Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wchodzi pięknie i schodzi po schodach,
a ile jest tych schodków jesli więcej znos i wnoś psa jak długo możesz ważne dla profilaktyki urazu stawów :razz:
gratulacje!!

Posted

marica29 napisał(a):
Witajcie
W czwartek była sama w domu przez 2 godziny i jak wróciłam z pracy to słyszałam na klatce, że szczekała. Tego się trochę obawiam,jak ona będzie tak ciągle szczekać, to jak ją oduczyć?

Witamy nowego Yoreczka i jego właścicielkę na forum :lol:
Apropos szczekania-ja kiedy wracam z pracy słyszę mojego łobuza gdzieś mniej więcej jak jestem na II piętrze (mieszkam na IV-bez windy).Yorki mają baaardzo dobry słuch i wyczuwają wracających właścicieli i nie tylko. Czasami mam wrażenie, że on czuwa nad porządkiem w klatce ;)

Posted

danani napisał(a):
Witamy nowego Yoreczka i jego właścicielkę na forum :lol:
Apropos szczekania-ja kiedy wracam z pracy słyszę mojego łobuza gdzieś mniej więcej jak jestem na II piętrze (mieszkam na IV-bez windy).Yorki mają baaardzo dobry słuch i wyczuwają wracających właścicieli i nie tylko. Czasami mam wrażenie, że on czuwa nad porządkiem w klatce ;)

Mały Król Lew :evil_lol:

Posted

Czyli lepiej jak na razie nie będzie sama wchodzić? A jak tak się cieszyłam, ze z tym właśnie nie mam problemu. To będę nosić. A schodów jest sporo, bo to drugie piętro. Słuch ma dobry, wzrok też, ale szczekać szczekała, bo mi sasiadka mówiła, ze nie tylko wtedy kiedy wracałam z pracy. Od czwartku praktycznie nie była sama w domu, więc nie wiem czy sie coś zmieniło, zobaczymy jutro. Moja sunia jest pełnoprawnym yoreczkiem z metryką. Ale wystawiać jej nie będę, bo nie mam na to warunków(kasa i praca).

Posted

sprobuj na fotosiku : www.fotosik.pl tam przgladasz swoje katalogi wybierasz zdjecie kilkasz potem na kontynułuj mimo wszystko i potem jak sie wgra to wybieraszromiar (najlepiej 400) i kopiujesz link pelen rozmiar na forum.

Posted

marica29 napisał(a):
Nane przesłała mi link do strony z wklejaniem zdjęć, wszystko zrobiłam zgodnie z jej wskazówkami, kopiuję na koniec, ale nie mam wklej

[FONT=Courier New]musisz skopiować ten link i wkleić go do postu[/FONT] ;)

Posted

Noś noś !! Moja staffinka wazy teraz 15 kg ma 7,5 miesiąca i dalej jest znoszona ze schodów wchodzić powolutku kilka schodków moze sama :)
wiesz nie mów chop moze kiedyś kasa i praca pozwolą na kilka wystawek :) moze sie wciągniecie ;) kto to wie ;)

Posted

Patka napisał(a):
Noś noś !! Moja staffinka wazy teraz 15 kg ma 7,5 miesiąca i dalej jest znoszona ze schodów wchodzić powolutku kilka schodków moze sama :)
wiesz nie mów chop moze kiedyś kasa i praca pozwolą na kilka wystawek :) moze sie wciągniecie ;) kto to wie ;)

Ale jakiego ty masz psa?

Posted

*Iza* napisał(a):
Ale jakiego ty masz psa?

Podejrzewam, że staffika skoro Patka napisała 'moja staffinka' :)

Marica- gratuluję kupna suni i życzę żeby sprawiała Wam mnóstwo radości!!:)
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia małej;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Podejrzewam, że staffika skoro Patka napisała 'moja staffinka

Nie doczytałam :evil_lol: , skupiłam się na wadze pieska - 15 kg :lol: . A ponieważ to jest yorkowe miejsce na forum to się zdziwiłam:evil_lol: (chociaż nie wiem dlaczego:shake: )

Posted

Iza uśmiałam sie wyobrażam sobie moja staffinke przebraną za Yorka albo yorka 15 kg :razz: Lubię wszystkie teriery, a o dziwo te dwie rasy to rodzinka :)
Rudolfina ma swojego narzeczonego takiego niecałe 2 kg, ale bardzo sprawnego i świetnie zsocjalizowanego z innymi psami różnych gabarytów :razz:
ja sobie nie wyobrażam jak takiemu maleństwu można pozwalać zaliczać schody ...

Posted

Patka napisał(a):
Iza uśmiałam sie wyobrażam sobie moja staffinke przebraną za Yorka albo yorka 15 kg :razz: Lubię wszystkie teriery, a o dziwo te dwie rasy to rodzinka :)
Rudolfina ma swojego narzeczonego takiego niecałe 2 kg, ale bardzo sprawnego i świetnie zsocjalizowanego z innymi psami różnych gabarytów :razz:
ja sobie nie wyobrażam jak takiemu maleństwu można pozwalać zaliczać schody ...

Ciężko mi było wyobrazić sobie yorka 15 kg. :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Przypominam, że regulamin tego forum zabrania dokonywania transakcji kupna - sprzedaży. :cool1: To nie jest bazarek.
Osoby, które złamały ten punkt regulaminu powinny dostać bana, a przynajmniej ostrzeżenie. I jak widać - nie tylko nowa użytkowniczka nie zna regulaminu, ale też mnóstwo innych osób wypowiadających się w tym temacie.:cool1: