Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka :)

Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Otóż mój brat ma od dwóch tygodni szczeniaka (mieszaniec chihuahua), ma już 4 miesiące. Poprzedni właściciele karmili go standardowo mięskiem, ryż/kasza, warzywa. No my też tak mu dajemy ale chyba powoli zaczyna mu się to nudzić :cool1:

Liczę na Was, chciałabym jakieś gotowe pomysły na dania dla psiaka, bo wchodzę do sklepu i w sumie nie wiem co mu kupić. Trochę chciałabym to urozmaicić. Każdy przepis/pomysł mile widziany

Posted

Niektórym to się powodzi- mięsko, ryż, warzywka i jeszcze wybrzydzają ;). Nie ma co aż tak bardzo rozpieszczać psiaka, bo wychowacie go na niejadka :evil_lol:.

Posted

mięs masz do wyboru,raz wieprzowina raz kurczak,warzywa także mozna zmieniac np.raz pietruszka,marczewka czy burak czerwony,ryz bym zostawiła
ja juz bedzie miała więcej niz 7 m-cy raz na tydz mozna byłoby mu zrobic danie z podrobami zamiast typowego miesa.

Posted

toyota napisał(a):
Niektórym to się powodzi- mięsko, ryż, warzywka i jeszcze wybrzydzają ;). Nie ma co aż tak bardzo rozpieszczać psiaka, bo wychowacie go na niejadka :evil_lol:.

w sumie racja, ja i kota i psa jak karmiłam to od małego jadły nie co one chciały tylko co ja chciałam żeby jadły, z głody nie umarły a psiak ( bo kota już nie mam ale było tak samo) wcina wszystko co mu dam ;)

Posted

dziękuję za info :) no niestety, on jest strasznym niejadkiem ;/ czasem wydaje mi się, że on cały dzień nic nie je. Co mu nadkładam to trochę zje i zostawia. Dziś wymiotował, pare dni temu też. Muszę iść z nim jutro do weta, może ma robaki albo coś ;/ chudzina z niego