Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

nooo....ja tysz ryczałam:cry:
ale wiecie co...pomimo że ten taki najbardziej chyba popularny spot o pieskach,że tam niby Pedigree jest dla wszystkich,dla dużych,małych,rasowych,kundelków,młodych i starych....niby taka zwykła ale ta reklama też mnie niesamowicie wzrusza....:na pewno ją widzieliście w TV po polsku:Dten lektor ma taki spokojny,opanowany,kojący głos:loveu:i ten sposób przedstawienia ujęć,przejścia,no majstersztyk!!!!:cry:

szkoda tylko,że za tym wszystkim stoi takie wielkie cierpienie tylu zwierząt,które poświęcają swoje żywota na rzecz superkasowego koncernu:(:(:(:(:(

paradoks...niby pomagają zwierzętom ale jednak kosztem innych zwierząt:cry::shake:

Posted

Dada napisał(a):
Reklamy fantastyczne, ciekawa jestem ile z tych psów jada pedigree :evil_lol:

Sam sie zastanawiam jak sie je zacheca do takiego zjadania :)

Posted

Akurat większość psów lubi pedigree i inne śmieciowe karmy więc nie trzeba ich specjalnie zachęcać - co nie znaczy, że te karmy są dobre, bo jest wręcz przeciwnie... Są jednak nafaszerowane różnymi "polepszaczami smaku" coby się pieski na nie rzucały... Eh.Ale reklamy rewelacja,trzeba przyznać.

Posted

[quote name='Blow']nooo....ja tysz ryczałam:cry:
ale wiecie co...pomimo że ten taki najbardziej chyba popularny spot o pieskach,że tam niby Pedigree jest dla wszystkich,dla dużych,małych,rasowych,kundelków,młodych i starych....niby taka zwykła ale ta reklama też mnie niesamowicie wzrusza....:na pewno ją widzieliście w TV po polsku:Dten lektor ma taki spokojny,opanowany,kojący głos:loveu:i ten sposób przedstawienia ujęć,przejścia,no majstersztyk!!!!:cry:

szkoda tylko,że za tym wszystkim stoi takie wielkie cierpienie tylu zwierząt,które poświęcają swoje żywota na rzecz superkasowego koncernu:(:(:(:(:(

paradoks...niby pomagają zwierzętom ale jednak kosztem innych zwierząt:cry::shake:

ja jej tam nie widziałam. :eviltong:

• 7 months later...
  • 6 months later...
Posted

muszę przyznać, że reklamy pedigree są wprost fantastyczne, uwielbiam je oglądać , zwłaszcza tę wktórej lab próbuje się bawić z maluszkiem.
Szkoda, że jakość karmy nie jest porównywalna do poziomu reklamy.