Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hippies napisał(a):
A do Luki znowu nikt nie zagląda :shake: . Miała być relacja z nowego domku :mad:

My z moim faflunem codziennie zaglądamy do Lusi........ale jak nie ma nowych wieści i fotek to cio mamy pisać....:roll: :roll:......już tak głupio mi się ciągle upominać :evil_lol:

Posted

Ale słodziutkie zdjęcie....:loveu::loveu:
Ona zawsze super wychodzi na zdjęciach :loveu::loveu:
Ale zajączek jest chyba najlepszym zdjęciem Lusi jakie widziałam....phi...piękny faflunek z niej :cool3:

Posted

michelle04 napisał(a):
...Ziuta_23 ale mnie ugodziłaś prosto w serce:sadCyber: znaczy,że fotki z pobytu Lusi u mnie są brzydkie tak?:mad:

No Michelle jakże bym śmiała tak twierdzić, że są brzydkie :shake: :shake:
Napisałam, że wszystkie są piękne ale ta fotka chyba najlepsza.....taka śmieszna....zresztą Lusia na każdej fotce zawsze wyglądała inaczej :evil_lol: :evil_lol:

Wybać plosiem :modla::modla::modla:

Posted

Hippies napisał(a):
Szkoda że nowy domek nie chce się podzielić z nami: co ?? jak ?? i kiedy ?? ;)

Właśnie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Ojjj ... coś mi się wydaje że tylko my jesteśmy takie natrętne :diabloti:
Wiesz Ziuta że w grupie jest siła :diabloti: musimy kilka osób zwerbować i ogłosić strajk głodowy :diabloti: bo to i dobrze dla sylwetki a i może coś zdziałamy :diabloti:

Tylko zamiast słowa spam ma być strajk :diabloti:

:spam2: :spam2: :spam2: :spam2: :spam2:

Posted

...ja bardzo tęsknie za Lusią i nie miałam już długo żadnych wieści, ale mam nadzieję,ze Pani Daria dotrzyma słowa i córka będzie tutaj z nami, moze po prostu wyjechała gdzieś, a jak wróci się zaloguje i ....będziemy podziwiac naszą panienkę :loveu:

Posted

A może tak skromnie się przypomnij sms-em :cool3: :cool3:

Chcemy :modla:
Zdjęcia :modla:
i :modla:
nowe :modla:
wieści :modla:
co :modla:
u :modla:
Naszej :modla:

LUSI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Michelle....wiem, że teraz masz dużo na głowie...Bomber, Naomi, Bolo....ale może przypomnij się w wolnej chwili pani Darii....i powiedz, że bardzo czekamy na zdjęcia naszej ukochanej Lusi modelki :loveu: :loveu:

Posted

michelle04 napisał(a):
...cioteczko Ziuto, obiecuję, ze napiszę do Pani Darii, bo ja tez tęsknię za ta naszą Lusinką....

OK...........to niecierpliwie czekam na zdjęcia i jakieś wieści o Lusi :loveu: :loveu:

• 2 weeks later...