giselle4 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Marto wszystkiego najlepszego i powiekszenia rodzinki:) SZCZESCIA Quote
Franca81 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 giselle4 napisał(a):Marto wszystkiego najlepszego i powiekszenia rodzinki:) SZCZESCIA No właśnie a co tu tak cicho??? :eviltong::evil_lol: Ja rozumiem, że miesiąc miodowy trwa..... i trwaa i trwaaaa.... ale jakaś przerwunia malusia też potrzebna :diabloti: Marta się nie chwali.... ale to już panną nie jest... starą panną też nie została.... :cool3::evil_lol: A ja nie powiem, kto złapał welon i nastepny (a) w kolejce... :cool3::razz: Quote
Agga Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Agata no na weselichu byłaś fajnie:p Złapałaś welon?:evil_lol: Piękna panna młoda była :lol: Quote
Franca81 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Agga napisał(a):Agata no na weselichu byłaś fajnie:p Złapałaś welon?:evil_lol: Piękna panna młoda była :lol: No nie ja.. ale ja wiem kto.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdyby rzucali bokserem a nie welonem wykazałabym maksymalne zainteresowanie tematem. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
Agga Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ha ha ha teraz mnie rozbroiłaś :evil_lol: Martuś nasza teraz ma miesiąc miodowy :loveu: A nowa panna młoda, to jakby nie patrzeć też się ma dobrze :cool3: Quote
Franca81 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Agga napisał(a):Ha ha ha teraz mnie rozbroiłaś :evil_lol: Martuś nasza teraz ma miesiąc miodowy :loveu: A nowa panna młoda, to jakby nie patrzeć też się ma dobrze :cool3: No chyba lepiej nie patrzeć... :razz: Jeszcze by się zawstydziła :evil_lol: Quote
Hippies Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Jestem .... Jestem .... Jak zawsze nie mogę zdążyć na czas ...... ufffffff ...... :diabloti: To nie miesiąc miodowy .... Bo ja w pracy ..... :roll: Ale już niedługo jedziemy ..... :razz: na weekend miodowy ..... :diabloti: hihihi...... A nowa Pani Młoda .... ( :cool3: Agguś to o Tobie !!!! :cool3:) Zamieściła by swoją foteczkę z welonem ..... hihihihi ...... :diabloti: Francuś .... qurcze .... nie pomyślałam o rzucie bokserem .... :diabloti: Ale oglądałam fotki i trzeba było wykazać jednak troszkę więcej zainteresowania welonem .... :mad: hihihihi .... Bo my z Mateuszem to do Was na weselicho się wpraszamy .... :cool3: Giselle dzięki za życzonka !!!! A co do tej rodzinki ... hihihi .... To staramy się .... oj ... staramy !!!! Quote
Franca81 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Hippies']Jestem .... Jestem .... Jak zawsze nie mogę zdążyć na czas ...... ufffffff ...... :diabloti: To nie miesiąc miodowy .... Bo ja w pracy ..... :roll: Ale już niedługo jedziemy ..... :razz: na weekend miodowy ..... :diabloti: hihihi...... A nowa Pani Młoda .... ( :cool3: Agguś to o Tobie !!!! :cool3:) Zamieściła by swoją foteczkę z welonem ..... hihihihi ...... :diabloti: Francuś .... qurcze .... nie pomyślałam o rzucie bokserem .... :diabloti: Ale oglądałam fotki i trzeba było wykazać jednak troszkę więcej zainteresowania welonem .... :mad: hihihihi .... Bo my z Mateuszem to do Was na weselicho się wpraszamy .... :cool3: Giselle dzięki za życzonka !!!! A co do tej rodzinki ... hihihi .... To staramy się .... oj ... staramy !!!![/QUOTE] No wiesz... ja jeszcze do welonu nie predko... :evil_lol: Dlatego wiesz... oszczędzałam stawy i obojczyki. ;) No a gdyby jednak kiedykolwiek zaistniała taka sytuacja że ja ubiorę się cała na biało to będziecie oczywiście pierwsi o których pomyślę pisząc zaproszenie na pokaz mojego ostatecznego zszalenienia. :evil_lol: Quote
michelle04 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A co to za zaśmiecanie wątku prywatą?? ;P A swoją drogą mnie nogi jeszcze dłuuuugo po weselichu bolały...oj bolały....znaczy się zabawa przednia była... :) Quote
Agga Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Oj baby baby :p Dobrze, że żadnej nie musiałam herbaty robić na drugi dzień. :eviltong::evil_lol: Zdjęć nie będzie i proszę mi moich nie wstawiać na forum. To taka mała prośba. Ci co byli widzieli :diabloti: Quote
