Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']

nie wyobraża sobie iść z psem , który jej nie ciągnie :P[/QUOTE]

to mi się podoba :-D:-D , ludzie pozytywnie zakręceni w takim razie :lol:

bardzo się cieszę :loveu:

Posted

[quote name='Becia66']ale żarcia suchego to my teraz mamy w przytulisku w sporym zapasie, jeszcze nigdy nie było tak dobrze.[/QUOTE]

Beciu, ale ono znika, na prawdę sporo psiaki zjadają i wcale już tak kolorowo nie jest

Posted

[quote name='majuska']Beciu, ale ono znika, na prawdę sporo psiaki zjadają i wcale już tak kolorowo nie jest[/QUOTE]

Bruno poszedł to żarcia będzie więcej :diabloti:.

Posted

Szelek niet:shake: Pieniądze przelane, obietnice niezwłocznej wysyłki, czyli żeby były najpóźniej na piątek, poczynione i nic. Wczoraj już w pracy przebierałam nogami, ale wracam - nie ma awizo, więc pobiegłam na pocztę sprawdzić, czy coś nie przyszło po południu; nie przyszło... Na mail (jeszcze sprzed kilku dni) pan nie odpowiedział, na wczorajszego smsa też, telefon poza zasięgiem. Mam nadzieję, że to się wyjaśni.:shake:

Posted

Mimo wszystko wierzę, że te nieszczęsne szelki dotrą. Do mnie do pracy kilka osób dojeżdża z Krosna, więc będzie przez kogo podać. Liczę, że pan jednak odezwie się na weekendzie.

Posted

Rewela , sielaneczka, cud miód i orzeszki:loveu:
Bruno zachwuje się jakby ten dom był od zawsze jego, o dziwo jest bardzo grzeczny, spokojny, zero harpagaństwa, na spacerach pięknie idzie trzymany tylko jedną ręką, z dzieciakami rewelacja, z drugim psiakiem też.....spytałam czy w związku z tą jego spokojnością spełnił oczekiwania:cool3: :D ....jak najbardziej tak :D zdjęcia są w drodze;)

Posted

[quote name='majuska'], z dzieciakami rewelacja, z drugim psiakiem też.....[/QUOTE]

tu jestem zaskoczona bo obawiałam sie konfrontacji. Mam nadzieję ze nie zmieni nastawienia ale póki co wszystko wygląda super.

Posted

Superrr wieści - poza sikaniem, ale wierzę, że z tym też sobie poradzą. Tymczasem odezwał się pan od szelek. Rzeczywiście wysłał je w środę, ale widocznie poślizg jest na poczcie. Co w związku z tym? Zwracamy Państwu pieniążki, czy jednak chcą te szelki? Spodziewam się, że w poniedziałek dojadą.

Posted

ale to przecież żaden ewenement, prawie każdy pies obsikuje nowe katy na początku. Ja za każdym razem uprzedzam rodzinę, że taka sytuacja może mieć miejsce i niech się nie zdziwią. :lol:

Posted

[quote name='Agula99']No przecież każdy pies musi osikać SWÓJ dom, nieee??? :evil_lol:[/QUOTE]

dokładnie tak samo uważają nowi państwo Bruna, nie jest to dla nich żadne nowum ;)