Hippies Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Trzymajce za nas kciuki :kciuki:... Staramy się o psie dzieciątko ... :painting: :siara: Nowego członka naszego zoo :diabloti: Quote
florida_blue Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Martuś, jamnisia Wam przywiozę, chcecie ? bo jade teraz :) Takiego: http://www.elpis.org.pl/9064/9064/ Będziecie mieli 3/4 zwierzaków ode mnie :P Quote
Hippies Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='florida_blue']Martuś, jamnisia Wam przywiozę, chcecie ? bo jade teraz :) Takiego: http://www.elpis.org.pl/9064/9064/ Będziecie mieli 3/4 zwierzaków ode mnie :P Florida było by ekstra ale niestety my o małą Sarkę się staramy :diabloti: PS: Napisz do mnie na gg bo nie mam twojego nr :-( coś mi się pokasowało :-( Quote
Hippies Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ŁOJ ... jak poczytałam nie lubi zostawać sam .... Kamila sąsiedzi napewno wtedy by mnie wywalili jakby z Maksem na dwa głosy zespół założył ... :diabloti::diabloti::diabloti: A Kacper by im dyrygował .... :diabloti::diabloti::diabloti: A tak na marginesie ... jak jedziesz to mam nadzieję że wstąpisz Maksa i Kacpra odwiedzić .... hmmm ? :mad: Quote
Agga Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 No dobra termosy naszykowane są. Ja się wolę przygotować na Wasze niespodzianki. Chociaż wolę, żeby ich nie było. Smutno tak samemu siedzieć:eviltong: No to jaki trunek wspólnie wybieramy, co by się znieczulić podczas oglądania filmu z wesela. Jak ja se przypomnę moment odczepin :evil_lol: Marta no to się starajcie o tą psią dzidzię. Wprawdzie Max jest niezastąpiony :loveu: do miziania, przytulania, głaskania. Ale już dawno nie tuliłam takiej psiej dzidzi :loveu: Quote
florida_blue Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Hippies']ŁOJ ... jak poczytałam nie lubi zostawać sam .... Kamila sąsiedzi napewno wtedy by mnie wywalili jakby z Maksem na dwa głosy zespół założył ... :diabloti::diabloti::diabloti: A Kacper by im dyrygował .... :diabloti::diabloti::diabloti: A tak na marginesie ... jak jedziesz to mam nadzieję że wstąpisz Maksa i Kacpra odwiedzić .... hmmm ? :mad: wedle życzenia :) a jamnik zostaje sam z drugim psem i jest ok. Tylko jak sam jest to dziób drze ;) agga - a ja już widziałam , parara :razz: Quote
Hippies Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='florida_blue'] agga - a ja już widziałam , parara :razz: Nadmieniając :razz: Florida nas odwiedziła w niedzielę :razz: i oglądała Aggę z koreczkiem :diabloti: między innymi oczywiście :diabloti: Dziewczyny, czy któraś z Was zna dobre połaczenie pociągiem na trasie Opole-Sopot ???? Bo rozważam wyjazd :cool3: Quote
Agga Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Florida_blue ja ją też zobaczę. Marta czeka nas ciekawa podróż:lol: Quote
Hippies Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Agga'] Marta czeka nas ciekawa podróż:lol: Niestety Agga :-( nie jedziemy :-( dostałam pocztę że sie nie nadaję ... :shake: Quote
Agga Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Marta bardzo mi przykro, że tak wyszło. Bardzo się cieszyłam, że zawita u Was w domu kochany psiaczek. Bo wiem jak bardzo tego chcieliście. Szkoda, że tak nagle osoby zrezygnowały z kogoś, kto byłby chętny i ma doświadczenie. No ale nie przejmujcie się, widać tak miało być. Gdzieś czeka na Was siak, którego pokochacie. Wierzę w to :loveu: Quote
Franca81 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Temat znam :evil_lol: I jak usłyszałam, że się nie nadajecie na adopcję psa to aż szczękę musiałam zbierać z podłogi...... :angryy: Ja bym moje koty pod opiekę wam oddała bez zastanowienia.... Dziwne to jest... Bardzo dziwna ta decyzja.... Ciekawe jakie superaśne niby domki znajdują.... skoro Wasz jest nieodpowiedni. :crazyeye: Martuś nic się nie przejmuj. Tak jak pisze Aga tam gdzieś czeka mała brązowa kulka na was. :evil_lol: Quote
Hippies Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Już mi przeszła złość ... :angryy: Agata ty byś mi swoje koty oddała pod opiekę ???? :crazyeye: A toś mnie zaskoczyła :diabloti: Quote
Franca81 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Hippies']Już mi przeszła złość ... :angryy: Agata ty byś mi swoje koty oddała pod opiekę ???? :crazyeye: A toś mnie zaskoczyła :diabloti:[/QUOTE] No a coś Ty myślała? :evil_lol: Przynajmniej byś mi je zsocjalizowała z psami i kotami. :diabloti: W sumie to małą bo starszy to wszystko zaakceptuje. Zaopiekowaliśmy się niedawno kotem znajomych to nasz Guźgul (nie śmiać się z jego imienia):diabloti: zaakceptował nowego od razu. Tylko młodsza, histeryczka jedna potrzebowała prawie tygodnia (a tamtym kotem opiekowaliśmy się tydzień). Ale i tak zołza z niej wychodziła bo do nowego sama się pchała a jak on na nią chociażby popatrzył to od razu zaczynała koncerty odstawiać (syczenie, warczenie lub oba na raz). A starszakowi wszystko zwisało. :loveu: Nawet jak ten nowy wpakował mu się na krzesło to spał tak z tym nowym... Zresztą jak pierwszy raz zobaczył młodą to tylko zerknął na nas w stylu "o nie, ale mi k.... żeście prezent sprawili..." no i gałki w nową histeryczkę. Histeryczka prycha, syczy, warczy a on nic sobie z tego nie robiąc po prostu siedział i się na nią gapił. :evil_lol: A później zaczął ją mordować... :cool1: A obecnie? Histeryczka zaczyna go przerastać i mordują się na zmianę. :evil_lol: Quote