Hippies Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Michelle masz rację ... Moje nogi też odmówiły posłuszeństwa ... :diabloti: Agguś a herbatka po wieczorze pańeńskim to naprawdę nam życie uratowała ... :diabloti: Prawda Michelle ???? :diabloti::diabloti::diabloti: Agguś może ty się z posługą "siostry miłosierdzia" minęłaś. :cool3: Swoją drogą jakoś nie mogę pojąć dlaczego ty nie potrzebowałaś pomocy .... Pewnie do kwiatka wylewałaś ... hihihi :mad::mad::mad: Quote
Agga Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Wiesz ale chyba mi zakon nie grozi?:placz: Przecie ja welon złapałam :evil_lol: Nigdzie nie wylewałam ha ha ha Ja nie wiem dlaczego mi nie zaszkodziło :evil_lol: Czekam na następną imprezkę. Zwołuj dziewczyny :cool3:A ja herbatę w termosie zrobię ha ha ha Quote
Hippies Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dziewczyny słyszłały ????????????? Ustalcie termin ja się dostosuje .... Gra cały czas jest w moim posiadaniu ..... :diabloti::diabloti::diabloti: Tym razem ustalimy jedną markę napojów ... to może dłużej pogramy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No tak jak jeden gatunek trunky to całą noc przetrwamy, a herbata i tak zrobiona będzie:diabloti: Mi pasuje każdy termin. Czekam na resztę kobit.:lol: Quote
Hippies Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Asi dam znać ... Karina też na bank będzie ... Teraz tylko michelle i franca musi powiedzieć jaki termin im pasuje Quote
Agga Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No no to ekipka będzie. Niech panie panów zabiorą, będzie weselej :p Upijemy chłopów ha ha ha:p Quote
Franca81 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No po takiej zabawie w weekend to bardzo chce byc :D Quote
michelle04 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Agguś a herbatka po wieczorze pańeńskim to naprawdę nam życie uratowała ... :diabloti: Prawda Michelle ???? :diabloti::diabloti::diabloti: Agguś może ty się z posługą "siostry miłosierdzia" minęłaś. :cool3: Swoją drogą jakoś nie mogę pojąć dlaczego ty nie potrzebowałaś pomocy .... Pewnie do kwiatka wylewałaś ... hihihi :mad::mad::mad:[/QUOTE] Oj, żebyś wiedziała...herbatka od Aggi od razu mnie na nogi postawiła...cuda jakieś czy co???? Quote
michelle04 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Agga']No tak jak jeden gatunek trunky to całą noc przetrwamy, a herbata i tak zrobiona będzie:diabloti: Mi pasuje każdy termin. Czekam na resztę kobit.:lol:[/QUOTE] Agga herbatka od Ciebie bedzie teraz nieodłącznym atrybutem każdej imprezki, bez niej nie wezmę nic do ust :P Quote
michelle04 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Co do terminu imprezki to ja również się dostosuję. Quote
olalolaa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [B]Zapraszam do Chanel, suni z częstochowskiego schroniska, jest szansa na DT, a ona tam siedzi od małego..[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/179484-JEST-SZANSA-NA-DT!-POTRZEBNE-DEKLARACJE-!-%C5%9Aliczna-czekoladka!-Chocco-Chanel-czeka-[/url].. Quote
Hippies Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 michelle04 napisał(a):Agga herbatka od Ciebie bedzie teraz nieodłącznym atrybutem każdej imprezki, bez niej nie wezmę nic do ust :P Dziewczyny impreza pooooślubna :razz: tzn z relacją filmową ze ślubu 12.11.2010 :razz: Prosze potwierdzić rezerwację :cool3: Agga szykuj termos !!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Agga Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Mały, czy duży termos? Profilkatycznie naszykuję duży. :evil_lol: Data zapisana. Może ustalić jednakowy alkohol :evil_lol: Quote
Hippies Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Agga napisał(a):Może ustalić jednakowy alkohol :evil_lol: Ja myślę, że tak będzie najlepiej :cool3: bo potem róznie bywa ... :diabloti: Ja już się nie piszę na próbowanie wszystkich gatunków wina na świecie :diabloti: Quote
michelle04 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Melduję gotowość :) Agga zdecydowanie duży, a może i duży i mały...hhihhi Quote
Recommended Posts