AgaiTheta Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
Hippies Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 A do Luki znowu nikt nie zagląda :shake: . Miała być relacja z nowego domku :mad: Quote
Ziutka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Hippies napisał(a):A do Luki znowu nikt nie zagląda :shake: . Miała być relacja z nowego domku :mad: My z moim faflunem codziennie zaglądamy do Lusi........ale jak nie ma nowych wieści i fotek to cio mamy pisać....:roll: :roll:......już tak głupio mi się ciągle upominać :evil_lol: Quote
michelle04 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ...wysłałam eska z prośbą, teraz pozostaje nam mieć wiarę i czekać.... Quote
michelle04 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ...a oto i zdjęcie Lusi, które otrzymałam MMeskiem....:loveu: Quote
Ziutka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ale słodziutkie zdjęcie....:loveu::loveu: Ona zawsze super wychodzi na zdjęciach :loveu::loveu: Ale zajączek jest chyba najlepszym zdjęciem Lusi jakie widziałam....phi...piękny faflunek z niej :cool3: Quote
michelle04 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ...Ziuta_23 ale mnie ugodziłaś prosto w serce:sadCyber: znaczy,że fotki z pobytu Lusi u mnie są brzydkie tak?:mad: Quote
Hippies Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Mnie zabiło to zdjęcie Lusi jak pokazuje język :loveu: normalnie cudne :loveu: . Quote
Ziutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 michelle04 napisał(a):...Ziuta_23 ale mnie ugodziłaś prosto w serce:sadCyber: znaczy,że fotki z pobytu Lusi u mnie są brzydkie tak?:mad: No Michelle jakże bym śmiała tak twierdzić, że są brzydkie :shake: :shake: Napisałam, że wszystkie są piękne ale ta fotka chyba najlepsza.....taka śmieszna....zresztą Lusia na każdej fotce zawsze wyglądała inaczej :evil_lol: :evil_lol: Wybać plosiem :modla::modla::modla: Quote
Ziutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 michelle04 napisał(a):...Ziuta_23 :happy1: Uff...kamień mi z serca spadł :evil_lol:...a raczej głaz :cool3: Quote
Hippies Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A ja i tak uważam że dziewczyna z tym językim to się marnuje. powinna za modelkę robić albo w filmach komediowych grać ;) Quote
Ziutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hi hi hi.........Lusia jest przekochana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hippies Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Szkoda że nowy domek nie chce się podzielić z nami: co ?? jak ?? i kiedy ?? ;) Quote
Ziutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Hippies napisał(a):Szkoda że nowy domek nie chce się podzielić z nami: co ?? jak ?? i kiedy ?? ;) Właśnie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Hippies Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ojjj ... coś mi się wydaje że tylko my jesteśmy takie natrętne :diabloti: Wiesz Ziuta że w grupie jest siła :diabloti: musimy kilka osób zwerbować i ogłosić strajk głodowy :diabloti: bo to i dobrze dla sylwetki a i może coś zdziałamy :diabloti: Tylko zamiast słowa spam ma być strajk :diabloti: :spam2: :spam2: :spam2: :spam2: :spam2: Quote
michelle04 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ...ja bardzo tęsknie za Lusią i nie miałam już długo żadnych wieści, ale mam nadzieję,ze Pani Daria dotrzyma słowa i córka będzie tutaj z nami, moze po prostu wyjechała gdzieś, a jak wróci się zaloguje i ....będziemy podziwiac naszą panienkę :loveu: Quote
Ziutka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A może tak skromnie się przypomnij sms-em :cool3: :cool3: Chcemy :modla: Zdjęcia :modla: i :modla: nowe :modla: wieści :modla: co :modla: u :modla: Naszej :modla: LUSI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hippies Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Tylko o to nam chodzi :diabloti: panna tak pięknie pozuje do zdjęć :diabloti: Quote
Ziutka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Michelle....wiem, że teraz masz dużo na głowie...Bomber, Naomi, Bolo....ale może przypomnij się w wolnej chwili pani Darii....i powiedz, że bardzo czekamy na zdjęcia naszej ukochanej Lusi modelki :loveu: :loveu: Quote
michelle04 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ...cioteczko Ziuto, obiecuję, ze napiszę do Pani Darii, bo ja tez tęsknię za ta naszą Lusinką.... Quote
Ziutka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 michelle04 napisał(a):...cioteczko Ziuto, obiecuję, ze napiszę do Pani Darii, bo ja tez tęsknię za ta naszą Lusinką.... OK...........to niecierpliwie czekam na zdjęcia i jakieś wieści o Lusi :loveu: :loveu: Quote
Ziutka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :bigcry::bigcry::bigcry:..........wróciłam z urlopu......a wieści o Lusi nie ma....:placz: :placz: Quote
michelle04 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ...otrzymałam dzisiaj info od Pani Darii, ze nie może zalogowac sie na stonkę ale....UWAGA ...:loveu: Quote
Recommended Posts