Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj jeszcze raz na badaniach tym razem u innego lekarza ... wyniki mają być jutro i w następnych kilku dniach ponieważ na insulinę gdzieś wysyłają ... USG wykonane dzisiaj było ok ... żadnych widocznych zmian ... USG trzustki w najbliższym terminie będzie miał jak będą już wyniki ponieważ był bardzo nagazowany ... i nie można było nic zobaczyć ....

Jutro napiszę co i jak wyszło w badaniach
Trzymajcie kciuki

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta jestem prawie na bieżąco z tym co u Was. Miałyśmy się dzisiaj widzieć, ale jak sama wiesz komunikacja jest masakryczna.
Jak się dzisiaj Maks czuje.
To p. Firlik powiedział, że tego się nie leczy?? A przecież jak ja z Wami byłam, to jego asystentka powiedziała, że się leczyć, trzeba podawać insulinę.
Trzymam za Was mocno kciuki.

Posted

Agguś insulinę się daje na zbice cukru .... a u Maksa jest za niski .... więc nie można dać insuliny .... to nie Firlik tak mówił tylko to laska u nich ... że oni nie wiedzą dlaczego jest taki wielki spadek cukru .... że może to rak trzustki ... albo innego narządu .... i póki co można podawać mu tylko miód żeby nie było takich spadków ....
Natomiast w tej drugiej lecznicy znowu zrobili wszystkie badania łącznie z USG brzucha i nie ma żadnych niepokojących zmian ... wyniki w normie ... czyli dalej nic nie wiadomo .... dzisiaj może zadzwonię zapytać co z tym badaniem na insulinę ponieważ miało być za kilka dni a jutro mija tydzień ... Lekarz powiedział jeszcze że może to grzybica układu pokarmowego ponieważ rozwijając się pobiera dużo cukru z organizmu ... Maks na dzień dzisiejszy czuje się dobrze .... nie ma narazie (odpukać) takich ataków .... Je 3 razy dziennie + malutkie przekąski. Nie podaję mu też miodu na noc i jak jestem w domu ... Dostaje tylko pół łyżeczki rano jak idę do pracy ... tak w razie gdyby coś się miało stać jak mnie nie ma ...

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Tak teraz już nic go nie boli .... biega z Hippiesem, Sarą i Mikim za tęczowym mostem ....

Przepraszam .... musiałam .... Nie jestem w stanie nawet nic napisać ....

Aguś jak możesz przenieś wątek ....

KOCHAMY CIĘ MAKUSIU !!!!! Pamiętaj o nas .... i czekaj tam na nas ....

Posted

Marta bardzo mi przykro. Wiem jak Max bidulek już cierpiał. Teraz sobie biega z Twoją Sarą i Hippisem i z moją Sarą. Cieszę się, że w sobotę mogłam go jeszcze przytulić, pogłaskać i ukochać. Niestety ja moderatorem nie jestem i nie mogę przenieść tematu. Poproś moderatora.
Zdjęcia wstawię , jak będę miała chwilkę.

Max [`]

Posted

Max Ty poczekałeś na ciocię. W sobotę jeszcze byłam u Marty, uwierzcie mi Max nie wyglądał na chorego. A co się z psiaczkiem działo, to tylko Marta wie.
Ostatnie spotkanie. Takim Cię zapamiętam Max :-(