Hippies Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 michelle jak się cieszę :multi: że to akurat wy ją wzieliście :multi: teraz już jestem pewna że nic złego się jej nie stanie :loveu: Quote
la_pegaza Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 michelle04 napisał(a): Aha Lusia ma rozwolnienie i no i puszcza bączki po mieszkaniu...hihihi jak dobrze że to lato i okna pootwierane....;) Zastanawim sie jak mogłabym jej pomóc....:???: Może ktoś mi podpowie....proszę o sugestie...... Możliwe, że to stres i/albo przestawiania się żołądka z jedzenia schroniskowego. Powinno jej z czasem przejść ... bąki to bokserza specjlanośc :diabloti: Jak tam nasza demolantka ?? :cool3: Quote
Hippies Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 la_pegaza napisał(a):bąki to bokserza specjlanośc :diabloti: Oj i to jeszcze jaka specjalność :diabloti: nie mają sobie równych :diabloti: Quote
Negri Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Proszę kilka dni mnie nie było a tu takie wieści :lol::lol::lol: Quote
michelle04 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 CIOTECZKI UWAGA!!!!!! Zaraz będa fotki Lusi, cioteczki o słabszych nerwach mają zakaz oglądania :diabloti: !!!!!!!!! Quote
michelle04 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ...a teraz moje drogie cioteczki nastraszę Was bo nie zagladacie do mnie:angryy: uwaga biorę rozpęd... pędzę na Was...... ZJEM WAS!!!!!!! ale Was nabrałam....hihihihi wygwiżdze Was.....:-))) Quote
la_pegaza Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Jak nie zaglądają :eviltong: Cudowna jest, gremlin jeden :evil_lol: Quote
Hippies Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 michelle ty masz poczucie humoru :diabloti: A Luka śliczna cudowna i ... aktorka, nikt jej nie pobije w pokazywaniu języka ;) Quote
Ziutka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ależ z niej przecudny słodziorek :loveu: :loveu: :loveu: A to szczęście w jej oczach :multi: "Jeśli w Niebie nie ma psów, to chcę pójść tam, gdzie po śmierci idą One" Quote
Negri Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 jak miło :loveu::loveu::loveu: tylko teraz są te 2 stare... z nimi będzie ciężej:-( Quote
michelle04 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Lusia codziennie mnie zadziwia...dzisiaj np tym, że dostała wielką kość i ...olała ją całkowicie:crazyeye: , a wczoraj została sama w domku przez godzinę i nie było żadnych strat:multi: , na spacerach jest bardzo grzeczna :painting: , nie wykazuje zainteresowania ani ludźmi ani psami, wczoraj wieczorem miało miejsce dziwne zjawisko: Lusia ma obok mojego łóżka swoje legowisko , wczoraj grzecznie położyła się spać a rano jakims dziwnym trafem leżała na łózku przy moich nogach :evil_lol: i musze sie przyznac, ze nie wiem co lepsze: czy kiedy Lusia śpi u siebie ale o 6 rano ściąga mnie z wyra na spacer czy tez jak spi ze mną i wstajemy dopiero o 8.30?:lol: Quote
AgaiTheta Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Lusia cudna Lusia :loveu: Domek szaleje z zachwytu :multi: Quote
Hippies Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='michelle04']Lusia codziennie mnie zadziwia...dzisiaj np tym, że dostała wielką kość i ...olała ją całkowicie:crazyeye: , a wczoraj została sama w domku przez godzinę i nie było żadnych strat:multi: , na spacerach jest bardzo grzeczna :painting: , nie wykazuje zainteresowania ani ludźmi ani psami, wczoraj wieczorem miało miejsce dziwne zjawisko: Lusia ma obok mojego łóżka swoje legowisko , wczoraj grzecznie położyła się spać a rano jakims dziwnym trafem leżała na łózku przy moich nogach :evil_lol: i musze sie przyznac, ze nie wiem co lepsze: czy kiedy Lusia śpi u siebie ale o 6 rano ściąga mnie z wyra na spacer czy tez jak spi ze mną i wstajemy dopiero o 8.30?:lol:[/quote] A nie mówiłam że ta demolka to wymówka :angryy: . Z resztą jeżeli inni mogą z tym żyć to dlczego nie prawowity właściciel :mad: . Michelle ja mam podobny problem z tym spaniem albo 5.00 :cool3: albo kolami do góry do 8.00 :eviltong: Quote
Negri Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 obiecałam, że się dowiem o te 2 stare boxie i się dowiedziałam;) Jest sunia, 8 lat, spokojnba, fajna jednym słowem normalna ;) Bardzo ciemna, pręgowana, wydaje się czarna lecz ma pręgi. Mam jej zdj. Pies ma 10 lat, jest żółty, ale ma jakieś guzy i w ogóle.... :-(:-(:-( Oba były znalezione czekają do 23 potem są do adopcji. pies nie wyszedł z budy:-( Quote
AgaiTheta Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Ta boksia ma wątek tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73843 A Lusia jest chora :( michelle04 później pewnie napisze jak i co. Quote
Hippies Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Trzymajmy z całych sił kciuki i łapki za Lusię - musi szybko powrócić do zdrowia Quote
michelle04 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tak jak napisała Agnieszka Lusia jest chora, wczoraj miała wyciąganego kleszcza ale...przez jakiegoś konowała, który dał jej antybiotyk, powiedział, że ma szmery w krtani i ...tyle.:angryy: Dzisiaj poszłam do innej lecznicy, by zgodnie z sugestiami Agi, zrobić Lusi badanie krwi na babeszjozę. Pani Wetka była miła i bardzo dokładna. Zbadała uszka - ok, zajrzała w ząbki - zniszczone i kamień, sprawdziła brzuszek - ok, zmierzyła temperaturę - wysoka, zważyła Lusię - 20 kg, zbadała węzły chłonne bo Lusia pokasłuje - powiększone. Zaaplikowała trzy zastrzyki, jeden taki bolesny, ze aż poryczałyśmy się razem z Lusia:placz: , dostała Lusia tabletki na robale:mad: , zawiesine do picia na kaszelek, nakaz głodówki do jutra. Pani Wetka bardzo chwaliła Lusię, cytuje:...bardzo zrównowazony pies, nie kazdy pozwala sobie na tak szczegółowe badania z takim spokojem.." i jeszcze kilka superlatyw :oops: . Od wizyty mineło 10 godzin i już chyba widzę poprawe, nosek nie jest już taki gorący i suchy, czyli gorączka spada:multi: . Lusia zaczyna już się wściekać :loveu: więc...jestem dobrej myśli. Jeszcze jutro idziemy na serię zastrzyków i badanie, oraz pojedziemy na badanie krwi tak dla pewności. Mam nadzieję, że kryzys minął. Quote
la_pegaza Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 no to kciuki by szybko wróciła do normy :kciuki: Ta krew to chyba później teraz, nie ? żeby nie było wpływu leków :roll: Quote
Recommended Posts