agata51 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Kaska poszła 28. Potwierdzenie mile widziane. :lol: Quote
agata51 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No to jutro wysyłam kaskę. Cholera, przecież musi się udać! Taki pies! Quote
pidzej Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 suuuuper :) dziś mu się kończy allegro więc od razu wznawiam wyróżnione. Ma ponad 1000 wejść.... Quote
agata51 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 pidzej napisał(a):suuuuper :) dziś mu się kończy allegro więc od razu wznawiam wyróżnione. Ma ponad 1000 wejść.... pidzej, daj link na to allegro. I potwierdź, proszę, czy kasa doszła. Quote
pidzej Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 OWCZAREK NIEMIECKI- Oskar w WIELKIEJ POTRZEBIE! (710463302) - Aukcje internetowe Allegro sprobuje sie dowiedziec czy kasa doszla Quote
pidzej Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ja nie wiem czy jest jakikolwiek odzew, bo pierwszy nr podany jest do Kostka, jakby było coś konkretnego to by nam przekazała. Dzis do mnie dzwonił jakiś dzieciak czy trzeba być pełnoletnim by odebrać psa. Prócz tego było kilka mejli ale ludzie już się nie odzywali. Quote
Kostek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 niestety w sprawie Oskara nie bylo ani jednego telefonu Quote
pidzej Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Oskar właśnie się pakuje w Azylu i zaraz jedzie do domu:multi: do młodej dziewczyny, kwestia tylko tego czy polubi mamę która wraca za tydzień do domu, ale on nigdy nie miał problemu z obcymi czy jakąkolwiek agresją wiec mysle ze bedzie dobrze:loveu: zamieszka blok obok naszej wolontariuszki, pewnie sama napisze jak wróci. Zatem wszystko będzie pod kontrolą :) agata51:loveu: jeszcze nie chcę zapeszać ale jak wszystko pójdzie dobrze to wybiorę 'dla Ciebie' innego azylowego psa, ok? przynosisz im szczęście :) Quote
ania_sami Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 okazalo sie ze z dziewczyna, ktora do mnie dzwonila, znamy sie z niedawnych czasow gim:) oskar juz w domku, Anka napisala mi, ze wiedzial przed jakimi drzwiami do mieszkania sie zatrzymac:-o mieszka na 3 pietrze i podobno kazde drzwi olewal a przed tymi sie zatrzymal.(musi miec dobry wech :) ) od razu wlazl na lozko, pozwalal pare rzeczy merdajacym ogonem. ogolnie zero stresu. jutro idziemy na wspolny wieczorny spacerek do skarszaka wiec jakies zdjecia moze beda :) Quote
agata51 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Niby wiedziałam, że Oskar musi kogoś w sobie rozkochać, ale jednak... Przepraszam, muszę sobie łyknąć. Walerianę. ;) Quote
siekowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Agato51 dziękujemy za szczęśliwe allegro dla kolejnego azylowego psiaka. :loveu: Czekamy na wieści od Oskarka i trzymamy za niego kciuki. :) Napisze później do moda o zmianę tematu bo oczywiście znowu nie mogę tego zrobić sama. :mad: Quote
ania_sami Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Dla sprostowania :Oskar nie poszedl z allegro a z gumtree. Quote
agata51 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ania_sami napisał(a):Dla sprostowania :Oskar nie poszedl z allegro a z gumtree. No! Bo już chciałam przypisać sobie jakieś zasługi! ;) Ale i tak się cieszę. :lol: Quote
pidzej Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 trzeba tytuł zmienić. Oskar nie odstępuje Pani na krok, z mamą wszystko ok, bez problemu ją zaakceptował a nawet totalnie olał;), kocha tylko osobę która go adoptowała:) Quote
ania_sami Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 jak sie spotkam z Anka w tym tyg to pozgrywam zdjecia Oskiego. narazie dostalam tylko takie mms'em Quote
Recommended Posts