karolciasz28 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Czyli trafił swój na swego? :lol::lol: Super, trzymam kciuki za aklimatyzację :). Quote
figa33 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='majuska'] nie wyobraża sobie iść z psem , który jej nie ciągnie :P[/QUOTE] to mi się podoba :-D:-D , ludzie pozytywnie zakręceni w takim razie :lol: bardzo się cieszę :loveu: Quote
majuska Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Wczoraj zasnęłam razem z moim dziecięciem :) a zdjęcia miałam wkleić..... aparat nie dawał rady na mrozie.... psiaki dostały w prezencie wór dobrej karmy Quote
Becia66 Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 fajna rodzinka, mam nadzieję że Bruno pokazał sie z dobrej strony, a tę gorszą zostawił na później...:diabloti: Quote
figa33 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ale się działo !:lol: i Belci udało się wcisnąć :lol: Quote
Becia66 Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 ale żarcia suchego to my teraz mamy w przytulisku w sporym zapasie, jeszcze nigdy nie było tak dobrze. Quote
karolciasz28 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 I dziewczynka jaka zachwycona :loveu::multi: Quote
majuska Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Becia66']ale żarcia suchego to my teraz mamy w przytulisku w sporym zapasie, jeszcze nigdy nie było tak dobrze.[/QUOTE] Beciu, ale ono znika, na prawdę sporo psiaki zjadają i wcale już tak kolorowo nie jest Quote
Becia66 Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='majuska']Beciu, ale ono znika, na prawdę sporo psiaki zjadają i wcale już tak kolorowo nie jest[/QUOTE] Bruno poszedł to żarcia będzie więcej :diabloti:. Quote
ariete2503 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Szelek niet:shake: Pieniądze przelane, obietnice niezwłocznej wysyłki, czyli żeby były najpóźniej na piątek, poczynione i nic. Wczoraj już w pracy przebierałam nogami, ale wracam - nie ma awizo, więc pobiegłam na pocztę sprawdzić, czy coś nie przyszło po południu; nie przyszło... Na mail (jeszcze sprzed kilku dni) pan nie odpowiedział, na wczorajszego smsa też, telefon poza zasięgiem. Mam nadzieję, że to się wyjaśni.:shake: Quote
majuska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 a Państwo już zostawili pieniążki za te szelki w przytulisku , leżą tam w niebieskim kontenerze Quote
ariete2503 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Mimo wszystko wierzę, że te nieszczęsne szelki dotrą. Do mnie do pracy kilka osób dojeżdża z Krosna, więc będzie przez kogo podać. Liczę, że pan jednak odezwie się na weekendzie. Quote
majuska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Dzwoniłam dziś do Bruna :D ...jak myślicie, jak jest?? :D Quote
majuska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Rewela , sielaneczka, cud miód i orzeszki:loveu: Bruno zachwuje się jakby ten dom był od zawsze jego, o dziwo jest bardzo grzeczny, spokojny, zero harpagaństwa, na spacerach pięknie idzie trzymany tylko jedną ręką, z dzieciakami rewelacja, z drugim psiakiem też.....spytałam czy w związku z tą jego spokojnością spełnił oczekiwania:cool3: :D ....jak najbardziej tak :D zdjęcia są w drodze;) Quote
Becia66 Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='majuska'], z dzieciakami rewelacja, z drugim psiakiem też.....[/QUOTE] tu jestem zaskoczona bo obawiałam sie konfrontacji. Mam nadzieję ze nie zmieni nastawienia ale póki co wszystko wygląda super. Quote
majuska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 jest tylko jeden minusik..poobsikiwał trochę w domu, ale pracują nad tym ;)...no! coś musiało być ;) Quote
ariete2503 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Superrr wieści - poza sikaniem, ale wierzę, że z tym też sobie poradzą. Tymczasem odezwał się pan od szelek. Rzeczywiście wysłał je w środę, ale widocznie poślizg jest na poczcie. Co w związku z tym? Zwracamy Państwu pieniążki, czy jednak chcą te szelki? Spodziewam się, że w poniedziałek dojadą. Quote
Agula99 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 No przecież każdy pies musi osikać SWÓJ dom, nieee??? :evil_lol: Quote
Becia66 Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 ale to przecież żaden ewenement, prawie każdy pies obsikuje nowe katy na początku. Ja za każdym razem uprzedzam rodzinę, że taka sytuacja może mieć miejsce i niech się nie zdziwią. :lol: Quote
majuska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Agula99']No przecież każdy pies musi osikać SWÓJ dom, nieee??? :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie tak samo uważają nowi państwo Bruna, nie jest to dla nich żadne nowum ;) Quote
majuska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 dziewczyny zajrzyjcie tu na labradory.org, Państwo tutaj foty powklejali z nowego domku, są na dole stronki, warto :) http://forum.labradory.org/viewtopic.php?p=591343&fb_source=message#591343 Quote
Becia66 Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 super foty, może przekleimy tu parę....:razz:, ja lecę na razie na watek Holly bo dostałam nowe zdjęcia. Quote
Recommended Posts