Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety wieści od tego Pan nie miałam, miał dać znać wczoraj i przyjechać Tośkę obejrzeć, jednak się nie kontaktował...
Natomiast miałam dziś telefon od tej Pan właśnie z facebooka ma przyjechać w czwartek obejrzeć Tośkę i inne suczki, może coś z tego wyjdzie...

Posted

[quote name='madzia.uje93']Niestety wieści od tego Pan nie miałam, miał dać znać wczoraj i przyjechać Tośkę obejrzeć, jednak się nie kontaktował...
Natomiast miałam dziś telefon od tej Pan właśnie z facebooka ma przyjechać w czwartek obejrzeć Tośkę i inne suczki, może coś z tego wyjdzie...[/QUOTE]

Oby zakochała się w jakimś psie :).

Posted

Tośka do 17 musiała czekać niestety na swoją kolej, ale jak już wyszła to biegała jak wariat:D Skakała, cieszyła się, na wybiegu latała za piłką i podgryzała ręce:mad: Dziś miała do Tośki przyjechać Pani, ale niestety się nie pojawiła, więc Tośka dołączyła do spacerujących Murki i Bugiego, z którymi dziś za dobrze się nie dogadywała:mad: Do boksu dostała parówkeczki, jednak mimo to pchała się aby wyjść z powrotem na dwór:-( W sobotę może uda nam się zaliczyć spacer na Borki, bo coś czuję że Tośce spodoba się staw, mimo tak niskiej temperatury:D

Posted

[quote name='madzia.uje93']Tośka do 17 musiała czekać niestety na swoją kolej, ale jak już wyszła to biegała jak wariat:D Skakała, cieszyła się, na wybiegu latała za piłką i podgryzała ręce:mad: Dziś miała do Tośki przyjechać Pani, ale niestety się nie pojawiła, więc Tośka dołączyła do spacerujących Murki i Bugiego, z którymi dziś za dobrze się nie dogadywała:mad: Do boksu dostała parówkeczki, jednak mimo to pchała się aby wyjść z powrotem na dwór:-( W sobotę może uda nam się zaliczyć spacer na Borki, bo coś czuję że Tośce spodoba się staw, mimo tak niskiej temperatury:D[/QUOTE]
Też coś tak czuję :D
Oby do soboty :)
A Pani mogła chociaż zadzwonić... :mad:

Posted

Wczoraj niestety nie było nam dane pójść na Borki...A mianowicie rano jeden z pracowników poinformował mnie, że w piątek był pewnie Pan oglądać Tośkę i wczoraj miał przyjechać po nią...a więc czekała, czekałam godzinę, dwie, trzy...i nic...
Mimo wszystko Tośka wybiegała się wczoraj za wsze czasy, i na wybiegu i na spacerkach po okolicy. Mała sesja zdjęciowa też była.
Tośka nauczyła się też wczoraj komendy "waruj", jednak w jej wykonaniu to jest bardziej "zdechł pies":evil_lol:. Na wybiegu też uczyła się oddawać zabawkę, ale to nie problem bo jak tylko wsadzę rękę do kieszeni to wypuszcza z pyska wszystko:evil_lol: Tośka jak na spacerze chodzi sama to pięknie się słucha i nie ciągnie na smyczy, z psami to już nie jest tak bardzo "nastawiona" na człowieka, ale za to jak tylko siadłam na ławce i pokazałam Tośce żeby wskoczyła od razu była koło mnie:D
No i kilka zdjęć;)
Smutny psiak:-(

Wypatruje domku

I piękny pychol:loveu:

Posted

Tośka jest śliczna i kochana - szkoda, że wszyscy chętni rezygnują bez słowa...
A wczoraj miałam okazję wygłaskać trochę ślicznotkę :)

Posted

[quote name='madzia.uje93']Hehe no, mimo że Karbon nie był zadowolony z tego powodu:evil_lol:[/QUOTE]

No nie powiem, żeby był bardzo szczęśliwy, ale był na szczęście na innym poziomie (dosłownie) :eviltong:

Posted

Dziś Tośka na spacerek wyszła pierwsza, tak się przy tym cieszyła jak wariat, że nie potrafiłam jej zapiąć na smycz, to samo było na zewnątrz z szelkami, ale w końcu się udało i dołączyłyśmy do spacerujących Murki i Ania:) Oczywiście Tośka od razu musiała pokazać Murce kto tu rządzi, na szczęście obyło się bez jatki:D Na szelkach Tośka chodzi zdecydowanie lepiej, ale mimo że jest taka rozbrykana to nie ciągnie na smyczy jak wariat:) Natomiast jak trzymam w ręce parówkę to zaczyna się dokazywanie:evil_lol: Wszystko byle zdobyć parówkę:D Jak Tośka wracała do boksu to rzucała się na co drugiego psa w boksie, ciekawe czy byłaby taka odważna gdyby i one były na smyczach:roll: ale pewnie też:evil_lol:

Posted

Musiała pokazać towarzystwu w boksach kto tu rządzi ;) Maniek też mi się rzuca na psy w boksach, a szczególnie na Pino, który jest na przeciwko. Dobrze, że chociaż jest w pierwszym boksie to nie musimy maszerować przez cały pawilon.

Posted

Dzisiaj Tośka w końcu mogła wybrać się na Borki:) W towarzystwie lekko powiększonym, czyli Murka, Bugi i Lenka:) Tośce troszkę przeszkadzało to, że Lenka biegała sobie gdzie chciała i jak podlatywała to Tośka na nią warczała, ale nie zdarzyło się, żeby Lenę złapała zębami. A tak to Tośka była bardzo grzeczna, tylko troszkę ciągnęła na smycz, za to zapiąć ja na smycz zaraz po wyjściu z boksu to istna tragedia, to samo z szelkami:shake: