Hippies Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Nikt do nas nie zagląda :placz: a my tu takie śliczne fotki pokazaliśmy. Quote
Ziutka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ciotka Ziuta zagląda :loveu: Rzeczywiście chyba podmieniłaś psiaka....to nie ten sam faflun, którego widziałam jakis czas temu.........aleś mu piłke sprawiła :cool3: widze, że Maks jest w siódmym niebie :loveu:.......piękny, piękny, piękny.....szczęście z niego bije, że hej....żeby wszystkie psiaki miały tak jak Maks u Ciebie :lol: Quote
michelle04 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ...Hippies zagladamy, ale ja wykorzystuje te ostatnie chwile razem z Lusią do maksimum...:placz: Quote
michelle04 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ...Hippies TY sie ucz...bo jak sobie zapewnisz przyszłośc to i Maksio na tym skorzysta ...powodzenia jutro na egzaminie...spróbuj nie zdać!!!!!!:mad: Quote
florida_blue Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 trzymamy jutro kciuki za Hippies :) Quote
Hippies Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dziękuję za kciuki :lol: Obroniłam się na 5.0 :cool3: I najważniejsza wiadomość dnia: UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAKS zostaje u mnie na stałe :loveu: !!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję Ci Michelle za opiekę nad :diabloti: podczas obrony ;) Florida jak możesz to zmień tytuł :cool3: , mam nadzieję że będzie mu się u mnie podobało :diabloti: dziękuję Ci również za wytrwałość. Quote
halbina Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :laola: :cunao: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cool2: Quote
zurdo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :cunao: :cunao::cunao: Brawo, brawo, brawo!!!!! Tyle dobrych wiadomości. Gratuluję, Hippies, obrony i gratuluję decyzji. Maksisko bardzo wypiękniało. A teraz... ...pewnie niezła imprezka się szykuje ;) Quote
Hippies Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dziękuję, dziękuję, dziękuję :lol: w im. Maksa i we własnym. Impreza będzie w sobotę jak pojadę do rodziców do Wrocławia, narazie to strasznie zmęczeni jesteśmy tymi wrażeniami i stresem. Maks jak tylko przyjechał do domu to padł jak placek i śpi (on myślał że jadę go oddać :crazyeye: a ja mu takiego psikusa zrobiłam :eviltong: że przywiozłam spowrotem do domu do kotów :diabloti: ) Byliśmy przed chwilą na spacerku i wiecie co ?? Puściłam Maksa bez smyczy :diabloti: szalał jak szczeniak i co najlepsze słuchał się ;) przychodził jak go wołałam :lol: . Ja miałam oczy w koło głowy czy nikt nie idzie z jakimś psem ale i tak było fantastycznie :diabloti: . Quote
Ziutka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laola: coż za wieści.......ale powiem szczerze, że w głębi serca wierzyłam iż Max zostanie u Ciebie......kochana jesteś ........gratuluje zdania egzaminów na 5.0.......ale będe miała dobre sny :loveu: :loveu: Quote
florida_blue Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 a ja mam jeszcze jednego boksia ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6245421#post6245421 dzisiaj wyjechał od nas Skinner-Precelek i ta młoda sunieczka :) Buziaki dla Hippies i Maksia :) Quote
Hippies Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 My z Maksiem i całym ZOO róznież przesyłamy całusy :loveu: Jedziemy w sobotę na weekend do Wrocławia więc znowu będą fotki :cool3: bo tato ma lepszy aparat w telefonie :-( a ja jakieś badziewie :-( . Narazie Maks zachowuje się mega grzecznie :diabloti: ale zeby to nie była cisza przed burzą :mad: Biega sobie za szkołą (bez smyczy :razz: ) jak się mu schowam to zawału dostaje :diabloti: , ale to wszystko po to żeby cały czas sprawdzał czy jestem :eviltong: . Jak już pisałam cud miód :lol: sielanka życia rodzinnego :lol: Wieczorem jest walka o ogień :angryy: kto będzie spał ze mną, aż pierze leci ;) , Maks musi ustąpić starszym domownikom bo one śpią: Kacper nad głową, Selka na nogach a Maks na boku od narożnika :cool3: . To całe moje zoo nie bierze pod uwagę, że w tym wszystkim ja też czasmi zajmuję jakieś miejsce :diabloti: . Quote
Ziutka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Hippies...........bardzo proszę o : Wymizianie Maxa od ciotki Ziuty :loveu: Wycmokanie Maxa od ciotki Ziuty :loveu: Wymiziać fafluny od ciotki Ziuty :loveu: Dać całusa w nochala od ciotki Ziuty :loveu: Dziękuje bardzo za spełnienie moich życzeń :evil_lol: Sama tego zrobić nie moge :placz: :placz: i zazdroszczę Ci bardzo........upss mój Ares właśnie mnie potraktował niejakim panem piardkiem śmiardkiem :diabloti:...chyba wyczuł telepatycznie, że mam ochote pomiziać innego boksia niż On :razz: Quote
Hippies Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ależ proszę bardzo :cool3: a Ty wymiziaj od nas swojego psiula :diabloti: . Myślę że Maks się nie obrazi ;) , że miziam innych, bo o koty to strasznie zazdrosny jest :diabloti: . Quote
florida_blue Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 już chusteczka jest i nówka piłka :) obstawiamy ile wytrzyma ???? Quote
Hippies Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 florida_blue napisał(a):już chusteczka jest i nówka piłka :) obstawiamy ile wytrzyma ???? Bawił się nią dopiero 3 razy a już ma tyle dziur :diabloti: że dochodzę do wniosku że następnym razem chyba trzeba będzie nową :evil_lol: , z resztą to już trzecia ;) w kolejności, wszystkie są takie niezdyscyplinowane i sobie pękają :mad: , co za ... badziewie :diabloti: Quote
florida_blue Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 a moze taką piłkę z lanej gumy kup mu? Quote
Kitka20 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Gratki Hippies za Maxa wymiziaj ją odemnie i od Tequili Quote
Ziutka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cudny :loveu: :loveu: A co do piłki.....hmmm...mój boksio też jakoś je non stop przegryza :diabloti:........masz racje, że to badziewie :evil_lol:.........nawet mój TZ mu kupił taką piłkę niczego sobie....firmówka i wogóle (teraz już napewno nie przegryzie tak szybko - zapewniał :eviltong:)....rzucił naszemu na ogód...Ares podbiegł..kłapnął ząbkami i sysysy...tylko łeb mu sie kręcił to w lewo to w prawo co się dzieje......a to po następnej piłce było :angryy: :angryy:.............teraz ma nową pasje....maraton wkoło domu za moimi kotami :evil_lol: i wyżeranie im jedzenia..:mad: Quote
Hippies Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No widzę, że już jesteśmy w innym dziale :cool3: Quote
Recommended Posts