grazaza Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Ja też w odwiedziny do Bruna, trzymaj się psiaku kochany. Quote
dineh Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Panna Marple napisał(a):Oby dobre!!! inne mi nawet do głowy nie przyszły ;) Quote
jolam Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Sorki cioteczki kochane ale dopiero wpadłam na dogo cyt. [FONT=Verdana]Nie ma poprawy, piesek nie wstaje, kości całe. Po zgoleniu łapki okazało się , że ma ślady po uderzeniu i strupy jak po poparzeniu, weterynarz podejrzewa, że została na pewno uderzony prętem , a być może porażony prądem, paralizatorem, czymś co parzy. [/FONT] [FONT=Verdana]Bruno wymaga intensywnej rehabilitacji , w tym masaży, potem ćwiczeń z użyciem aparatury specjalnej, zapomniałam nazwy . Jest wychudzony, nie ma prawie mięśni, to mu nie pomaga w ćwiczeniu wstawania. W klinice będzie musiał zostać co najmniej 2 tygodnie. Wózek , jak miała Viv odpada, bo nie wstaje na żadną łapkę , a do wózka ze dwie musiałyby stawać. [/FONT] [FONT=Verdana]Jest źle, ale pamiętajmy, że to dopiero tydzień jak jest w klinice, a operację miał w piątek.[/FONT] Quote
dineh Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 a miałam nadzieje na znacznie lepsze wieści :( Bruno słonko nie poddawaj się ! Quote
edek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ile on musiał przejść :(. Wierzę, że będzie dobrze. Powolutku, małymi kroczkami. Teraz niech je, odpoczywa i nabiera sił. Masaże i zabiegi w basenie na pewno mu pomogą !!!! Quote
bela51 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Co to za potwór, ktory tak krzywdził tego biednego psiaka:shake: Quote
jolam Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 cyt. [FONT=Verdana]No właśnie, nie ma zmiany ... oczy chcą żyć, a ciało odmawia posłuszeństwa ... [/FONT] [FONT=Verdana]Ale Bruno intensywnie leczony jest dopiero od tygodnia, a umierający był miesiącami ... [/FONT] [FONT=Verdana]Ciągle mam nadzieję, że damy radę. [/FONT] [FONT=Verdana]Opracuję recepturę bomby witaminowej i od jutra będę podawać chłopakowi. [/FONT] [FONT=Verdana]W załączniku ślę zdjęcia z dziś - jeszcze raz robione było RTG - tym razem pod kątem łopatek i przednich łap, bo jedna jest znacznie grubsza i go boli, był też zabieg fizjoterapii - chyba prądy. [/FONT] Quote
dineh Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 oczy ma piękne - reszta niestety tragedia ;( Quote
jolam Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Musimy dać radę... psiak przeżył operację. Musi być lepiej. Innych myśli do siebie nie dopuszczam Quote
grazaza Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Te cudowne oczka patrzące z nadzieją, psiaku dasz radę, jeszcze troszeczkę... Quote
Beat2010 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='grazaza']Te cudowne oczka patrzące z nadzieją, psiaku dasz radę, jeszcze troszeczkę...[/QUOTE] te oczy mnie urzekły Quote
natie Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 trzymaj się pieseczku... mi aż łzy poleciały :( Quote
jolam Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Zrobiłam dla Bruna Mikołajkowy bazarek cegiełkowy. Wiem że jest już tyle bazarków cegiełkowych.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/249035-MIKO%C5%81AJKOWY-bazarek-CEGIE%C5%81KOWY-dla-bardzo-chorego-BRUNA-po-operacji-do-06-12?p=21588698#post21588698 Quote
Nadziejka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Bruniaczku :iloveyou: :iloveyou: :calus: sciskamy ogromnie za ciebie Quote
grazaza Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 ...... :-(:-(:-( To nie tak miało być,brak słów......biegaj kochany za TM :-( Quote
kamos Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Jaka przygnębiająca wiadomośc, cały czas myślałam o Brunku, wierzyłam,że mu się uda...żegnaj kochana udręczona psino:-( Quote
bela51 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Biedny Bruno, mielismy nadzieje, ze dasz rade, ale chyba cierpienie Cie przerosło:-( Spij spokojnie, biedny piesku:-( Quote
Recommended Posts