Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże, dziewczyny :placz:

Powiedzcie że się znalazł ...

Bo ja ... Boże jak Wam pomóc ? - głupie pytanie:oops:

Florida ja trzymam kciuki żeby się znalazł :-( i miejsce

Przecież to jest duży pies, napewno go ktoś widział, nie mógł zapaść się pod ziemię - może sąsiedzi coś wiedzą?

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maksio dzisiaj przeszedł samego siebie - skubańcowi nie daruje.... Przyjechałysmy tam dzisiaj z Martą, podjeżdzamy a Maks na podwórku - jakby nigdy nic... okazało sie ze facet go wcale nie wpuszczał... w kazdym razie zabrałysmy Maksa ze sobą do schroniska .... został tam i czeka na tymczas ....

Posted

Boże !!! Jesteś wielki !!! Jak ja się cieszę że on się znalazł :lol: . Florida może czas pomyśleć o jakimś transporcie ? A faceta to bym z lekka :mad: .
Czekam na pw, co i jak.

Posted

to ja temat zmienie....

wczoraj dzwonili panstwo, którzy twierdza, że zgubili Maksia w czestochowie - chcą przyjechać go zobaczyć osobiscie i sprawdzić - nie wydaje mi sie, zeby to był TEN Maksio, ale sprawdzic musimy... Umówiłam sie z nimi na wtorek po południu...

Maksio cały czas w schronisku siedzi, mógłby jechać do Hippies - ale nie mamy transportu, co gorsza nikt ze znajomych nie moze/nie chce jechać nawet za zwrot kosztów....

Posted

michelle04 napisał(a):
...bardzo sie cieszę, że Max sie znalazł i ....na kiedy potrzebny jest ten transport? :Dog_run:

na jak najszybciej, w sumie moze poczekac na wizyte tych ludzi "potencjalnych włascicieli" i mógłby jechać - Hippies mówiła, że najlepiej na weekend... ale mysle ze wczesniej też mogłaby się zgodzić ;)

Maks jest naprawde IDEALNY w samochodzie - oprócz tego ze mu kapie z pyska :diabloti::diabloti::diabloti: - tak jakby psa wcale nie było :loveu:

Posted

florida_blue napisał(a):
na jak najszybciej, w sumie moze poczekac na wizyte tych ludzi "potencjalnych włascicieli" i mógłby jechać - Hippies mówiła, że najlepiej na weekend... ale mysle ze wczesniej też mogłaby się zgodzić ;)

Może być w każdej chwili :razz: , tylko jest mały problem, do 16 jestem w pracy i może jakbym wiedziała wcześniej co i jak to może jakoś bym się z szefem dogadała i zwolniła. Ale tego nie mogę obiecać :-( bo z nim jest różnie - zależy od dnia:angryy: .

Posted

..wiem jakie są bokserki w aucie :diabloti: ,ale to żaden problem :razz: ...mogę jego zabrać zaraz po konfrontacji z tymi prawdopodobnymi właścicielami i .... albo przetrzymac u siebie ( będzie miał swoją kanpę bez obaw :razz: ) albo od razu odwieźć do Hippies. Ja mieszkam w Brzegu wiec mam blisko do Niemodlina....

Posted

Huuuuuuuura !!! :multi:

Czyli co ? Kiedy mogę się spodziewać :lol:

A tak na marginesie michelle - z Brzegu ?? :cool3: No to będziemy Cie mogli odwiedzić. Bo ja ostatnio co weekend bywam, ponieważ do szkoły tam chodzę.

Spadłaś nam z nieba i tyle :calus:.

Posted

..więc wstępnie mozemy sie umówić na wtorek, bo nie chciałabym żeby znowu gdzieś powędrował:mad:
....a jak Hippies będziesz w Brzegu to z chęcią spotkam sie z Wami a nawet przypilnuje tego włóczykija jeśli zajdzie taka potrzeba.....:painting:

Posted

wiec umówmy sie na wtorek ok 18, powinnam juz z nimi skonczyc - bede wiedziała czy to ich pies czy nie - zaraz do ciebie dzwonie i mogłabyś wyjechac :)
btw byłoby super gdybyś mogła pomoc Hippies w opiece nad tym paskudem - napewno na poczatku bardzo sie przyda :)

Posted

Czyli ja czekam na potwierdzenie wyjazdu :razz: . Mam wasze gg i nr wiec się jakoś dogadamy. Co do opieki to cieszę się że będę miała pomocną dłoń :loveu: , ale myślę że dam radę.

Posted

...mam tylko pytanko natury technicznej,żeby ten panicz drugi raz nie zwiał : czy będzie miał jakieś szelki i smycz czy mam sie zaoopatrzyć w te akcesoria???? no bo po drodze to pewnie jakiś przystanek na wiadome sprawy zrobimy :razz:

Posted

...smycz już mam a i nawet zakupiłam taka specjalną uprząrz dla psów do zapięcia w pasy bezpieczeństwa, żeby ten gamoń nie biegał po całym aucie :mad: , miska i butelka z woda,koc, jakiś mały przysmak i .....ja juz jestem gotowa...;) chyba ze o czymś zapomniałam?:nerwy:
czekam na info....8-)

Posted

michelle04 napisał(a):
masz rację:thumbs: ...dziękuję za sugestię .....;)

Ja mam adresówki bo ostatnio kotom kupowałam, to najwyżej zabiore jednemu a potem dokupię, one i tak nie wychodzą, ale kupiłam tak w razie czego, żeby miały. Strzeżonego Pan Bóg strzeże ;) Tylko że jak miałabym Ci dać ?

Posted

michelle04 napisał(a):
...smycz już mam a i nawet zakupiłam taka specjalną uprząrz dla psów do zapięcia w pasy bezpieczeństwa, żeby ten gamoń nie biegał po całym aucie :mad: , miska i butelka z woda,koc, jakiś mały przysmak i .....ja juz jestem gotowa...;) chyba ze o czymś zapomniałam?:nerwy:
czekam na info....8-)

i rolke reczników papierowych dla śliniora :P