Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziakato']Myślę, że po Nowym Roku coś się ruszy w adopcjach!:smile:[/QUOTE]

Oby, oby, martwię się troszkę aby nie utknął w hoteliku zbyt długo. Tyle biedactw czeka na domy, póki co ciężko z adopcjami.
Zdaje się, że next week będzie kastracja naszego rudzika :diabloti: Po Świętach zaktualizuję mu ogłoszenia i będę je wyróżniać, bo na razie to niewidoczny jest rudasek.

[quote name='grazaza']Zaglądam do Robinka...[/QUOTE]

Dziękujemy ogromnie! Ostatnio mały ruch u Robinka, co zrozumiałe przed Świętami, ale jednocześnie smutno jakoś.

Posted

W nagrodę za odwiedziny kilka starych (siewierskich jeszcze) fotek pięknisia:

Gdzie jest mój domek, pytam zza krat...

Taki jestem ładny, tylko szczotki brak:

Do prętów tulę się, pogłaskaj mnie!

Smutno mi samemu, gdzie ten dom, no gdzie?

Posted

[quote name='jotpeg']:bluepaw:
ogloszenia ma?

Ogłoszeń ma sporo, ale niewyróżnionych. Po kastracji nie będę żałować i dam wyróżnione. Póki co bieda z adopcjami, jeszcze nie było nawet pół zapytania w sprawie Robina. Na fejsie też się akcja słabo rozkręciła. Gdyby ktoś miał znajomości/dojścia do fejsowych stron psowych czy schroniskowych czy tego typu organizacji zwierzakowych na Ryjbooku, które mogłyby udostępnić wydarzenie to by się coś ruszyło. Bo na fejsie prywatnych osób to raczej mała szansa, że ktoś rudaska wypatrzy. Chociaż kto wie? Dla przypomnienia mającym Gęboksiążkę:
[FONT=trebuchet ms]
Wydarzenie na Facebooku!
[/FONT]

Posted

Była u Robcia- rany, co za cudowny pies! Aż gęba mi się śmieje do tej pory:-) Izę naszą uwielbia, zaczepia łapkami, skacze na nią(ale delikatnie!), zachęca do zabawy, biega , podskakuje:-) No nie ten sam pies po prostu!!! Widać, że ma się bardzo dobrze, Iza dziękujemy!:-) Nawet obszczekuje psiaki i nas! Ogonek i uszka w górze, już nie jest smutny- fajnie było go zobaczyć takiego odmienionego. Jest przy tym taki delikatny i subtelny, że ....uwielbiam tego psa, jest idealny!!!

Posted

[quote name='madziakato']Była u Robcia- rany, co za cudowny pies! Aż gęba mi się śmieje do tej pory:-) Izę naszą uwielbia, zaczepia łapkami, skacze na nią(ale delikatnie!), zachęca do zabawy, biega , podskakuje:-) No nie ten sam pies po prostu!!! Widać, że ma się bardzo dobrze, Iza dziękujemy!:-) Nawet obszczekuje psiaki i nas! Ogonek i uszka w górze, już nie jest smutny- fajnie było go zobaczyć takiego odmienionego. Jest przy tym taki delikatny i subtelny, że ....uwielbiam tego psa, jest idealny!!![/QUOTE]

Och, co za wieści! Bardzo się cieszę! Teraz niech tylko jakiś kochający dom doceni ten ideał i zabierze do siebie!