Hippies Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Boże, dziewczyny :placz: Powiedzcie że się znalazł ... Bo ja ... Boże jak Wam pomóc ? - głupie pytanie:oops: Florida ja trzymam kciuki żeby się znalazł :-( i miejsce Przecież to jest duży pies, napewno go ktoś widział, nie mógł zapaść się pod ziemię - może sąsiedzi coś wiedzą? Quote
florida_blue Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Maksio dzisiaj przeszedł samego siebie - skubańcowi nie daruje.... Przyjechałysmy tam dzisiaj z Martą, podjeżdzamy a Maks na podwórku - jakby nigdy nic... okazało sie ze facet go wcale nie wpuszczał... w kazdym razie zabrałysmy Maksa ze sobą do schroniska .... został tam i czeka na tymczas .... Quote
Hippies Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Boże !!! Jesteś wielki !!! Jak ja się cieszę że on się znalazł :lol: . Florida może czas pomyśleć o jakimś transporcie ? A faceta to bym z lekka :mad: . Czekam na pw, co i jak. Quote
Hippies Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Teraz pozostał tylko problem z transportem :razz: i Maks będzie mógł już spać spokojnie na kanapie - oczywiście jak jej nie zje :angryy: Quote
Hippies Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Maks jest, tymczas jest, nie ma tylko transportu do mnie :-( Quote
florida_blue Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 to ja temat zmienie.... wczoraj dzwonili panstwo, którzy twierdza, że zgubili Maksia w czestochowie - chcą przyjechać go zobaczyć osobiscie i sprawdzić - nie wydaje mi sie, zeby to był TEN Maksio, ale sprawdzic musimy... Umówiłam sie z nimi na wtorek po południu... Maksio cały czas w schronisku siedzi, mógłby jechać do Hippies - ale nie mamy transportu, co gorsza nikt ze znajomych nie moze/nie chce jechać nawet za zwrot kosztów.... Quote
michelle04 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ...bardzo sie cieszę, że Max sie znalazł i ....na kiedy potrzebny jest ten transport? :Dog_run: Quote
florida_blue Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 michelle04 napisał(a):...bardzo sie cieszę, że Max sie znalazł i ....na kiedy potrzebny jest ten transport? :Dog_run: na jak najszybciej, w sumie moze poczekac na wizyte tych ludzi "potencjalnych włascicieli" i mógłby jechać - Hippies mówiła, że najlepiej na weekend... ale mysle ze wczesniej też mogłaby się zgodzić ;) Maks jest naprawde IDEALNY w samochodzie - oprócz tego ze mu kapie z pyska :diabloti::diabloti::diabloti: - tak jakby psa wcale nie było :loveu: Quote
Hippies Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 florida_blue napisał(a):na jak najszybciej, w sumie moze poczekac na wizyte tych ludzi "potencjalnych włascicieli" i mógłby jechać - Hippies mówiła, że najlepiej na weekend... ale mysle ze wczesniej też mogłaby się zgodzić ;) Może być w każdej chwili :razz: , tylko jest mały problem, do 16 jestem w pracy i może jakbym wiedziała wcześniej co i jak to może jakoś bym się z szefem dogadała i zwolniła. Ale tego nie mogę obiecać :-( bo z nim jest różnie - zależy od dnia:angryy: . Quote
michelle04 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ..wiem jakie są bokserki w aucie :diabloti: ,ale to żaden problem :razz: ...mogę jego zabrać zaraz po konfrontacji z tymi prawdopodobnymi właścicielami i .... albo przetrzymac u siebie ( będzie miał swoją kanpę bez obaw :razz: ) albo od razu odwieźć do Hippies. Ja mieszkam w Brzegu wiec mam blisko do Niemodlina.... Quote
florida_blue Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Hippies - czy ty to czytasz ? MAMY TRANSPORT ? Quote
Hippies Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Huuuuuuuura !!! :multi: Czyli co ? Kiedy mogę się spodziewać :lol: A tak na marginesie michelle - z Brzegu ?? :cool3: No to będziemy Cie mogli odwiedzić. Bo ja ostatnio co weekend bywam, ponieważ do szkoły tam chodzę. Spadłaś nam z nieba i tyle :calus:. Quote
michelle04 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ..więc wstępnie mozemy sie umówić na wtorek, bo nie chciałabym żeby znowu gdzieś powędrował:mad: ....a jak Hippies będziesz w Brzegu to z chęcią spotkam sie z Wami a nawet przypilnuje tego włóczykija jeśli zajdzie taka potrzeba.....:painting: Quote
florida_blue Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 wiec umówmy sie na wtorek ok 18, powinnam juz z nimi skonczyc - bede wiedziała czy to ich pies czy nie - zaraz do ciebie dzwonie i mogłabyś wyjechac :) btw byłoby super gdybyś mogła pomoc Hippies w opiece nad tym paskudem - napewno na poczatku bardzo sie przyda :) Quote
Hippies Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Czyli ja czekam na potwierdzenie wyjazdu :razz: . Mam wasze gg i nr wiec się jakoś dogadamy. Co do opieki to cieszę się że będę miała pomocną dłoń :loveu: , ale myślę że dam radę. Quote
michelle04 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ...mam tylko pytanko natury technicznej,żeby ten panicz drugi raz nie zwiał : czy będzie miał jakieś szelki i smycz czy mam sie zaoopatrzyć w te akcesoria???? no bo po drodze to pewnie jakiś przystanek na wiadome sprawy zrobimy :razz: Quote
florida_blue Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 bedzie miał obroze, smyczy za bardzo nie mam zbędnej.... Quote
michelle04 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ...smycz już mam a i nawet zakupiłam taka specjalną uprząrz dla psów do zapięcia w pasy bezpieczeństwa, żeby ten gamoń nie biegał po całym aucie :mad: , miska i butelka z woda,koc, jakiś mały przysmak i .....ja juz jestem gotowa...;) chyba ze o czymś zapomniałam?:nerwy: czekam na info....8-) Quote
la_pegaza Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Adresówka :modla: lepiej chuchać na zimne - może być taki plastik jak do kluczy, z numerem do kogoś :modla: Quote
michelle04 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 masz rację:thumbs: ...dziękuję za sugestię .....;) Quote
Hippies Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 michelle04 napisał(a):masz rację:thumbs: ...dziękuję za sugestię .....;) Ja mam adresówki bo ostatnio kotom kupowałam, to najwyżej zabiore jednemu a potem dokupię, one i tak nie wychodzą, ale kupiłam tak w razie czego, żeby miały. Strzeżonego Pan Bóg strzeże ;) Tylko że jak miałabym Ci dać ? Quote
florida_blue Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 michelle04 napisał(a):...smycz już mam a i nawet zakupiłam taka specjalną uprząrz dla psów do zapięcia w pasy bezpieczeństwa, żeby ten gamoń nie biegał po całym aucie :mad: , miska i butelka z woda,koc, jakiś mały przysmak i .....ja juz jestem gotowa...;) chyba ze o czymś zapomniałam?:nerwy: czekam na info....8-) i rolke reczników papierowych dla śliniora :P Quote
michelle04 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ...no Maksiu dzisiaj jest Twój dzień....:happy1: Quote
Recommended Posts