Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki!!!! Lusia pojechała już do nowego domku, ale zaczne od początku: od samego rana chodziłam i ryczałam, bardzo sie martwiłam czy Lusi będzie dobrze, czy sie zaaklimatyzuje, czy będzie dobrze traktowana, czy nowy domek dostrzeże to wielkie serduszko w tej malej psince i tak na okrągło...myślałam że oszaleje....A gdy Lusia wyczuwając już-wiem że już to czuła- że będzie miała nowy domek, gdy podeszłam do niej i chciałam ja przytulić, odwróciła sie ode mnie i schowała pyszczek w poduszke to myślałam, że serce mi peknie:placz: I tak pełna obaw doczekałam do przyjazdu Pani Darii i wiecie co Wam powiem? Lusia będzie miała wspaniały domek!!!!!!!!. Ta Pani rozwiała wszystkie moje wątpliwosci i ...Lusi jak mniemam też, bo jak wytłumaczyć fakt, że ten aniołek sam wsiadł do auta Pani Darii, połozył sie i jak żegnałam sie z nią to podziękowała mi wylizując cała moją twarz... i taka spokojna była...i te oczy, które tak wiele mówiły..
Ona już wie, że będzie szczęśliwa i ...ja też już to wiem!!!!!!! KOcham Cię Aniołku i kazdej psince zyczę takiego domku jak Twój Lusiu!!!!!!!!!:calus:
Powodzenia!!!!!

Posted

...właśnie dzwoniła Pani Daria, dojechały szczęśliwie o 3 rano i Lusi zebrało sie na zabawę:loveu: Biegała jak szalona i piszczała swoją gumową kością, aż sąsiadów pobudziła....:evil_lol: Wszyscy są zachwyceni tym aniołkiem:multi: nowy domek zakochał sie w Lusi bez pamięci. Lusia śpi w łózeczku ,ma wielki ogród do biegania, kochającą rodzinkę, fachową opiekę,więc....spełnienie Lusinych marzeń:loveu: ...a ja znowu ryczę, ale tym razem ze szczęścia.....:eviltong:

Posted

Michelle.........czuje się jak normalnie bym była Tobą i też rycze ze szczęścia :placz: :placz: mimo, że Lusi nie miałam obok siebie ale normalnie pokochałam tą boksie :loveu: :loveu: Cud nad cudy z tej Lusi naszej :multi: :loveu: :multi:

Posted

...otrzymałam dzisiaj M-eska od Pani Darii, cytuje:"Luka ma tyle energii, że jest to po prostu niemożliwe. Potrafi w 2 min wykosić hektar łaki :-)). Jest jeszcze trochę słaba bo co jakiś czas kładzie sie i musi odpocząć. A potem dalej zasuwa :-)) a przy tym jest bardzo posłuszna. Nie chodzi na smyczy. Tylko przy koniach - bo chce sie z nimi bawić, a mogłoby to sie źle skończyć. Nie odstępuje mnie na krok. Nawet chce ze mną przyjmować pacjentów :-)). Bardzo dobry i mądry piesek. Ale chyba ma mniej niz 4 lata. Nam wszystkim pasuje 1-2 latka nie więcej. Pozdrawiamy bardzo serdecznie! I jeszcze raz bardzo dziękujemy!"

No i ma to nasze Słoneczko swoje niebo......:iloveyou:

Posted

...Hippies sądziłam,że już wszyscy zapomnieli o Lusi :placz: Wczoraj dostałam kolejnego eska od Pani Darii:"Jest cudowna.Radosna,śmieszna, a przy tym bardzo karna i bardzo inteligentna. Mieliśmy szczęście.A byłam przygotowana na prace i kłopoty z psem :). Zdobyła serca nas wszystkich. Nawet sąsiadów naprawdę kochane zwierzątko...dziękujemy....

Posted

michelle04 napisał(a):
...Hippies sądziłam,że już wszyscy zapomnieli o Lusi :placz:

No jak zapomnieli :angryy: ??
Ja codziennie sprawdzam i nic ... :shake:

Cieszę się że Lusia znalazła swój dom - najukochańszy dom :lol:
Tylko martwię się, że nie piszesz co i jak. A może namówisz nowych właścicieli żeby sami się zalogowali i zdawali nam relacje :cool3: .

Posted

A ja ciągle mam nadzieję, że ktoś w końcu napiszę co tam u niej w nowym domku :diabloti: i poprze to oczywiście jakimiś fotkami :diabloti: . Bo narazie, to zastanawiam się czemu tutaj taka cisza :mad: .

Posted

...w tym tygodniu wracają dzieci Pani Darii, więc poproszę, żeby córka zalogowała się tutaj i relacjonowała nam co tam u Lusi, bo Pani Darii nie mam śmiałości prosić, nawet jak była u nas to otrzymywała non stop telefony od pacjentów,więc jest bardzo zajęta.....