Neelith Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Maciek777 napisał(a):Jasne, postaram się możliwie szybko:) Tak jak wspomniałem - jeszcze mam 2 w kolejce więc pewnie gdzieś na przełomie miesięcy. Mam nadzieję, że już nie będzie potrzebny:) Wspaniale! Dzięki! Też chciałabym aby bazarek nie był potrzebny, ale lepiej zawczasu coś zaplanować :) Quote
Mysza2 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Neelith napisał(a):O tak, ale nie mam sumienia pytać, po tym jak pięknie i niedawno zorganizowała poprzedni bazar :oops: :) (Ogromnie dziekujemy!) Nie chcę też w jakikolwiek sposób jej namawiać - może zaczekajmy aż zajrzy na wątek i się wypowie :) Zajrzała i nie odmówi, tylko mam jeden w rozliczeniu, drugi czynny trzeci z Agusią przygotowujemy, czwarty czeka w kolejce do obfocenia, więc gdybyś piaty obfociła i wysłała mi opisy i zdjęcia to dam radę:) Quote
Neelith Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Mysza2 napisał(a):Zajrzała i nie odmówi, tylko mam jeden w rozliczeniu, drugi czynny trzeci z Agusią przygotowujemy, czwarty czeka w kolejce do obfocenia, więc gdybyś piaty obfociła i wysłała mi opisy i zdjęcia to dam radę:) Cu-do-wnie! :) Oczywiscie obfocę to co mam, opiszę i podeślę. Dzięki ogromne :) Jeśli Maciek też znajdzie czas i zorganizuje swój cegiełkowy to finansowo wyrobimy :) Quote
Maciek777 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Neelith napisał(a):Cu-do-wnie! :) Oczywiscie obfocę to co mam, opiszę i podeślę. Dzięki ogromne :) Jeśli Maciek też znajdzie czas i zorganizuje swój cegiełkowy to finansowo wyrobimy :) Robin na bruk na pewno nie pójdzie;) Quote
Neelith Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Maciek777 napisał(a):Robin na bruk na pewno nie pójdzie;) W żadnym razie! :) Bardzo się cieszę, że ma takie wsparcie. Tylko prawdziwego domu brak. Przejrzę w weekend jego ogłoszenia, czy na pewno wszystko jest aktualne. Quote
AgusiaP Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 A ja zareklamuje Maciusia bazarek :) Ten to ma głowę na karku :fadein: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250113-WESELNY-BAZAREK-dla-Lizy-i-Bugiego-Do-24-01-do-godz-22-00 Quote
stzw Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Potwierdzam, że pieniądze doszły i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu Robin pojedzie do domu. Jeżeli będzie się przyzwoicie zachowywał ( bez niszczenia i szczekania w samotności - tylko takie dwa warunki ) i spodoba mu się, to zostanie na zawsze. Quote
madziakato Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 stzw napisał(a):Potwierdzam, że pieniądze doszły i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu Robin pojedzie do domu. Jeżeli będzie się przyzwoicie zachowywał ( bez niszczenia i szczekania w samotności - tylko takie dwa warunki ) i spodoba mu się, to zostanie na zawsze. Dzięki za potwierdzenie, musiałaś się wygadać:-) Quote
Neelith Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 stzw napisał(a):Potwierdzam, że pieniądze doszły i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu Robin pojedzie do domu. Jeżeli będzie się przyzwoicie zachowywał ( bez niszczenia i szczekania w samotności - tylko takie dwa warunki ) i spodoba mu się, to zostanie na zawsze. Naprawdę???!!! :eek2: No to już nie macie wyjścia, musicie zdradzić coś więcej! Prędko, prędko mówcie gdzie ten dom? Skąd? Wcale się nie ekscytuję. W ogóle. Nic, a nic! Tak tylko spokojnie pytam... :ylsuper: Quote
