Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

820/07
Luka - 4 lata, suczka, bokserka. Została oddana przez właściciela ponieważ nie może zostawać sama w domu. Była wtedy bardzo chuda i zaniedbana. Teraz czuje się bardzo dobrze i czeka na nowy dom. Jest wylewna, kontaktowa i przymilna. Lubi być w centrum uwagi. Bardzo energiczna i pogodna.

Cioteczki wiemy cos wiecej?????

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam wolne allegro tzn. wystawiam na nim boksia z Mielca, ale on jest właściwie już zarezerwowany :p .
Potrzebowałabym krótkiej notki o boksi i jakichś zdjęć. Aukcja trwa do przyszłej środy, więc warto ja tam wstawić.

Posted

Ciotka AgaiTheta wstawiła link, więc jestem:lol:
Luka jeszcze w tamtym tygodniu była. Dzwoni w jej sprawie co jakiś czas kilka osób, ale jak się dowiadują, że "demolantka" to rezygnują.
Postaram się być jutro/w środę w schronie to wezmę ją na spacer i zobaczymy. Podejrzewam, że podobnie jest jak z Fuksem- niby demoluje, ale potwierdzenia nie mamy...

Posted

Też dotarłam;) Sterylka oczywiście za darmo po lub przed odbiorem jak kto woli:eviltong: A z innymi sukami... na boksie jest z co najmniej 4 i nie ma problemu. Nigdy nie widziałam u niej pokazywanych zębów czy coś takiego... więc na 99% ok ;)

Posted

Niestety z przyczyn różnych dzisiaj schronu nie zaliczyłam. Ale na 100% będę jutro, więc fotki też porobię.
A jeśli chodzi o suczki to z tego co zauważyłam z drogi im schodzi. Zresztą będę ze swoją sucz i to najbardziej potwierdzi jej łagodność.
Na początku wyglądała bardzo źle- chuda potwornie (no może nie zagłodzona, ale wiele nie brakowało), oczy załzawione, pazurami moglaby otwierać zamki, itd. Teraz troszkę lepiej wygląda- przynajmniej przytyła tyćkę.

Ale mimo, że mnie nie zna (osobiście) to jak do niej przyjdę zawsze się uśmiechnie:loveu: , więc charakter boksiowy w 100%! :loveu:

BRAĆ I JUŻ!!!:lol:

Posted

A ja byłam wczoraj i fotki też zrobiłam!:eviltong: Nie są co prawda zbyt dokladnej jakości, ale było bardzo gorąco i psiaki mi uciekały na sam koniec boksów- tam gdzie cień...:roll:

A jeżeli chodzi o mieszkanie (przyszłe) z inną suczką w domu to nie będzie problemów o ile właściciel obu pań będzie konsekwentny w swoich działaniach. Mam na myśli to, że LUKA nie wykazuje absolutnie żadnej agresji do współtowarzyszek, natomiast potrafi być czasami zazdrosna o zainteresowanie się inną psiną w JEJ towarzystwie. Np. gdy był obchód po boksach i weszło dwoje ludzi, żeby sprawdzić czy wszystko OK to LUKA chciała, aby tylko NIĄ się interesować i tylko JĄ głaskać- kiedy zostala pogłaskana inna suczka to LUKA pokazala ząbki i chciała ją odgonić- wtedy została skarcona i już przy następnych obchodach nie "szarżuje" na koleżanki:lol:
...fotki zaraz... ładują się...

A oto LUKA:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/62f0644bf7ca2c5e.html

tutaj wstaję, bo mi za gorąco...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e49e802aa6b33da.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff84ab32657967e6.html