Guest Agata_B Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Super :multi: Gratuluję dobrego wyboru :loveu: Fotki możesz mi wysłać na e maila - ja wkleję - aga95b@buziaczek.pl Quote
Patka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Wchodzi pięknie i schodzi po schodach, a ile jest tych schodków jesli więcej znos i wnoś psa jak długo możesz ważne dla profilaktyki urazu stawów :razz: gratulacje!! Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Gratuluje udanego zakupu:lol: niech się sunia dobrze chowa Quote
danani Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 marica29 napisał(a):Witajcie W czwartek była sama w domu przez 2 godziny i jak wróciłam z pracy to słyszałam na klatce, że szczekała. Tego się trochę obawiam,jak ona będzie tak ciągle szczekać, to jak ją oduczyć? Witamy nowego Yoreczka i jego właścicielkę na forum :lol: Apropos szczekania-ja kiedy wracam z pracy słyszę mojego łobuza gdzieś mniej więcej jak jestem na II piętrze (mieszkam na IV-bez windy).Yorki mają baaardzo dobry słuch i wyczuwają wracających właścicieli i nie tylko. Czasami mam wrażenie, że on czuwa nad porządkiem w klatce ;) Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 danani napisał(a):Witamy nowego Yoreczka i jego właścicielkę na forum :lol: Apropos szczekania-ja kiedy wracam z pracy słyszę mojego łobuza gdzieś mniej więcej jak jestem na II piętrze (mieszkam na IV-bez windy).Yorki mają baaardzo dobry słuch i wyczuwają wracających właścicieli i nie tylko. Czasami mam wrażenie, że on czuwa nad porządkiem w klatce ;) Mały Król Lew :evil_lol: Quote
marica29 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Czyli lepiej jak na razie nie będzie sama wchodzić? A jak tak się cieszyłam, ze z tym właśnie nie mam problemu. To będę nosić. A schodów jest sporo, bo to drugie piętro. Słuch ma dobry, wzrok też, ale szczekać szczekała, bo mi sasiadka mówiła, ze nie tylko wtedy kiedy wracałam z pracy. Od czwartku praktycznie nie była sama w domu, więc nie wiem czy sie coś zmieniło, zobaczymy jutro. Moja sunia jest pełnoprawnym yoreczkiem z metryką. Ale wystawiać jej nie będę, bo nie mam na to warunków(kasa i praca). Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ja niewidze nic, tylko kwadracik i X. A na czym zmniejszasz fotki? Quote
marica29 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 pusto, nie mogę wkleić zdjęcia. Zrobiłam wszystko chyba jak należy, ale nie mogę wkleić, dlaczego? Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asia&Misia napisał(a):ja niewidze nic, tylko kwadracik i X. A na czym zmniejszasz fotki? Dokładnie widze to samo:evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 sprobuj na fotosiku : www.fotosik.pl tam przgladasz swoje katalogi wybierasz zdjecie kilkasz potem na kontynułuj mimo wszystko i potem jak sie wgra to wybieraszromiar (najlepiej 400) i kopiujesz link pelen rozmiar na forum. Quote
marica29 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Nane przesłała mi link do strony z wklejaniem zdjęć, wszystko zrobiłam zgodnie z jej wskazówkami, kopiuję na koniec, ale nie mam wklej Quote
nane Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 marica29 napisał(a):Nane przesłała mi link do strony z wklejaniem zdjęć, wszystko zrobiłam zgodnie z jej wskazówkami, kopiuję na koniec, ale nie mam wklej [FONT=Courier New]musisz skopiować ten link i wkleić go do postu[/FONT] ;) Quote
Acia_ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 nierozumiem, moze przesli mi na meila fotke twojego pieska to ja zamieszcze? ( asiunia14-20@o2.pl ) Quote
Patka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Noś noś !! Moja staffinka wazy teraz 15 kg ma 7,5 miesiąca i dalej jest znoszona ze schodów wchodzić powolutku kilka schodków moze sama :) wiesz nie mów chop moze kiedyś kasa i praca pozwolą na kilka wystawek :) moze sie wciągniecie ;) kto to wie ;) Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Patka napisał(a):Noś noś !! Moja staffinka wazy teraz 15 kg ma 7,5 miesiąca i dalej jest znoszona ze schodów wchodzić powolutku kilka schodków moze sama :) wiesz nie mów chop moze kiedyś kasa i praca pozwolą na kilka wystawek :) moze sie wciągniecie ;) kto to wie ;) Ale jakiego ty masz psa? Quote
madziasto4 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 *Iza* napisał(a):Ale jakiego ty masz psa? Podejrzewam, że staffika skoro Patka napisała 'moja staffinka' :) Marica- gratuluję kupna suni i życzę żeby sprawiała Wam mnóstwo radości!!:) Czekam z niecierpliwością na zdjęcia małej;) Quote
*Iza* Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Podejrzewam, że staffika skoro Patka napisała 'moja staffinka Nie doczytałam :evil_lol: , skupiłam się na wadze pieska - 15 kg :lol: . A ponieważ to jest yorkowe miejsce na forum to się zdziwiłam:evil_lol: (chociaż nie wiem dlaczego:shake: ) Quote
Patka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Iza uśmiałam sie wyobrażam sobie moja staffinke przebraną za Yorka albo yorka 15 kg :razz: Lubię wszystkie teriery, a o dziwo te dwie rasy to rodzinka :) Rudolfina ma swojego narzeczonego takiego niecałe 2 kg, ale bardzo sprawnego i świetnie zsocjalizowanego z innymi psami różnych gabarytów :razz: ja sobie nie wyobrażam jak takiemu maleństwu można pozwalać zaliczać schody ... Quote
*Iza* Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Patka napisał(a):Iza uśmiałam sie wyobrażam sobie moja staffinke przebraną za Yorka albo yorka 15 kg :razz: Lubię wszystkie teriery, a o dziwo te dwie rasy to rodzinka :) Rudolfina ma swojego narzeczonego takiego niecałe 2 kg, ale bardzo sprawnego i świetnie zsocjalizowanego z innymi psami różnych gabarytów :razz: ja sobie nie wyobrażam jak takiemu maleństwu można pozwalać zaliczać schody ... Ciężko mi było wyobrazić sobie yorka 15 kg. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hania:) Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 *Iza* napisał(a):Ciężko mi było wyobrazić sobie yorka 15 kg. :evil_lol: :evil_lol: E tam........ ja już takie 8 kg na oczęta oglądałam;) Quote
Pegaza Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja też ja też:p 2 razy wiekszy od mojej Pipi, tak w sumie to wygląda jakby moja była szczeniaczkiem a on mamką:eviltong: Quote
Szamanka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Przypominam, że regulamin tego forum zabrania dokonywania transakcji kupna - sprzedaży. :cool1: To nie jest bazarek. Osoby, które złamały ten punkt regulaminu powinny dostać bana, a przynajmniej ostrzeżenie. I jak widać - nie tylko nowa użytkowniczka nie zna regulaminu, ale też mnóstwo innych osób wypowiadających się w tym temacie.:cool1: Quote
*Iza* Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Hania:) napisał(a):E tam........ ja już takie 8 kg na oczęta oglądałam;) :crazyeye: :crazyeye: a to cuś było podobne do yorka? Quote
Recommended Posts