Hippies Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 U nas jest podobnie .... :diabloti: najpierw Selka pierze Kacpra ... :mad: potem jest zmiana i Kacper pierze Selkę .... :mad: A jak jest za ostra walka :diabloti: to wkracza Maks rozjemca swoją łepetynką ... :diabloti: Quote
Agga Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Musze stanąć w obronie Kacpra, on przecież inny inaczej, to Selka to wykorzystuje hihihi. Marta ale Agata ma rację i się z nią zgadzam. Jakbym miała komuś pozostawić swojego pupila, to nie musiałabym się zbyt długo zastanawiać. Co jak co, ale Ciebie troszkę znam i wiem, że każdy pupil pod Waszym dachem miałby dobrze. Quote
michelle04 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Marta mojego aniołeczka też bym oddała Wam pod opiekę :P Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Hippies napisał(a):Niestety Agga :-( nie jedziemy :-( dostałam pocztę że sie nie nadaję ... :shake: jezeli nie Ty ,to kto? to moje 3 grosze,sorry Quote
florida_blue Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 no dobra, Martuś, przywioze Wam tego jamnika .... on przyzwyczajony do psów i koty lubi :) Quote
Hippies Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 giselle4 napisał(a):jezeli nie Ty ,to kto? to moje 3 grosze,sorry Dzięki giselle za słowa otuchy ... ale mała pojechała do lepszego domku bo my według opiekunów się nie nadajemy bo nie ma nas 8 godz. w ciągu doby w domu ... co może mieć destruktywny wpływ na małą ... taki przynajmiej był powód ... wg mnie żaden bo chciałam im zaproponować inne wyjście ... ale nie dano nam szansy ... opowiem wszystko michelle to Ci przekaże co i jak ... a maleństwo (Nadia z fundacji rottka) pojechało już do nowego domku do W-wy, nie pisałam wcześniej o jakie maleństwo się staramy żeby nie było że wywieramy na kimś presję ... Niesmak pozostał po tym w jaki sposób to wszystko się odbyło w stosunku do nas ale mam tylko nadzieję że ten dom w którm jest teraz będzie najlepszym domem jaki mogłaby mieć .... a nam pozostaje czekać na naszą nową Sarunię ... z tym że teraz to my sobie ją wybierzemy .... :loveu: florida - on jest dorosłym psem ... a Maks do psów :mad::mad::mad: ja tylko suczki mogę mieć albo szczeniory :roll: a jamnior fajny jest .... ale niestety miałabym walki psów za darmo w domu ... :angryy: Quote
Hippies Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Czekam na Was jutro o 19 :diabloti::diabloti::diabloti: Ojjj ... będzie się działo :cool3: Quote
Franca81 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Hippies napisał(a):Czekam na Was jutro o 19 :diabloti::diabloti::diabloti: Ojjj ... będzie się działo :cool3: A ja myślałam, że to dziś. :oops: Babiszony ale macie zagwarantowane, że zrobię laleczki vodo jak ani razu mi nic na gg nie napiszecie podczas spotkania. :evil_lol::diabloti: I zacznę was przerabiać na boksery... Najpierw naciągnę wam fafle. :cool3: Później naciągnę dolną szczękę przed górną. :diabloti: A na koniec naciągnę wam jęzory by wystawały z mordziagi. :loveu: Quote
giselle4 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ciotki jeszcze przed sabatem czarownic ,prosze tutaj pomoc... kto zna cioteczki z tych oklic? http://www.dogomania.pl/threads/196106-Zaginął-pręgowany-bokser-Luksio-Skoczów prosic o pomoc..... Quote
Hippies Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kochani nie mam dobrych wieści ..... Maks ma hipoglikemie ..... POMOCY ..... może ktoś wie co mam robić ?????? Narazie faszeruję go miodem .... dzisiaj idę kupić glukometr .... u weta byłam .... ale on stwierdził tylko brak cukru ... żadnych przyczyn ... powiedział że tego nie da się leczyć .... ja już nie wiem .... Maks ma co drugi dzień ataki spadku cukru .... dobrze że jestem wtedy w domu .... boję sież co się stanie jak mnie nie będzie ..... POMOCY !!!!! Quote
giselle4 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Hippies napisał(a):Kochani nie mam dobrych wieści ..... Maks ma hipoglikemie ..... POMOCY ..... może ktoś wie co mam robić ?????? Narazie faszeruję go miodem .... dzisiaj idę kupić glukometr .... u weta byłam .... ale on stwierdził tylko brak cukru ... żadnych przyczyn ... powiedział że tego nie da się leczyć .... ja już nie wiem .... Maks ma co drugi dzień ataki spadku cukru .... dobrze że jestem wtedy w domu .... boję sież co się stanie jak mnie nie będzie ..... POMOCY !!!!! o Bogowie powiedzail co podawac jemu? przeciaz musi byc jakis lek:( Quote
Recommended Posts