Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

We wtorek (26.11) do OTOZ w Elblągu trafił dog arlekin, gdzie wspaniali ludzie walczą o życie psa, którego właściciel swoją niewiedzą doprowadził prawie do śmierci. Twierdzi, że szukał pomocy u okolicznych lekarzy weterynarii i tak mu pomagali...
Od wczoraj SDA pomaga Księciu i kiedy to będzie możliwe, weźmie go pod swoją opiekę, ale jego stan jest krytyczny... Bardzo potrzebujemy wsparcia - każdego i finansowego, i moralnego.

Edited by Alla Chrzanowska
Posted

Gdyby ktoś chciał wesprzeć finansowo ten szkielecik pieniążki można przesyłać na konto
OTOZ Animals Świętojańska 41/16 81-391 Gdynia
Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
83 1020 1853 0000 9302 0180 1646
tytułem: na ratowanie Księcia
PayPal: elblag.schronisko@otoz.pl

albo na konto Stowarzyszenia z dopiskiem Elbląg. W przyszłym tygodniu, jak już wyniki badań wskażą co najbardziej niedomaga (mam niestety obawy, ze wszystko) kupimy chłopakowi puszki z karmą najbardziej odpowiednią dla jego stanu.

Posted

Dzisiejsze wieści od OTOZ-u Elbląg:
[h=5]Nie chcę zapeszać ale jakby była niewielka poprawa, chętniej podnosi głowę, ale jeszcze nie ma mowy o wstawaniu Przekładamy go co kilka godzin z boku na bok. Dziękujemy Wam za wsparcie i trzymajcie nadal kciuki!
[/h]

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']We wtorek (26.11) do OTOZ w Elblągu trafił dog arlekin, gdzie wspaniali ludzie walczą o życie psa, którego właściciel swoją niewiedzą doprowadził prawie do śmierci. Twierdzi, że szukał pomocy u okolicznych lekarzy weterynarii i tak mu pomagali...
Od wczoraj SDA pomaga Księciu i kiedy to będzie możliwe, weźmie go pod swoją opiekę, ale jego stan jest krytyczny... Bardzo potrzebujemy wsparcia - każdego i finansowego, i moralnego.

Wiem ze ciekawośc to pierwszy stopień do piekła ale napiszesz coś więcej ?
Bo na zdjęciach rzeczywiście masakryczny widok "zagłodzonego" psa ale zagłodzenie to nie niewiedza ... Podawanie michy nie wymaga ukończenia "szkół wyższych" a jak piszesz ze własciciel szukał pomocy u wetów to znaczy ze psu coś jest - co ?