What May NN Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Zakładam wątek ponieważ takowego nie znalazłam.. jeśli już istnieje to proszę o znak - usunę ten. Moja 5letnia sunia Berneński Pies Pasterski miała skręt żołądka. Mam sprzeczne informacje od wetów co do karmienia teraz (skręt był 12.11.13, 6 dni temu) i za jakis czas. Czy ktoś ma doświadczenie w tej materii?? Miał psiaka po skręcie i ma wiedzę jak karmić psa? Co ewentualnie dodawać do jedzenia? Jakie leki? Co mież w razie gdyby nastąpiło rozszerzenie żołądka? Dodam, że Bona trafiła na stół po 30 min. od pierwszych objawów, miała rozcinany żołądek. Śledziona też była przekręcona, ale nie było konieczności jej usuwania. Bony żołądek został przyszyty do powłok. Przed operacją jadła ryż z kurczakiem i warzywami (dla jasności - nie biegała przed i po posiłku itp.). Będę wdzięczna za informacje, podpowiedzi itp. Quote
gryf80 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 jet dzis 18 sty .co dawałas po zabiegu?kroplówki tylko?.ci lekarze którzy operowali psa powinni wyjaśnic wszystkie twoje wątpliwości. Quote
Recommended Posts