Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie moge sie doczekać na wieści....
Przyjechałam do schroniska wczesniej - wrócił Pan Jarek :) Pogadalismy troche, Maksio był puszczony koło nas, przychodził do mnie na zawołanie, raz nawet usiadł (dwukrotnie powtórzyłam) po czym wykopał dobie kawałek tynku (chyba) i zaczał zjadać.... zabrałam mu (pozwoli sobie odbierac i czeka zeby rzucić :diabloti:) ale wyrzuciłam za ogrodzenie - no i kombinował jakby tu wyjśc... :diabloti::diabloti::diabloti: ogrodzenie dobre 3 metry - rozejrzał sie i odbiegł dalej tak jakby chciał wziać rozbieg... :crazyeye:słoneczko moje przekochane :)

Posted

A więc ... Jest wspaniały !!!

Rozwalił mi kwiatka :mad: , a tak serio to :loveu: .

Rozumie co to leżeć, siad :cool3:

Kotów nie zjadł :cool3:

Przpieknie bawi się piłeczka (narazie w domu :diabloti: stąd ten kwiatek)

Biegnie za piłką, i przynosi do stóp :cool3: .

Narazie padł jak kawka :eviltong: .

Posted

....Maksio był grzecznym chłopczykiem, troszkę sie wiercił:diabloti: :diabloti: no i nie obyło sie bez "pochlipywania" za Tobą Floria_blue, ale potem to istny aniołek....na postoju wyskoczył z auta, rozejrzał sie i ...hoop-odwrót na siedzenie....:evil_lol: dojechaliśmy szczęśliwie do Hippies a tam....KOTY!!!! ale to niech sama Hippies opowie...:eviltong:
Żal sie było rozstawać....powodzenia Maksiu!!!!!!:calus:

Posted

tyle wrażeń .... zauwazyłam, ze ta rana na brzuszku mu troche obeschła - wciąż jest potwornie chudy, ale jak nabierze kształtow...

OGROMNE PODZIęKOWANIA DLA MICHELLE04 I PIOTRA :) ZA POMOC W TRANSPORCIE MAKSIA
:laola::laola::laola::laola:
(i wiwaty ;) )

Posted

Michelle ty sie tak nie żegnaj :mad: bo zostaliście rodzicami chrzestnymi :diabloti: . Tak łatwo się nas nie pozbędziecie :cool3:
W tej chwili Maks tak strasznie chrapie że w całym bloku go slychać :razz: to chyba dobrze :razz: .

No i najważniejsze musicie mi wysłać fotki na pocztę ale adres to już wyśle wam na pw.

Najważniejsze: na hop też reaguje :loveu: zwłaszcza na łóżko :diabloti:

Posted

...Hippies cała przyjemnośc po naszej stronie i obiecuję nie uchylac sie od obowiązków jakie ciążą na rodzicach chrzestnych, tylko bez laptopa na komunię prosze:mad: i auta na 18-tkę:diabloti: aha fotki oczywiście prześle...
..i jeszcze słówko do Ciebie Florida_blue Maksio to taka chudzinka, wręcz szkieletor ale powalil mnie jednym ciosem....:placz: oto jak potężna jest siła miłosci i przywiązania....

Posted

michelle04 napisał(a):
...Hippies cała przyjemnośc po naszej stronie i obiecuję nie uchylac sie od obowiązków jakie ciążą na rodzicach chrzestnych, tylko bez laptopa na komunię prosze:mad: i auta na 18-tkę:diabloti:

No wiesz ... :diabloti: zastanowimy się jeszcze :diabloti:
może jakiś malutki skuter ? :cool3:

Posted

No i niusy z ostatniej chwili :diabloti:

Maks reaguje na komendy jak już pisałam, ale powiem wam że spał na swoim miejscu mimo że go wołałam :cool3: . Przychodził tylko i sprawdzał czy jestem. :loveu: O trzeciej w nocy przyszedł dał mi dziuba :loveu: , wieć pomyślałam że chce iść na podwórko, no i miałam rację :cool3: .

Boże jaki on boski :loveu: .

Narazie przechodzi próbę samotności w domu :-( . O 10 jadę sprawdzić czy dom jeszcze stoi i czy nie mam policji pod oknami :angryy: . Myślę że będzie wszytko ok. bo to baaaardzo mądry psiak i zrozumie że mu nie uciekłam :oops: .

Posted

No i byłam ;) , jechałam z duszą na ramieniu, ale wszystko ok :razz: . Siedział cicho, nic nie zjadł (mam na myśli boazerie) :loveu: . Tylko na koniec jak wychodziłam to się zdenerwował że go zostawiam i wywalił miche z jedzeniem :shake: . Zdecydowałam że niech się dzieje co chce, pojadę o 16 po pracy i zobaczę co z tego wyszło, ponieważ nie mogę go denerwować takim bieganiem.

Posted

ziuta-23 napisał(a):
piekny psiak :loveu: a te Twoje opowieści Hippies to moge czytać cały czas.......tak pieknie opisujesz Maksia.

Weisz opisuję tak jak jest :cool3: . Poprostu on jest wspaniały :loveu:
Ale i tak boje się jechać do domu, bo jak nie mam boazerii to :mad: , oczywiscie żartuję :lol: .

Posted

Wiem, że piszesz tak jak jest. Ja sama mam boksia, u nas to tradycja rodzinna - boksie :loveu:. A boazerie napewno będziesz miała:lol: