Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dostałam szeleczki dla Bruna, ale wobec jego niweoczekiwanie objawionej "świętości" nie wiem, czy będą potrzebne. Majuska, Ty masz chyba kontakt z Państwem, zapytaj czy jednak chcą te szeleczki, czy mam im zwrócić pieniążki - w tym przypadku poproszę na priv nr konta Państwa. Jeśli nadal reflektują na szeleczki, to daj znać - wezmę je jutro do pracy i podam przez kogoś z Krosna - w tym przypadku poproszę o nr telefonu Państwa, żeby osoba, która je weźmie mogła się skontaktować.
Oprócz szeleczek dla Brunonka przyszła jeszcze jedna para dla schroniska oraz dwie smycze bardzo solidne - Agula powinna być zadowolona. Mega chyba mniej, bo miały być w oczoj...nych kolorkach, ale Pan chyba coś pomylił:lol:. Ale najważniejsze, że są. Czekam jeszcze na dwie inne smycze, które przyjdą nieco później z zamówieniem moim i Lidki. Myślę, że będą odpowiednie przede wszystkim dla naszych młodziutkich wolontariuszek.

Posted

[quote name='ariete2503']Dziś dostałam szeleczki dla Bruna
Oprócz szeleczek przyszła jeszcze jedna para dla schroniska oraz dwie smycze bardzo solidne - Czekam jeszcze na dwie inne smycze, które przyjdą nieco później z zamówieniem moim i Lidki. .[/QUOTE]

do czego to już u nas doszło w przytulisku, smycze i szelki na specjalne zamówienia...:-D
Wielkie podziękowania dla ciebie Alinko i Lidki.

Posted

[quote name='majuska']proponuję się zakręcić i skołować psiakom na przyszłą zimę kubraki od Zienia :eviltong:[/QUOTE]

co tam Zień, lepiej od Versace :diabloti:.

Posted

Szeleczki przekazane do Krosna! Przesłałam też Państwu filmik instruktażowy nt. "instalowania" szeleczek. A Państwo niezmiennie zachwyceni Brunem; w ich opowieściach słychać w każdym slowie radość i szczęście. Bruno ponoć chodzi za Panem jek cień, ładnie się bawi, znaczy pięknie wszystkie drzewka w okolicy i wszyscy ich znajomi są w pozytywnym szoku odnośnie jego łagodności. Pani nawet wspominała, że niektórzy znajomi byli sceptycznie nastawieni do adopcji dorosłego psa, a pod wpływem Bruna powoli zmieniają zdanie! Zupełnie nieoczekiwanie Brunonek robi super robotę! Może dzięki temu paru innym psiakom się poszczęści i znajdą fajne domki! Oby!

• 2 weeks later...
Posted

Pani od Bruna przesłała wczoraj na fb relację :

Witamy Brunio trzyma się dobrze, jest cudowny, uczy się bardzo szybko np. siada czekając na jedzenie, podaje łapy do wytarcia po spacerze itp. teraz już w pełni możemy powiedzieć, bo minęło 2 tygodnie, że to pies stworzony do życia w naszej rodzinie. Jest słodkim leniuszkiem, który nie znosi przebywać sam, tęskni za nami jakby znał nas od zawsze, no i bardzo boi się jazdy samochodem, pewnie ma jakieś złe wspomnienia, a może nie ufa nam jeszcze w pełni. Dobrze, że jest. Pozdrawiamy serdecznie i postaramy się czasem odezwać, żebyście byli na bieżąco. Bączary z Krosna