Hippies Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Byłam dzisiaj jeszcze raz na badaniach tym razem u innego lekarza ... wyniki mają być jutro i w następnych kilku dniach ponieważ na insulinę gdzieś wysyłają ... USG wykonane dzisiaj było ok ... żadnych widocznych zmian ... USG trzustki w najbliższym terminie będzie miał jak będą już wyniki ponieważ był bardzo nagazowany ... i nie można było nic zobaczyć .... Jutro napiszę co i jak wyszło w badaniach Trzymajcie kciuki Quote
michelle04 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ja trzymam mocno, bardzo mocno!!!! Moj chrześniak musi być zdrowy!!!! Quote
Agga Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Marta jestem prawie na bieżąco z tym co u Was. Miałyśmy się dzisiaj widzieć, ale jak sama wiesz komunikacja jest masakryczna. Jak się dzisiaj Maks czuje. To p. Firlik powiedział, że tego się nie leczy?? A przecież jak ja z Wami byłam, to jego asystentka powiedziała, że się leczyć, trzeba podawać insulinę. Trzymam za Was mocno kciuki. Quote
Hippies Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Agguś insulinę się daje na zbice cukru .... a u Maksa jest za niski .... więc nie można dać insuliny .... to nie Firlik tak mówił tylko to laska u nich ... że oni nie wiedzą dlaczego jest taki wielki spadek cukru .... że może to rak trzustki ... albo innego narządu .... i póki co można podawać mu tylko miód żeby nie było takich spadków .... Natomiast w tej drugiej lecznicy znowu zrobili wszystkie badania łącznie z USG brzucha i nie ma żadnych niepokojących zmian ... wyniki w normie ... czyli dalej nic nie wiadomo .... dzisiaj może zadzwonię zapytać co z tym badaniem na insulinę ponieważ miało być za kilka dni a jutro mija tydzień ... Lekarz powiedział jeszcze że może to grzybica układu pokarmowego ponieważ rozwijając się pobiera dużo cukru z organizmu ... Maks na dzień dzisiejszy czuje się dobrze .... nie ma narazie (odpukać) takich ataków .... Je 3 razy dziennie + malutkie przekąski. Nie podaję mu też miodu na noc i jak jestem w domu ... Dostaje tylko pół łyżeczki rano jak idę do pracy ... tak w razie gdyby coś się miało stać jak mnie nie ma ... Quote
Agga Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 To dobrze, że na razie ataki ustały. Sama jestem ciekawa, co to miało być. Niech Maksiu nam się nie wygłupia i niech nie choruje. Quote
Agga Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 To dobrze, że na razie ataki ustały. Sama jestem ciekawa, co to miało być. Nie Maksiu nam się nie wygłupia i niech nie choruje. Quote
florida_blue Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Martuś jak wy sobie dajecie rade ! Co u Maksa ? Quote
Hippies Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dziękujemy !!!! My również życzymy Wam wszystkiego co najlepsze w tym nowym 2011 roku !!!! Quote
Franca81 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ziutka napisał(a):Martuś, jak się czuje Maksio ? Też jestem ciekawa... ;)Mam nadzieję, że znacznie lepiej. :) Quote
Ziutka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Franca81 napisał(a):Też jestem ciekawa... ;)Mam nadzieję, że znacznie lepiej. :) Ja też mam taką nadzieję...więc czekamy na wieści ;) Quote
Hippies Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tak teraz już nic go nie boli .... biega z Hippiesem, Sarą i Mikim za tęczowym mostem .... Przepraszam .... musiałam .... Nie jestem w stanie nawet nic napisać .... Aguś jak możesz przenieś wątek .... KOCHAMY CIĘ MAKUSIU !!!!! Pamiętaj o nas .... i czekaj tam na nas .... Quote
Agga Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Marta bardzo mi przykro. Wiem jak Max bidulek już cierpiał. Teraz sobie biega z Twoją Sarą i Hippisem i z moją Sarą. Cieszę się, że w sobotę mogłam go jeszcze przytulić, pogłaskać i ukochać. Niestety ja moderatorem nie jestem i nie mogę przenieść tematu. Poproś moderatora. Zdjęcia wstawię , jak będę miała chwilkę. Max [`] Quote
giselle4 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 nie nie wierze zegnaj Maksiu,tak mi przykro:( to nie tak miało byc [*] Quote
Agga Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Max Ty poczekałeś na ciocię. W sobotę jeszcze byłam u Marty, uwierzcie mi Max nie wyglądał na chorego. A co się z psiaczkiem działo, to tylko Marta wie. Ostatnie spotkanie. Takim Cię zapamiętam Max :-( Quote
Franca81 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 :sadCyber: No i znów mi słów zabrakło.... :-( Maksiu mam nadzieję, że spotkasz tam moich przyjaciół mniejszych.... Satusia, Kacpra i Misię... i Tuptusia. Quote
Hippies Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Kochanie a to ode mnie dla Ciebie .... http://www.otoidol.pl/idol/Michal-Bajor/piosenka/Panie2 tylko tyle mogę powiedzieć słowami M.B Quote
Agga Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Słucham muzyczki, a jakoś tak smutno. Martuś trzymaj się. Quote
Recommended Posts