Rubik Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='ewa gonzales']Wstawilam watus na swoje bazareczki , sciskam za niunia ...morozisko na dworze :-(:-(:-([/QUOTE] Kochana jesteś ciociu! Mrozisko straszne, spać nie mogę przez to, myśląc o Mordku :( Quote
Martika&Aischa Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 przybiegam na apel naszej Ewci :( zapiszę sobie bidulka małego :( Quote
dusje Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='paati924']Mogę go przyjąć na DT tyle, że jestem z Wrocławia. Biedna psina... :/[/QUOTE] Z zaproszenia Ewci gonzales :loveu: Cudowna oferta! Na jakich warunkach? :lol: Quote
paati924 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Jestem umowiona dzisiaj na godzine 13;30 na wizyte przedadopcyjna z Pania. Wynajmuje mieszkanie 2 pokojowe na spokojnej dzielnicy psie pole, dookola sa pola wiec mialby jak w raju. Bezplatne DT jedynie chcialabym zwrot kosztow za karme / ewentualnie leczenie. Zobaczymy jak to bedzie wygladalo :) [quote name='dusje']Z zaproszenia Ewci gonzales :loveu: Cudowna oferta! Na jakich warunkach? :lol:[/QUOTE] Quote
Rubik Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 A Mordek zniknął :( Od poniedziałku nikt go nie widział. Nikt z pytanych przeze mnie osób. Myślałam, że może urządził sobie wyprawę, jak to robił nasz poprzedni bezdomniak spod marketu, więc nie siałam paniki, ale jak nic się nie zmieniło, wczoraj wieczorem rozpoczęłam poszukiwania czyli pytania wszystkich osób, które zainteresowane były losem psiaka i zwracały na niego uwagę. Pytałam też w markecie, gdzie powiedziano mi ktoś był zainteresowany przygarnięciem Mordka, ale nikt nie jest w stanie powiedzieć kto to był.Dzisiaj pieska wciąż nie było, więc to chyba jednak nie była psia wyprawa... Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Może ktoś zgłosił, że taki psiak się błąka i zastał wywieziony do schroniska... Pojawił się chętny DT a tu psiaka nie ma:-( Quote
agat21 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 O rany, żeby nic mu się nie stało.. A kto odławia na tym terenie psiaki i gdzie je zawozi? Może komuś jednak Mordek zaczął przeszkadzać i go zgłosił do jakiegoś hycla czy innej cholery? Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 nie dobrze :(:(:( wracaj psiaku kochany !!!!!! Quote
Rubik Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Dzwoniłam do schroniska. Nie przywieziono takiego psa. U nas chyba odławianiem nie zajmuje się nikt... Naprawdę trudno mi uwierzyć, że Mordek komuś zaczął zawadzać... Był naprawdę spokojny. Nasz Rudy Miś ( z mojego podpisu) też pomieszkiwał pod tym marketem przez dłuższy czas i ludzie raczej żałowali, że nie mogą pomóc, niż, że plącze im się pod nogami. Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Rubik']Dzwoniłam do schroniska. Nie przywieziono takiego psa. U nas chyba odławianiem nie zajmuje się nikt... Naprawdę trudno mi uwierzyć, że Mordek komuś zaczął zawadzać... Był naprawdę spokojny. Nasz Rudy Miś ( z mojego podpisu) też pomieszkiwał pod tym marketem przez dłuższy czas i ludzie raczej żałowali, że nie mogą pomóc, niż, że plącze im się pod nogami.[/QUOTE] no to jest nadzieja że chłopak zrobił sobie pieszą wycieczkę ...wierzę że niebawem wróci cały i zdrowy !!! Quote
Rubik Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Mordek ma domek :multi: Właśnie przed chwilą otrzymałam wiadomość, że pojechał 13 km dalej, do Państwa, którzy mieszkają we własnym domu, i którym niedawno odszedł piesek. Ich znajomi z mojej wsi, poruszeni losem Mordka, zaproponowali adopcję i psiak jest już u siebie! Nie mam więcej informacji o obecnych właścicielach, ale wiem, że Ci, którzy im Mordka "polecili" mają własnego psiaka, o którego dbają, więc myślę, że i Mordkowi włos z mordki nie spadnie. Dziękuję ogromnie wszystkim za kibicowanie, za wsparcie, paati924 za deklarację domku, Poker za przeprowadzenie wizyty u paati. Dziewczyny spotkały się dzisiaj, Poker ma się odezwać :) Quote
