Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']ze Zgorzelca są
fioneczka, rencia42, bla, daga31081980
Pisałyście już dziewczynki do kogoś?[/QUOTE]

Nie wiem, czy Madzia pisała?!

Ja tylko wspomniałam Madzi o fioneczce i dadze

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']ze Zgorzelca są
fioneczka, rencia42, bla, daga31081980
Pisałyście już dziewczynki do kogoś?[/QUOTE]

Koło Zgorzelca ma hotelik zuziaM, ale nie wiem czy da radę podjechać - możecie napisać.

Posted

[quote name='madziakato']Dzięki za wszystkie kontakty, napisałam do każdej z tych osób, trzymajcie mooocno kciuki, prosimy:-)[/QUOTE]

No pewnie, że będziemy trzymać:) Robinek zasługuje na najlepszy domek pod słońcem :)

Posted

A wiadomo może czy w potencjalnym domku są inne zwierzęta? Nasz Robinek na pewno umiałby się z każdym dogadać, ale z ciekawości pytam ;)
Mocno trzymam kciuki coby się wszystko udało!
Cieszę się z tej nowiny jak nie wiem co, trala lala la.

Posted

[quote name='madziakato']Tak, wizyta zaklepana:-), odbędzie się między świętami a Sylwestrem:-) Trzymajcie kciuki moccccniutko[/QUOTE]

[quote name='madziakato']Podnosimy, Pani ze Zgorzelca dzwoniła dziś już parę razy, chyba nie może się doczekać:-) Oby wizyta wypadła OK!!![/QUOTE]

[quote name='stzw']No to w piątek tniemy jajka. Wielkanoc.[/QUOTE]

Trala lala la! Ależ dobre wieści, póki co pięknie się układa. Trzymam kciuki i nie mogę pracować! :D

Posted

Zagladam do RObinka. Trzeba dobrze sprawdzic domek, wlasnie goraczkowo kombinujemy, gdzie i jak umiesicic onka Argo, ktory baaaaadrzo niefortunnie trafil do domu kolo Jeleniej i wyladowal w szopie na lancuchu:angryy:

Posted

[quote name='madziakato']Podnosimy, Pani ze Zgorzelca dzwoniła dziś już parę razy, chyba nie może się doczekać:smile: Oby wizyta wypadła OK!!![/QUOTE]

A masz jakieś nowe wieści na temat domku? Bo wiesz, że mnie to ciekawość ściska :)

[quote name='egradska']Zagladam do RObinka. Trzeba dobrze sprawdzic domek, wlasnie goraczkowo kombinujemy, gdzie i jak umiesicic onka Argo, ktory baaaaadrzo niefortunnie trafil do domu kolo Jeleniej i wyladowal w szopie na lancuchu:angryy:[/QUOTE]

Biedny onek! Wpadnę poczytać. Myślę, że Robinek będzie miał więcej szczęścia, a dom na pewno zostanie sprawdzony.

Posted

[quote name='jotpeg']:tree1: Domku życzymy, dobrego DOMU!!!! :tree1:

Właśnie, właśnie! Co do samego Robinka to jestem spokojna, on sie potrafi szybko dostosować, przywiazuje się do człowieka, będzie wspaniałym towarzyszem. Wystarczy mu własny kąt, micha i myziane, choć to młody psiak i na pewno nie pogardziłby dziarskimi wędrówkami ze swoim człowiekiem ;)

Posted

[quote name='madziakato']Podnosimy, Pani ze Zgorzelca dzwoniła dziś już parę razy, chyba nie może się doczekać:-) Oby wizyta wypadła OK!!![/QUOTE]
To dobrze, że pani tak się niecierpliwi:)