LadyMusic Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Jeszcze nie mam go w domu, ale już postanowiłam założyć galerię :D Maleńki mieszaniec Husky. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia :loveu: Już w przyszłym tygodniu się u mnie pojawi, a ja na samą myśl o tym mam motylki w brzuchu ! Poznajcie mojego malucha :loveu::loveu: Quote
LadyMusic Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Mam aktualne zdjęcia mojej małej Krupci :loveu: Quote
agutka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 jak każdy maluszek jest przepiękny :loveu: z reguły mieszańce Husky są piękne już się nie mogę doczekać jak dorośnie ;) Quote
LadyMusic Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Niunio korzysta z ostatnich słonecznych dni :loveu: Quote
agutka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 ile on teraz ma? piesek z avataru to również twój? Quote
LadyMusic Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 6 tyg ma, wiem ze troche wczesnie ale pozniej sie nie dalo.. Tak, na avatarze Majcia :) Quote
agutka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 no troszkę sporo za wcześnie :shake: no cóż musisz teraz troskliwie opiekować się nim ;) nie boisz się że może od Majci zarazić się zakaźną chorobą którą może w sobie nosić bo na szczepienia to chyba za wcześnie a jak Majcia na nowego członka? Quote
LadyMusic Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 własnie maly zrobil mi pobudkę.. Od Majci się niczym nie zarazi bo na 100% jest zdrowa ;) Szczepienie pierwsze będzie miał w poniedzialek, więc raczej nie powinien mi niczego złapać. Majka bardzo przyjaznie nastawiona, już traktuje malucha jak swojego :) Quote
agutka Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Majcia z tego wynika że kochana sunia skoro pokochała maluszka ;) nie chodziło mi o to że Maja chora jest tylko dorosłe psy mogą nosić wirusy zakaźne które czasem przechodzą na maluszki mowa np o parwowirusie ;) maluch będzie budził jeszcze nie raz:evil_lol: Quote
LadyMusic Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Mój maly rozrabiaka :D Nieźle mi daje popalić ! Przepraszam za jakość, robione telefonem :oops: Quote
Recommended Posts