Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie zabrałam go dzisiaj na spacerek - zeskoczył z budy i z taka nadzieją mi patrzył w oczy i machał doopką :/ i kurcze nie poszłąm z nim - ale chociaż pomyziałam troszkę... w poniedz o 16 spotykam sie z chetnymi do jego adopcji - jacyś starsi ludzie... żeby sie tylko nadawali... jego trzeba leczyć....

Posted

florida_blue napisał(a):
mam nadzieje, że nie bedzie w tym schronisku zbyt długo .... skórę wypadałoby zacząć leczyć ....

A co się dzieje ze skórą????? Na zdjęciach nie wygląda żeby coś nie tak.

I co z chętnymi??? Podjęta jakaś decyzja??

Posted

Florida jak tylko będziesz po rozmowie i w zasięgu kompa to napisz co i jak.......strasznie się martwie o psinke, cudny psiak....ależ bym go wymiziała...........kocham boksie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

niestety panstwo nie zgodzili się na kastrację - dzisiaj dostałam odpowiedz że rezygniują z Maksia... a szkoda, bo domek wydawał sie naprawde fajny....

Wiec kochany Maksio szuka domku.... na brzusiu zrobiła się ranka, zaczyna sie ślimaczyć, musimy go natychmiast zabrać na leczenie.... a tymczasu nie ma :/

Posted

florida_blue napisał(a):
niestety panstwo nie zgodzili się na kastrację - dzisiaj dostałam odpowiedz że rezygniują z Maksia... a szkoda, bo domek wydawał sie naprawde fajny....

raczej nie był fajny jak kastrata nie chciał :angryy: może mieli ochotę na rozmnażanie?

Posted

Florida: straż miejska, schroniska, policja.
To po pierwsze.
Potem plakaty, radio, szeptana plotka, inne...
Plakaty koniecznie i nagroda!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

la_pegaza napisał(a):
zmieńcie szybko tytuł !!!!

adresówki nie miał, nie ??? :nerwy:

sam zwiał? wystraszył się? jak to się stało??

no nie miał adresówki- wziełam go ze schroniska i miałam taką łancuszkową obrózkę którą spiełam smyczą i na podwórku mu ją zdjęłam !!!!!
nie moge sobie darować ... facet musiał wyjechać i zostawił psa a jak wrócił to juz go nie bylo.... tam nie ma kojca ani nic takiego gdzie moznaby go zamknąć - ale chociaż łancuch jakis (smycz by przegryzł) ... mogłam o tym pomysleć... Rodos (dog niemiecki) tam byl, wczesniej inne psy i nie bylo nigdy problemu, podwórko jest normalnie ogrodzone, ok 170 cm brama.... żaden wczesniej nie uciekł - a Maksio .... to dzielnica domków jednorodzinnych, dalej same pola.... dlaczego ....:shake::shake::shake: