AgusiaP Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Jeszcze znajdzie Robinek ten swój kochany domek :) Quote
madziakato Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 On jest tak superowym psem, że jeszcze się będą o niego bić!!! Quote
Neelith Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Z rańca nawiedzam pieseczka! :dog: Już prawie dwa tygodnie jest w hoteliku i kończy kwarantannę. Jakże ten czas pędzi! Quote
Neelith Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Odwiedzam piesiunia i podnoszę wątas. Może ktoś wypatrzy rudzielca :wolfie: Quote
from_wonderland Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Także zaglądam do chłopaka, jak tam? ":) Quote
Neelith Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Dziękujemy za zaglądanie! :grins: Dołączam również do zapytania jak tam dzisiaj nasz Robinek? :Dog_run: Quote
madziakato Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Myślę, że po Nowym Roku coś się ruszy w adopcjach!:-) Quote
Neelith Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='madziakato']Myślę, że po Nowym Roku coś się ruszy w adopcjach!:smile:[/QUOTE] Oby, oby, martwię się troszkę aby nie utknął w hoteliku zbyt długo. Tyle biedactw czeka na domy, póki co ciężko z adopcjami. Zdaje się, że next week będzie kastracja naszego rudzika :diabloti: Po Świętach zaktualizuję mu ogłoszenia i będę je wyróżniać, bo na razie to niewidoczny jest rudasek. [quote name='grazaza']Zaglądam do Robinka...[/QUOTE] Dziękujemy ogromnie! Ostatnio mały ruch u Robinka, co zrozumiałe przed Świętami, ale jednocześnie smutno jakoś. Quote
Neelith Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Witaj margoth137! Dziękujemy za zaglądanie w imieniu rudego przystojniachy! :) Quote
jotpeg Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 ma niesamowite oczy, takie jasne :loveu: Quote
Neelith Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='jotpeg']ma niesamowite oczy, takie jasne :loveu:[/QUOTE] i wieeelkie :) Quote
milagros19853201 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 (edited) oj tak pierwsze co skupia uwage te piekne oczeta:-) <3 [quote name='jotpeg']ma niesamowite oczy, takie jasne :loveu:[/QUOTE] Edited December 13, 2013 by milagros19853201 Quote
Neelith Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 W nagrodę za odwiedziny kilka starych (siewierskich jeszcze) fotek pięknisia: Gdzie jest mój domek, pytam zza krat... Taki jestem ładny, tylko szczotki brak: Do prętów tulę się, pogłaskaj mnie! Smutno mi samemu, gdzie ten dom, no gdzie? Quote
from_wonderland Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Piękny rudasek.. gdzie ludzie mają oczy? Quote
Neelith Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='jotpeg']:bluepaw: ogloszenia ma? Ogłoszeń ma sporo, ale niewyróżnionych. Po kastracji nie będę żałować i dam wyróżnione. Póki co bieda z adopcjami, jeszcze nie było nawet pół zapytania w sprawie Robina. Na fejsie też się akcja słabo rozkręciła. Gdyby ktoś miał znajomości/dojścia do fejsowych stron psowych czy schroniskowych czy tego typu organizacji zwierzakowych na Ryjbooku, które mogłyby udostępnić wydarzenie to by się coś ruszyło. Bo na fejsie prywatnych osób to raczej mała szansa, że ktoś rudaska wypatrzy. Chociaż kto wie? Dla przypomnienia mającym Gęboksiążkę: [FONT=trebuchet ms] Wydarzenie na Facebooku![/FONT] Quote
madziakato Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Była u Robcia- rany, co za cudowny pies! Aż gęba mi się śmieje do tej pory:-) Izę naszą uwielbia, zaczepia łapkami, skacze na nią(ale delikatnie!), zachęca do zabawy, biega , podskakuje:-) No nie ten sam pies po prostu!!! Widać, że ma się bardzo dobrze, Iza dziękujemy!:-) Nawet obszczekuje psiaki i nas! Ogonek i uszka w górze, już nie jest smutny- fajnie było go zobaczyć takiego odmienionego. Jest przy tym taki delikatny i subtelny, że ....uwielbiam tego psa, jest idealny!!! Quote
Neelith Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='madziakato']Była u Robcia- rany, co za cudowny pies! Aż gęba mi się śmieje do tej pory:-) Izę naszą uwielbia, zaczepia łapkami, skacze na nią(ale delikatnie!), zachęca do zabawy, biega , podskakuje:-) No nie ten sam pies po prostu!!! Widać, że ma się bardzo dobrze, Iza dziękujemy!:-) Nawet obszczekuje psiaki i nas! Ogonek i uszka w górze, już nie jest smutny- fajnie było go zobaczyć takiego odmienionego. Jest przy tym taki delikatny i subtelny, że ....uwielbiam tego psa, jest idealny!!![/QUOTE] Och, co za wieści! Bardzo się cieszę! Teraz niech tylko jakiś kochający dom doceni ten ideał i zabierze do siebie! Quote
grazaza Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Podrzucam wątek... popatrzcie ludziki... takie cudo rudaśne czeka na domek :) Quote
jotpeg Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 :hand: cześć Robin, bedę cię odwiedzać! Quote
Recommended Posts