Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewa gonzales']Wstawilam watus na swoje bazareczki , sciskam za niunia ...morozisko na dworze :-(:-(:-([/QUOTE]

Kochana jesteś ciociu! Mrozisko straszne, spać nie mogę przez to, myśląc o Mordku :(

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paati924']Mogę go przyjąć na DT tyle, że jestem z Wrocławia.
Biedna psina... :/[/QUOTE]

Z zaproszenia Ewci gonzales :loveu: Cudowna oferta! Na jakich warunkach? :lol:

Posted

Jestem umowiona dzisiaj na godzine 13;30 na wizyte przedadopcyjna z Pania. Wynajmuje mieszkanie 2 pokojowe na spokojnej dzielnicy psie pole, dookola sa pola wiec mialby jak w raju. Bezplatne DT jedynie chcialabym zwrot kosztow za karme / ewentualnie leczenie.
Zobaczymy jak to bedzie wygladalo :)

[quote name='dusje']Z zaproszenia Ewci gonzales :loveu: Cudowna oferta! Na jakich warunkach? :lol:[/QUOTE]

Posted

A Mordek zniknął :( Od poniedziałku nikt go nie widział. Nikt z pytanych przeze mnie osób. Myślałam, że może urządził sobie wyprawę, jak to robił nasz poprzedni bezdomniak spod marketu, więc nie siałam paniki, ale jak nic się nie zmieniło, wczoraj wieczorem rozpoczęłam poszukiwania czyli pytania wszystkich osób, które zainteresowane były losem psiaka i zwracały na niego uwagę. Pytałam też w markecie, gdzie powiedziano mi ktoś był zainteresowany przygarnięciem Mordka, ale nikt nie jest w stanie powiedzieć kto to był.Dzisiaj pieska wciąż nie było, więc to chyba jednak nie była psia wyprawa...

Posted

O rany, żeby nic mu się nie stało.. A kto odławia na tym terenie psiaki i gdzie je zawozi? Może komuś jednak Mordek zaczął przeszkadzać i go zgłosił do jakiegoś hycla czy innej cholery?

Posted

Dzwoniłam do schroniska. Nie przywieziono takiego psa. U nas chyba odławianiem nie zajmuje się nikt... Naprawdę trudno mi uwierzyć, że Mordek komuś zaczął zawadzać... Był naprawdę spokojny. Nasz Rudy Miś ( z mojego podpisu) też pomieszkiwał pod tym marketem przez dłuższy czas i ludzie raczej żałowali, że nie mogą pomóc, niż, że plącze im się pod nogami.

Posted

[quote name='Rubik']Dzwoniłam do schroniska. Nie przywieziono takiego psa. U nas chyba odławianiem nie zajmuje się nikt... Naprawdę trudno mi uwierzyć, że Mordek komuś zaczął zawadzać... Był naprawdę spokojny. Nasz Rudy Miś ( z mojego podpisu) też pomieszkiwał pod tym marketem przez dłuższy czas i ludzie raczej żałowali, że nie mogą pomóc, niż, że plącze im się pod nogami.[/QUOTE]
no to jest nadzieja że chłopak zrobił sobie pieszą wycieczkę ...wierzę że niebawem wróci cały i zdrowy !!!

Posted

Mordek ma domek :multi: Właśnie przed chwilą otrzymałam wiadomość, że pojechał 13 km dalej, do Państwa, którzy mieszkają we własnym domu, i którym niedawno odszedł piesek. Ich znajomi z mojej wsi, poruszeni losem Mordka, zaproponowali adopcję i psiak jest już u siebie! Nie mam więcej informacji o obecnych właścicielach, ale wiem, że Ci, którzy im Mordka "polecili" mają własnego psiaka, o którego dbają, więc myślę, że i Mordkowi włos z mordki nie spadnie.

Dziękuję ogromnie wszystkim za kibicowanie, za wsparcie, paati924 za deklarację domku, Poker za przeprowadzenie wizyty u paati. Dziewczyny spotkały się dzisiaj, Poker ma się odezwać :)

Posted

Bardzo bardzo bardzo się ciesze!!!!!!! Super, ze jego historia skonczyla sie w taki sposob :) Niech zyje sobie z ludzmi ktorzy otoczą go miłością:) Świetna wiadomość!

Posted

Alr radosna wiadomość, huuraaaaaa :multi:
Byłam u miłej paati924 na wizycie i sądzę ,że jest dobrą kandydatką na DT. Mówiła ,że pies może być nawet duży. Pamiętajcie więc,że w razie czego paati jest do dyspozycji jakiejś biedy za karmę i koszty weta.

Posted

..:loveu:
.:klacz: :klacz: :loveu:ale wiesciiiii piesku kochanyyyy :loveu::iloveyou: :iloveyou::iloveyou:Nichaj tobie będzie cudownie i spokojnie w domciu :buzi::buzi:sciskamy kciuki za wszystko:tree1: :tree1:

Posted

[quote name='Rubik']Mordek ma domek :multi: Właśnie przed chwilą otrzymałam wiadomość, że pojechał 13 km dalej, do Państwa, którzy mieszkają we własnym domu, i którym niedawno odszedł piesek. Ich znajomi z mojej wsi, poruszeni losem Mordka, zaproponowali adopcję i psiak jest już u siebie! Nie mam więcej informacji o obecnych właścicielach, ale wiem, że Ci, którzy im Mordka "polecili" mają własnego psiaka, o którego dbają, więc myślę, że i Mordkowi włos z mordki nie spadnie.

Dziękuję ogromnie wszystkim za kibicowanie, za wsparcie, paati924 za deklarację domku, Poker za przeprowadzenie wizyty u paati. Dziewczyny spotkały się dzisiaj, Poker ma się odezwać :)[/QUOTE]

Huuuuuuurrrrrrrraaaaaa!!!!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Ciocia bardzo dobre newsy
super
no to happy end dla psiaka
hip hip hurraasaaa:-)

[quote name='Rubik']Mordek ma domek :multi: Właśnie przed chwilą otrzymałam wiadomość, że pojechał 13 km dalej, do Państwa, którzy mieszkają we własnym domu, i którym niedawno odszedł piesek. Ich znajomi z mojej wsi, poruszeni losem Mordka, zaproponowali adopcję i psiak jest już u siebie! Nie mam więcej informacji o obecnych właścicielach, ale wiem, że Ci, którzy im Mordka "polecili" mają własnego psiaka, o którego dbają, więc myślę, że i Mordkowi włos z mordki nie spadnie.

Dziękuję ogromnie wszystkim za kibicowanie, za wsparcie, paati924 za deklarację domku, Poker za przeprowadzenie wizyty u paati. Dziewczyny spotkały się dzisiaj, Poker ma się odezwać :)[/QUOTE]