Neelith Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 No i jak to tak? Ni ma zdjęć? No trudno, może jakoś wytrzymam i nie uschnę :) Quote
Gabi79 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Neelith napisał(a):No i jak to tak? Ni ma zdjęć? No trudno, może jakoś wytrzymam i nie uschnę :) Też liczyłam na foty i newsy z DS. Quote
Neelith Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Nie ma jeszcze żadnych wieści z nowego domu? To pokażcie chociaż te pożegnalne fotki! :modla: Ciekawe jak Robinek miewa się w ciepłym i suchym mieszkanku i czy przegląda się w lustrze :) Quote
Mysza2 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 też czekam na jakieś wieści (najlepiej dobre:)) Quote
AgusiaP Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 dziewczyny, ale nas trzymacie w niepewności... Quote
stzw Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Nie działa mi wklejanie zdjęć... Komu mogę posłać do wklejenia na wątek? Quote
stzw Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Nie działa wklejanie. Komu mogę posłać zdjęcia do wklejenia mailem? Quote
AgusiaP Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='stzw']Nie działa wklejanie. Komu mogę posłać zdjęcia do wklejenia mailem? dawaj ;) agnieszkap527@gmail.com Quote
egradska Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 sprobuj przez to, nie trzeba sie logowac http://tinypic.com/ Quote
Gabi79 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Robinku, wszystkiego, co najlepsze w nowym domu!!! Bądź szczęśliwy:lol: Quote
stzw Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Od teraz osobą do 'informowania" o dalszych losach Robina jest madziakato. Quote
egradska Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 a chcial zostac w nowym miejscu? Jak zapoznanie? Quote
AgusiaP Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 stzw napisał(a):Od teraz osobą do 'informowania" o dalszych losach Robina jest madziakato. nic nam nie zdradzisz ;) Quote
Neelith Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Piękny! I dalej najbardziej pasuje mu wywalanie brzucha :) Madziakato, przybywaj czym prędzej, nie skąp nam informacji, tylko pisz wszystko co wiesz! :diabloti: My tu jak hieny czekamy... :D Quote
stzw Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 AgusiaP napisał(a):nic nam nie zdradzisz ;) Niewiele wiem :-) Tylko zawiozłam. Na razie Pani nie dzwoniła z jakimś problemem, więc najwyraźniej go nie ma :-D madziakato ma nr tel i obiecała, że sprawdzi co i jak Quote
AgusiaP Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 stzw napisał(a):Niewiele wiem :-) Tylko zawiozłam. Na razie Pani nie dzwoniła z jakimś problemem, więc najwyraźniej go nie ma :-D madziakato ma nr tel i obiecała, że sprawdzi co i jak dzięki ;) jak nie dzwoniła to chyba dobrze ;) to czekamy na Madzię ;) Quote
madziakato Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Przepraszam za zwłokę, już się poprawiam- Pani bardzo miła i chętna do kontaktu:-) Robin grzeczny, nie sprawia żadnych problemów, raz tylko było małe siku, ale to w pierwszy dzień i później sucho , więc myślę, że będzie OK. Śpi na łóżku alb a dywaniku- ale gdy mówią, ze ma zejść bez problemu schodzi. Bardzo fajnie zachowuje się w stosunku do dzieci Państwa(nastolatki), na spacerkach chętnie spaceruje i biega. W domu nie zniszczył nic i oby tak zostało. Umówiłam się jego Panią, że będziemy w stałym kontakcie i że niebawem dostaniemy fotki domowego Robinka:-) HURRRA!!!! Quote
Neelith Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 madziakato napisał(a):Przepraszam za zwłokę, już się poprawiam- Pani bardzo miła i chętna do kontaktu:-) Robin grzeczny, nie sprawia żadnych problemów, raz tylko było małe siku, ale to w pierwszy dzień i później sucho , więc myślę, że będzie OK. Śpi na łóżku alb a dywaniku- ale gdy mówią, ze ma zejść bez problemu schodzi. Bardzo fajnie zachowuje się w stosunku do dzieci Państwa(nastolatki), na spacerkach chętnie spaceruje i biega. W domu nie zniszczył nic i oby tak zostało. Umówiłam się jego Panią, że będziemy w stałym kontakcie i że niebawem dostaniemy fotki domowego Robinka:-) HURRRA!!!! Co za REWELACYJNE wieści! To naprawdę pies ideał! Ogromnie się cieszę, że tak wspaniale trafił! :multi: *Domowy Robinek - jak to pięknie brzmi! :) Quote
Recommended Posts