Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma jeszcze żadnych wieści z nowego domu? To pokażcie chociaż te pożegnalne fotki! :modla: Ciekawe jak Robinek miewa się w ciepłym i suchym mieszkanku i czy przegląda się w lustrze :)

Posted

Piękny! I dalej najbardziej pasuje mu wywalanie brzucha :)
Madziakato, przybywaj czym prędzej, nie skąp nam informacji, tylko pisz wszystko co wiesz! :diabloti: My tu jak hieny czekamy... :D

Posted

AgusiaP napisał(a):
nic nam nie zdradzisz ;)

Niewiele wiem :-) Tylko zawiozłam. Na razie Pani nie dzwoniła z jakimś problemem, więc najwyraźniej go nie ma :-D
madziakato ma nr tel i obiecała, że sprawdzi co i jak

Posted

stzw napisał(a):
Niewiele wiem :-) Tylko zawiozłam. Na razie Pani nie dzwoniła z jakimś problemem, więc najwyraźniej go nie ma :-D
madziakato ma nr tel i obiecała, że sprawdzi co i jak

dzięki ;) jak nie dzwoniła to chyba dobrze ;) to czekamy na Madzię ;)

Posted

Przepraszam za zwłokę, już się poprawiam- Pani bardzo miła i chętna do kontaktu:-)
Robin grzeczny, nie sprawia żadnych problemów, raz tylko było małe siku, ale to w pierwszy dzień i później sucho , więc myślę, że będzie OK.
Śpi na łóżku alb a dywaniku- ale gdy mówią, ze ma zejść bez problemu schodzi. Bardzo fajnie zachowuje się w stosunku do dzieci Państwa(nastolatki), na spacerkach chętnie spaceruje i biega.
W domu nie zniszczył nic i oby tak zostało.
Umówiłam się jego Panią, że będziemy w stałym kontakcie i że niebawem dostaniemy fotki domowego Robinka:-)
HURRRA!!!!

Posted

madziakato napisał(a):
Przepraszam za zwłokę, już się poprawiam- Pani bardzo miła i chętna do kontaktu:-)
Robin grzeczny, nie sprawia żadnych problemów, raz tylko było małe siku, ale to w pierwszy dzień i później sucho , więc myślę, że będzie OK.
Śpi na łóżku alb a dywaniku- ale gdy mówią, ze ma zejść bez problemu schodzi. Bardzo fajnie zachowuje się w stosunku do dzieci Państwa(nastolatki), na spacerkach chętnie spaceruje i biega.
W domu nie zniszczył nic i oby tak zostało.
Umówiłam się jego Panią, że będziemy w stałym kontakcie i że niebawem dostaniemy fotki domowego Robinka:-)
HURRRA!!!!

Co za REWELACYJNE wieści! To naprawdę pies ideał! Ogromnie się cieszę, że tak wspaniale trafił! :multi:
*Domowy Robinek - jak to pięknie brzmi! :)