Gabi79 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Mysza2']ze Zgorzelca są fioneczka, rencia42, bla, daga31081980 Pisałyście już dziewczynki do kogoś?[/QUOTE] Nie wiem, czy Madzia pisała?! Ja tylko wspomniałam Madzi o fioneczce i dadze Quote
__Lara Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Mysza2']ze Zgorzelca są fioneczka, rencia42, bla, daga31081980 Pisałyście już dziewczynki do kogoś?[/QUOTE] Koło Zgorzelca ma hotelik zuziaM, ale nie wiem czy da radę podjechać - możecie napisać. Quote
madziakato Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Dzięki za wszystkie kontakty, napisałam do każdej z tych osób, trzymajcie mooocno kciuki, prosimy:-) Quote
__Lara Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='madziakato']Dzięki za wszystkie kontakty, napisałam do każdej z tych osób, trzymajcie mooocno kciuki, prosimy:-)[/QUOTE] No pewnie, że będziemy trzymać:) Robinek zasługuje na najlepszy domek pod słońcem :) Quote
jotpeg Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 gorąco kibicujemy!!!!! :happy1::happy1::happy1: Quote
Neelith Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 A wiadomo może czy w potencjalnym domku są inne zwierzęta? Nasz Robinek na pewno umiałby się z każdym dogadać, ale z ciekawości pytam ;) Mocno trzymam kciuki coby się wszystko udało! Cieszę się z tej nowiny jak nie wiem co, trala lala la. Quote
Mysza2 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Zaglądam z nadzieją, że się coś urodziło w sprawie wizyty:) Quote
madziakato Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Tak, wizyta zaklepana:-), odbędzie się między świętami a Sylwestrem:-) Trzymajcie kciuki moccccniutko Quote
Mysza2 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='madziakato']Tak, wizyta zaklepana:-), odbędzie się między świętami a Sylwestrem:-) Trzymajcie kciuki moccccniutko[/QUOTE] Będziemy bardzo mocno:):) Quote
rencia42 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ja chętnie ale jestem za granica.Ciesze się ze już znaleźliście kogoś i trzymam kciuki za domek. Quote
madziakato Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Podnosimy, Pani ze Zgorzelca dzwoniła dziś już parę razy, chyba nie może się doczekać:-) Oby wizyta wypadła OK!!! Quote
Nadziejka Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 :modla: :modla: sciskamyyyy :thumbs: Quote
madziakato Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='stzw']No to w piątek tniemy jajka. Wielkanoc.[/QUOTE] No i Bosko :-) Quote
Neelith Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='madziakato']Tak, wizyta zaklepana:-), odbędzie się między świętami a Sylwestrem:-) Trzymajcie kciuki moccccniutko[/QUOTE] [quote name='madziakato']Podnosimy, Pani ze Zgorzelca dzwoniła dziś już parę razy, chyba nie może się doczekać:-) Oby wizyta wypadła OK!!![/QUOTE] [quote name='stzw']No to w piątek tniemy jajka. Wielkanoc.[/QUOTE] Trala lala la! Ależ dobre wieści, póki co pięknie się układa. Trzymam kciuki i nie mogę pracować! :D Quote
egradska Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Zagladam do RObinka. Trzeba dobrze sprawdzic domek, wlasnie goraczkowo kombinujemy, gdzie i jak umiesicic onka Argo, ktory baaaaadrzo niefortunnie trafil do domu kolo Jeleniej i wyladowal w szopie na lancuchu:angryy: Quote
Neelith Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='madziakato']Podnosimy, Pani ze Zgorzelca dzwoniła dziś już parę razy, chyba nie może się doczekać:smile: Oby wizyta wypadła OK!!![/QUOTE] A masz jakieś nowe wieści na temat domku? Bo wiesz, że mnie to ciekawość ściska :) [quote name='egradska']Zagladam do RObinka. Trzeba dobrze sprawdzic domek, wlasnie goraczkowo kombinujemy, gdzie i jak umiesicic onka Argo, ktory baaaaadrzo niefortunnie trafil do domu kolo Jeleniej i wyladowal w szopie na lancuchu:angryy:[/QUOTE] Biedny onek! Wpadnę poczytać. Myślę, że Robinek będzie miał więcej szczęścia, a dom na pewno zostanie sprawdzony. Quote
milagros19853201 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 i hopa pieknookiego robinka wysoko Quote
madziakato Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Dotarło 10,00 od BORYSboxer- dziękujemy ślicznie:-) Quote
jotpeg Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 :tree1: Domku życzymy, dobrego DOMU!!!! :tree1: Quote
Neelith Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='jotpeg']:tree1: Domku życzymy, dobrego DOMU!!!! :tree1: Właśnie, właśnie! Co do samego Robinka to jestem spokojna, on sie potrafi szybko dostosować, przywiazuje się do człowieka, będzie wspaniałym towarzyszem. Wystarczy mu własny kąt, micha i myziane, choć to młody psiak i na pewno nie pogardziłby dziarskimi wędrówkami ze swoim człowiekiem ;) Quote
Mysza2 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='madziakato']Podnosimy, Pani ze Zgorzelca dzwoniła dziś już parę razy, chyba nie może się doczekać:-) Oby wizyta wypadła OK!!![/QUOTE] To dobrze, że pani tak się niecierpliwi:) Quote
Recommended Posts