Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się umówić ją na sterylkę- ale czy mi się uda to nie jestem pewna, bo kupa roboty z tymi wydanymi i weci nie nadążają, a co dopiero z psami, które jeszcze siedzą w schronie...

Posted

Wiesz wolałabym jakoś nie ryzykować :oops: . Qurcze bo będę w przyszły piątek we Wrocku mogłabym ją zabrać do Niemodlina na tymczas. Tylko czekam narazie na odpowiedz floridy-blue czy ten tymczas Maksa z Częstochowy jest w porządku. No i mam jedno pytanko czy ona zostanie ponad 8 godz w domu sama bo ja mieszkam sama z dwojka kociaków i pracuję więc dlatego moja obawa o koty. Ale wiem że szkoda jej w schronie.

Posted

Bo na okres wakacji mogłabym ją wziąść - pod warunkiem że nie zje mi kotów :angryy: . No i może moi rodzice się w niej zakochają więc może ... zostałaby i na dłużej, ale tego nie mogę obiecać bo mama strasznie przeżywa utratę naszego Hipusia :-( , ale może by się udało...

Posted

Rozumiem Cię. Bossa przygarnęliśmy gdzie wiadomo było, że miał chłoniaka i niewiele czasu :( Mimo, że był raptem kilka miesięcy rodzice to przeżyli :(

Czyli test na koty raz!

Posted

Wiesz my Hipka mieliśmy prawie 11 lat, 26.06 miałby jedynaście :placz: . Też odszedł chyba na chłoniaka, tego do końca nie wiem bo wyniki miał normalne jak na jego stan a w ciągu 24 godzin go zabrało pomimo tego że po operacji miał się nieźle i był z nami 9 mc i wyglądał i czuł się dobrze.

Posted

Ja tylko informuje żeby potem nie było niemiłych niespodzianek :-( Wiem że jest to demolowanie podobno ale różnie to bywa... ale ja macie na to sposoby to ja jestem jak najbardziej za;)

Posted

Wiesz ja mogłąbym ją zamknąć jak mnie nie ma na przedpokoju i kuchni chyba boazerii nie jada :angryy: , a szafki w kuchni i tak do wymiany, może by się jakoś dało to zorganizować. Byleby tylko w tym schronie nie siedziała. Tak mi jej szkoda.

Posted

Wiem, wiem :evil_lol: . Ale jeżeli jest ktoś chętny to ja nie chcę wchodzić w dorgę, ja tylko uważam że boksery im krócej są w schronisku tym lepiej dla nich.

Posted

Wiesz ja mam kociaki wysterylizowane, więc nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za. Tylko właśnie napisała do mnie florida i jeszcze nie wiadomo bo może jednak Max do mnie przyjedzie z Częstochowy, wszystko zależy od tego czy tamten tymczas będzie dobry, narazie poczekam i zobaczę jak się sprawa wyjaśni. Nie chcę obiecywać na zapas, ale jakby coś to się napewno odezwę do piątku.

Posted

Hippies napisał(a):
Wiesz ja mogłąbym ją zamknąć jak mnie nie ma na przedpokoju i kuchni chyba boazerii nie jada :angryy: ...

I tu możesz się zdziwić! :diabloti:

Może jednak wstawię ją na strone adopcyjną?
Będa wieksze szanse.

Posted

Dobry pomysł :cool3: . Bo mój tymczas jest niepewny:oops: i do tego nie wiadomo jaka reakcja na koty, a może tam ktoś czeka na swojego nowego najukochańszego pieska:loveu: . Ja będę cały czas śledzić ten wątek. Życzę suni jak najlepiej, teraz tak sobie myślę, że może tym że pracuję i że nie miałabym jej z kim zostawić - zrobiłabym jej krzywdę a tego nie chce:-( . Naprawdę chciałam pomóc.

Posted

A tu jeszcze kolejne zdjęcia a postaram się ją sprawdzić w niedzielę... ale nie obiecuje bo mam jeszcze 6 innych do sprawdzenia na "coś" :diabloti:

I postaram się od razu na sterylkę ją umówić.