Koperek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ufff... jak gorąco! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f991f1880c66fcee.html Zastanawiam się, czy iść do Ciebie...? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/914795a8e1f7e38b.html ...chyba jednak pójdę- może masz coś dla mnie? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1cf42ffae356b465.html Niedobra ciotka! Nic dla mnie nie wzięla... To idę sobie do cienia! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/03d1a352351ce75c.html Quote
la_pegaza Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 no fajna dziewczyna :) gdyby była wysterylizowana, to by można spać spokojniej :diabloti: Quote
Koperek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Postaram się umówić ją na sterylkę- ale czy mi się uda to nie jestem pewna, bo kupa roboty z tymi wydanymi i weci nie nadążają, a co dopiero z psami, które jeszcze siedzą w schronie... Quote
Hippies Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dziewczyny a jak ona reaguje na koty ? Acha i czy może szukacie tymczasu ? Quote
la_pegaza Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hippies, szukacie ;) A można by ją wyciągnąć z boksu by sprawdzić te koty ? Quote
Hippies Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wiesz wolałabym jakoś nie ryzykować :oops: . Qurcze bo będę w przyszły piątek we Wrocku mogłabym ją zabrać do Niemodlina na tymczas. Tylko czekam narazie na odpowiedz floridy-blue czy ten tymczas Maksa z Częstochowy jest w porządku. No i mam jedno pytanko czy ona zostanie ponad 8 godz w domu sama bo ja mieszkam sama z dwojka kociaków i pracuję więc dlatego moja obawa o koty. Ale wiem że szkoda jej w schronie. Quote
Hippies Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Bo na okres wakacji mogłabym ją wziąść - pod warunkiem że nie zje mi kotów :angryy: . No i może moi rodzice się w niej zakochają więc może ... zostałaby i na dłużej, ale tego nie mogę obiecać bo mama strasznie przeżywa utratę naszego Hipusia :-( , ale może by się udało... Quote
la_pegaza Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Rozumiem Cię. Bossa przygarnęliśmy gdzie wiadomo było, że miał chłoniaka i niewiele czasu :( Mimo, że był raptem kilka miesięcy rodzice to przeżyli :( Czyli test na koty raz! Quote
Negri Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ale ona nie zostaje sama w domu... podobno niszczy:-( Quote
la_pegaza Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Negri, ja kombinuję nad kennelem, jak ma iść na tymczas. Zresztą "podobno" ;) Quote
Hippies Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wiesz my Hipka mieliśmy prawie 11 lat, 26.06 miałby jedynaście :placz: . Też odszedł chyba na chłoniaka, tego do końca nie wiem bo wyniki miał normalne jak na jego stan a w ciągu 24 godzin go zabrało pomimo tego że po operacji miał się nieźle i był z nami 9 mc i wyglądał i czuł się dobrze. Quote
Negri Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ja tylko informuje żeby potem nie było niemiłych niespodzianek :-( Wiem że jest to demolowanie podobno ale różnie to bywa... ale ja macie na to sposoby to ja jestem jak najbardziej za;) Quote
Hippies Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wiesz ja mogłąbym ją zamknąć jak mnie nie ma na przedpokoju i kuchni chyba boazerii nie jada :angryy: , a szafki w kuchni i tak do wymiany, może by się jakoś dało to zorganizować. Byleby tylko w tym schronie nie siedziała. Tak mi jej szkoda. Quote
Hippies Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wiem, wiem :evil_lol: . Ale jeżeli jest ktoś chętny to ja nie chcę wchodzić w dorgę, ja tylko uważam że boksery im krócej są w schronisku tym lepiej dla nich. Quote
la_pegaza Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hmmm Ona jest młoda, śliczna , i .... niewysterylizowana. Stąd obawy gdzie może trafić ... choćby "raz dla zdrowia" :mad: Quote
Hippies Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wiesz ja mam kociaki wysterylizowane, więc nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za. Tylko właśnie napisała do mnie florida i jeszcze nie wiadomo bo może jednak Max do mnie przyjedzie z Częstochowy, wszystko zależy od tego czy tamten tymczas będzie dobry, narazie poczekam i zobaczę jak się sprawa wyjaśni. Nie chcę obiecywać na zapas, ale jakby coś to się napewno odezwę do piątku. Quote
joaaa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hippies napisał(a):Wiesz ja mogłąbym ją zamknąć jak mnie nie ma na przedpokoju i kuchni chyba boazerii nie jada :angryy: ... I tu możesz się zdziwić! :diabloti: Może jednak wstawię ją na strone adopcyjną? Będa wieksze szanse. Quote
Hippies Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dobry pomysł :cool3: . Bo mój tymczas jest niepewny:oops: i do tego nie wiadomo jaka reakcja na koty, a może tam ktoś czeka na swojego nowego najukochańszego pieska:loveu: . Ja będę cały czas śledzić ten wątek. Życzę suni jak najlepiej, teraz tak sobie myślę, że może tym że pracuję i że nie miałabym jej z kim zostawić - zrobiłabym jej krzywdę a tego nie chce:-( . Naprawdę chciałam pomóc. Quote
la_pegaza Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jeżeli znajdzie się tymczas w okolicy, to ja mogę pożyczyć niedługo klatkę - jak ją zwiozę z Poznania :lol: Quote
Koperek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jeżeli Negri nie zrobi tego szybciej, to najbliższe sprawdzanie reakcji na koty odbędzie sie we wtorek;) Quote
Hippies Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 no to trzymam kciuki za test - zawsze sie przyda taka informacja :razz: Quote
Negri Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A tu jeszcze kolejne zdjęcia a postaram się ją sprawdzić w niedzielę... ale nie obiecuje bo mam jeszcze 6 innych do sprawdzenia na "coś" :diabloti: I postaram się od razu na sterylkę ją umówić. Quote
Recommended Posts