Neelith Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 (edited) Ejże, Robinkowy towarzysz siewierskiej niedoli Lucky/Krecik dopiero co znalazł dom, więc to nawet sensowne, żeby los obdarował Robina własnym domkiem w tym samym czasie!!! :mdrmed: Oczywiście ani trochę się nie nastawiam, nie cieszę, niechcący tylko tak nadmieniam... :grins: Coś jednak mnie tak jakby skręca. Merdam nieistniejącym ogonem :) Edited January 11, 2014 by Neelith Quote
Maciek777 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 AgusiaP napisał(a):A ja zareklamuje Maciusia bazarek :) Ten to ma głowę na karku :fadein: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250113-WESELNY-BAZAREK-dla-Lizy-i-Bugiego-Do-24-01-do-godz-22-00 Dziękuję podwójnie:p madziakato napisał(a):Dzięki za potwierdzenie, musiałaś się wygadać:-) Co to za tajemnice?:mad::) Jest szansa!!!:D Quote
from_wonderland Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 O, jakieś tajemnice, spiski :) trzymam kciuki, nie zapeszając! Quote
ania0112 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 oh zaglądam codziennie do Robinka z nadzieją na takie info i w końcu jest :) coś dobry tydzień był.. mój tymczas też już się szykuje do domku a tu jeszcze i Robinek - super:loveu: Quote
Zofija Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej -Racibórz-dla biednej suni z cieszyńskiego schroniska... To jest link do sunieczki: http://schronisko.ustronet.com/?311,ruma Jeśli ktoś moze mi pomóc , to proszę o kontakt na pw lub maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl lub tel. 508-063-271 Quote
Zofija Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej -Racibórz-dla biednej suni z cieszyńskiego schroniska... To jest link do sunieczki: http://schronisko.ustronet.com/?311,ruma Jeśli ktoś moze mi pomóc , to proszę o kontakt na pw lub maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl lub tel. 508-063-271 Quote
AgusiaP Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Nie :crazyeye: to ja z całych sił zaciskam kciuki;) ale przyznam, że ciekawość mnie zżera :cool3::cool3::cool3: Quote
Neelith Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Mysza2 napisał(a):Uchylcie rąbka tajemnicy:mad::mad::lol: No właśnie! Powiedzcie cokolwiek więcej! Mysza2, wychodzi na to, że nie ma co się spieszyć z bazarkiem. Może Robin wcale z niego nie skorzysta :) Nie chcę zapeszać, więc tak czy inaczej obfociłam swoje skromne fanty i jeśli szczęśliwie się okaże, że Robinek już nie potrzebuje wsparcia, to na pewno skorzystają inne psy, może chorzowskie kruszynki, albo jeszcze inne sierściuszki :) Quote
Gabi79 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Przelałam 10,- dla Robinka To była deklaracja od Neelith dla Lakiego, gdy pieniądze wpłynęły Lakuś już był w DS Quote
Mysza2 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 No i dalej nic nam nie powiecie :mad::lol: Quote
AgusiaP Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ale tajemnicze te nasze cioteczki ;) plis powiedzcie coś ;) Quote
stzw Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 E, nikt się nie znęca :-) Robin pojedzie do znajomej mojej przyjaciółki. Pani przeprowadziła sie jakiś czas temu do większego mieszkania i "dojrzała" do posiadania psa. Znam tą panią osobiście. I Robin pojedzie " na próbę", bo nie wiem, jak będzie się zachowywał, a nie może ujadać w samotności. To jest jedyny warunek, bo mieszkanie jest w bloku. Będzie mieszkał w Sosnowcu, więc blisko. Pani ma pełną świadomość, że przez pierwsze dni Robin może się zachowywać inaczej, że może mu się zdarzyć wpadka pomiędzy spacerkami itd. Jedzenie będzie gotowane. W domu jest jeszcze dwoje nastoletnich dzieci. Robin będzie musiał zostawać sam przez ok. 4 godziny dziennie. Quote
Recommended Posts