie kosztowało majątek, postaramy się uruchomić kanały, może by się udało go olsztyńskim studentom weterynarii pod opiekę oddać Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Swietny pomysl....... ja caly czas o Nim mysle......wiem, ze to glupie ale wydaje mi sie, ze moim mysleniem dodaje Mu sily...... Quote
Maupa4 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='tu_ania_tu']dzisiaj w schronisku było bardzo głośno - mikołajki były, cała masa dzieciaków.... może to to [quote name='tu_ania_tu']ksieżę miał robione usg, biochemię i morfologię. W przyszłym tygodniu krew zostanie wysłana do naszego Adama, który zbada ja w kierunku Borreliia i grzybów Candida, Cryptococcus i Aspergillus. Może trzeba go jeszcze z kimś skonsultować ale ten wet to najlepszy wet w Elblągu, musieliby go targać do Gdyni Czyli ten najlepszy wet w Elblągu to wet schroniskowy ? I ten najlepszy wet na podstawie tych mega licznych badań które wykonał przez - już zaraz będzie dwa tygodnie - a przeciwny jest wykonianiu np rtg że nie wspomne o badaniach na enzymy trawienne twierdzi że co temu psu jest ? Postawił jakąkolwiek diagnozę czy dalej nawet nie wróży z fusów ? Quote
tu_ania_tu Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 no takie życie tam w Elblągu... ludzie dobrzy i zaangażowani ale to nie wystarcza. Nie wiem skąd to zdziwienie, wydaje mi się ze było jasno napisane że pies przebywa w izolatce w schronisku. Dokąd mamy go zabrać, daj jakieś propozycje, bo ja nie wiem. Pomyślałam dzisiaj o Olsztynie, ale czy to sie uda to szczerze watpię Quote
Malgoska Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 serio nie ma innych wetów w Elblągu? mnie się wydaje, że on jest połamany... nie bił go? nie walił czymś ten opiekun??? Quote
Recommended Posts