brazowa1 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 akucha napisał(a):To dobry dzień dzisiaj był :lol: Nusia to ten "gryzak"? Co ona ma na ząbkach z prawej strony (na dole)? Tak,Niusia to bylo to paskudne,poszla robic za dzwonek alarmowy do domu i krzyz jej na droge. Sunia z jednej strony ma kamien,a z drugiej nie. Quote
deedee77 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Brazowa ty się w jej oczach odbijasz na tym zdjęciu:) Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wiesz co mi chodzi po głowie? Niusiątko ładne było, no... Quote
brazowa1 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 akucha napisał(a):Wiesz co mi chodzi po głowie? Niusiątko ładne było, no... ładne????????????? a w zyciu,chocby mi doplacali,to bym nie wzieła. Oni chcieli wredote do hałasowania w ogrodzie.Pojde,sprawdze i nie chce wiecej w schronie tego widziec :eviltong: Deedee,Ty widzisz takie rzeczy???? Quote
deedee77 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No, mówiłam że jestem szczegółowa bardzo, ale czasem coś jak byk na wierzchu to nie zauważę ..........;) Quote
akucha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Niuska wredna, bo gryzak, ale ładna!!! Same zobaczcie cioteczki (usunę później). Chciałabym, żeby dobrze miała... A nasza czarna laleczka czeka na nowy dom! Quote
olenka_f Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 widziałam jest urocza naprawde, och gdyby była chłopcem..... Quote
brazowa1 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dzis byla kapana i niestety-odkryłysmy cos,czego wolałybysmy nie zauwazyc-brzuszek :( i to pokazny-czyli stały numer suczek pojawiajacych sie w schronie po cieczce :( Mam nadzieje,ze sie mylimy,wet bedzie ja ogladał jutro. Za to egzamin w czasie kapieli zdała na 6 i jest wyjatkowo łagodna,przymilna i dobra. Quote
deedee77 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ale ona jest słodziutka!!!!!!!Mówię Wam!!!!!!! Quote
olenka_f Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 śliczności do domku, niech dziś będzie jeszcze jakaś fajna wiadomość bo mnie roznosi Quote
olenka_f Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 bardziej rozczarowanie poczucie oszukania żal ale na nerwy to raczej nie mam siły, osłabłam Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Olenko :calus:, nie smutak... Jutro nowy dzień, Bedie lepiej... Życie paskudne jest, ale jak spadniesz na d...kę, to się trzeba szybko podnieść. Przytul Figulca i będzie od razu lepiej ;) Quote
Recommended Posts