Karolcia_ko5 Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 piescofajnyjest napisał(a):oj biedactwo :( Polubił kąpiele, nie jest tak źle ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Dziś znów zaliczyliśmy kąpiel, pani doktor dała nam do wyboru dwa dobre środki i albo mamy go smarować, albo po prostu wykąpać w specjalnym szamponie. Staram się tak 2 razy w tygodniu zaplanować mu kąpiel. Wygląda naprawdę po niej super. Na pierwszy rzut oka nadal na łokciach i brzuchu skóra wygląda nie ładnie, ale jak tak się przyjrzeć widać efekty o których mówi pani dotor, skóra najpierw będzie robiła się taka ciemno szara, potem plamy szare z kolorem skóry, aż wreszczcie skóra odzyska swój naturalny kolor.. i na łokciach i w niektórych innych miejscach już powoli widać, że ten prawidłowy kolor skóry próbuje się przebijać.... Borysek nie protestuje w ogóle, widać, że daje mu to też jakąś ulgę ;) Quote
piescofajnyjest Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 dzielny i grzeczny chlopak:loveu: Quote
piescofajnyjest Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 oczywiscie, ze tak! a moze ogloszenia mu porobic???? Quote
piescofajnyjest Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 no to prosze o tekst, tytul :) numery tel i kon takt...i na jakie woj? Quote
wollygator Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Borysowi szykuje się domek w Koszalinie :) Quote
Karolcia_ko5 Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 No i pojechał do nowego domku. Quote
piescofajnyjest Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 losz kurde!!! ale super:) hurrrraaaaaaaaaaaaa! a napiszcie cos wiecej:) Quote
caryca26 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Jestem mega szczęśliwa , że ktoś pokochał Borysa mimo jego chorób. Powiem szczerze , że nie wierzyłam , że mu się uda. Jednak cuda się zdarzają:) Quote
piescofajnyjest Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 mam nadzieje, ze u Boryska wszystko super:) Quote
Recommended Posts