AgaiTheta Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 820/07 Luka - 4 lata, suczka, bokserka. Została oddana przez właściciela ponieważ nie może zostawać sama w domu. Była wtedy bardzo chuda i zaniedbana. Teraz czuje się bardzo dobrze i czeka na nowy dom. Jest wylewna, kontaktowa i przymilna. Lubi być w centrum uwagi. Bardzo energiczna i pogodna. Cioteczki wiemy cos wiecej????? Quote
MARCHEWA Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ach,te oczy...może ktoś ją zauważy?Czy jest gdzieś ogłoszona? Quote
Franca81 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jeju ślicznotka. Czemu nikt nie popracowal? ;( Quote
Reno2001 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ja mam wolne allegro tzn. wystawiam na nim boksia z Mielca, ale on jest właściwie już zarezerwowany :p . Potrzebowałabym krótkiej notki o boksi i jakichś zdjęć. Aukcja trwa do przyszłej środy, więc warto ja tam wstawić. Quote
AgaiTheta Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Nic więcej nie mam, ściągnimy tutaj wrocławskie cioteczki. Wiem tylko, że sunia jest! Quote
Koperek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ciotka AgaiTheta wstawiła link, więc jestem:lol: Luka jeszcze w tamtym tygodniu była. Dzwoni w jej sprawie co jakiś czas kilka osób, ale jak się dowiadują, że "demolantka" to rezygnują. Postaram się być jutro/w środę w schronie to wezmę ją na spacer i zobaczymy. Podejrzewam, że podobnie jest jak z Fuksem- niby demoluje, ale potwierdzenia nie mamy... Quote
AgaiTheta Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Czy ja bym mogłą prosić o testa jak ona z suczkami? Dzięki!!!!! Za przybycie :loveu: Quote
Negri Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Też dotarłam;) Sterylka oczywiście za darmo po lub przed odbiorem jak kto woli:eviltong: A z innymi sukami... na boksie jest z co najmniej 4 i nie ma problemu. Nigdy nie widziałam u niej pokazywanych zębów czy coś takiego... więc na 99% ok ;) Quote
Koperek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Niestety z przyczyn różnych dzisiaj schronu nie zaliczyłam. Ale na 100% będę jutro, więc fotki też porobię. A jeśli chodzi o suczki to z tego co zauważyłam z drogi im schodzi. Zresztą będę ze swoją sucz i to najbardziej potwierdzi jej łagodność. Na początku wyglądała bardzo źle- chuda potwornie (no może nie zagłodzona, ale wiele nie brakowało), oczy załzawione, pazurami moglaby otwierać zamki, itd. Teraz troszkę lepiej wygląda- przynajmniej przytyła tyćkę. Ale mimo, że mnie nie zna (osobiście) to jak do niej przyjdę zawsze się uśmiechnie:loveu: , więc charakter boksiowy w 100%! :loveu: BRAĆ I JUŻ!!!:lol: Quote
Ziutka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Luka kochanie, musisz znaleźć domek....kochający domek...skacz na pierwszą... Czekamy na zdjęcia Luki....cudna jest :loveu: Quote
Negri Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jutro bedę w schronie to postaram się coś jeszcze dowiedzieć;) Quote
Koperek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A ja byłam wczoraj i fotki też zrobiłam!:eviltong: Nie są co prawda zbyt dokladnej jakości, ale było bardzo gorąco i psiaki mi uciekały na sam koniec boksów- tam gdzie cień...:roll: A jeżeli chodzi o mieszkanie (przyszłe) z inną suczką w domu to nie będzie problemów o ile właściciel obu pań będzie konsekwentny w swoich działaniach. Mam na myśli to, że LUKA nie wykazuje absolutnie żadnej agresji do współtowarzyszek, natomiast potrafi być czasami zazdrosna o zainteresowanie się inną psiną w JEJ towarzystwie. Np. gdy był obchód po boksach i weszło dwoje ludzi, żeby sprawdzić czy wszystko OK to LUKA chciała, aby tylko NIĄ się interesować i tylko JĄ głaskać- kiedy zostala pogłaskana inna suczka to LUKA pokazala ząbki i chciała ją odgonić- wtedy została skarcona i już przy następnych obchodach nie "szarżuje" na koleżanki:lol: ...fotki zaraz... ładują się... A oto LUKA: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/62f0644bf7ca2c5e.html tutaj wstaję, bo mi za gorąco... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e49e802aa6b33da.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff84ab32657967e6.html Quote
Recommended Posts