agat21 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Hurrrraaaa! :multi::multi::multi: Oj, żeby wszystkie sytuacje na dogo tak się kończyły... Quote
paati924 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Bardzo bardzo bardzo się ciesze!!!!!!! Super, ze jego historia skonczyla sie w taki sposob :) Niech zyje sobie z ludzmi ktorzy otoczą go miłością:) Świetna wiadomość! Quote
Poker Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Alr radosna wiadomość, huuraaaaaa :multi: Byłam u miłej paati924 na wizycie i sądzę ,że jest dobrą kandydatką na DT. Mówiła ,że pies może być nawet duży. Pamiętajcie więc,że w razie czego paati jest do dyspozycji jakiejś biedy za karmę i koszty weta. Quote
Nadziejka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 ..:loveu: .:klacz: :klacz: :loveu:ale wiesciiiii piesku kochanyyyy :loveu::iloveyou: :iloveyou::iloveyou:Nichaj tobie będzie cudownie i spokojnie w domciu :buzi::buzi:sciskamy kciuki za wszystko:tree1: :tree1: Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Rubik']Mordek ma domek :multi: Właśnie przed chwilą otrzymałam wiadomość, że pojechał 13 km dalej, do Państwa, którzy mieszkają we własnym domu, i którym niedawno odszedł piesek. Ich znajomi z mojej wsi, poruszeni losem Mordka, zaproponowali adopcję i psiak jest już u siebie! Nie mam więcej informacji o obecnych właścicielach, ale wiem, że Ci, którzy im Mordka "polecili" mają własnego psiaka, o którego dbają, więc myślę, że i Mordkowi włos z mordki nie spadnie. Dziękuję ogromnie wszystkim za kibicowanie, za wsparcie, paati924 za deklarację domku, Poker za przeprowadzenie wizyty u paati. Dziewczyny spotkały się dzisiaj, Poker ma się odezwać :)[/QUOTE] Huuuuuuurrrrrrrraaaaaa!!!!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Nadziejka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Cudownosci Mordunieczku Tobie, caluniej rodzince :x-mas::x-mas: Quote
kado Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Cudne wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Rubik Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 (edited) Mnie kamień spadł z serca :) paati - witamy w gronie DT :) Edited December 4, 2013 by Rubik Quote
cancer43 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Uwielbiam takie zmiany tytułów wątków - oby takich więcej :multi: Quote
AgusiaP Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Tak bardzo się cieszę, ale wiadomość:multi::multi::multi: Quote
ewakrakow Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 przeczytałam wątek i dołączam do cieszących się ze szczęścia Mordka widziałam wątek pieska z łańcucha, spod Wrocławia, który pilnie potrzebuje tymczasu http://www.dogomania.pl/forum/threads/244451-male%C5%84stwo-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ga%C5%9Bnie-w-oczach/page1 może paati924 by dała radę go przygarnąć? Quote
milagros19853201 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ciocia bardzo dobre newsy super no to happy end dla psiaka hip hip hurraasaaa:-) [quote name='Rubik']Mordek ma domek :multi: Właśnie przed chwilą otrzymałam wiadomość, że pojechał 13 km dalej, do Państwa, którzy mieszkają we własnym domu, i którym niedawno odszedł piesek. Ich znajomi z mojej wsi, poruszeni losem Mordka, zaproponowali adopcję i psiak jest już u siebie! Nie mam więcej informacji o obecnych właścicielach, ale wiem, że Ci, którzy im Mordka "polecili" mają własnego psiaka, o którego dbają, więc myślę, że i Mordkowi włos z mordki nie spadnie. Dziękuję ogromnie wszystkim za kibicowanie, za wsparcie, paati924 za deklarację domku, Poker za przeprowadzenie wizyty u paati. Dziewczyny spotkały się dzisiaj, Poker ma się odezwać :)[/QUOTE] Quote
dusje Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Mordusiu :loveu:najlepszego w nowym domku :multi: Quote
Recommended Posts