MaxSta Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Jak to się mówi autoagresja jest do wyleczenia ale najlepiej w Domu niestety!!!!!! Quote
siekowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Rozmawiałam z Agnieszką o Oskarze i powiedziała,że już dawno chciała zabrać go do behawiorystki tylko,że zawsze jest coś ważniejszego do załatwienia.Więc szukam teraz kogoś kto by mógł go tam zawieźć (oczywiście razem ze mną lub inną osobą z azylu).Jeśli możecie pomóc to piszcie tu lub na priv. Quote
siekowa Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 No niestety jeszcze nigdzie nie był bo ciągle tego czasu brakuje a tyle pilniejszych spraw jest w azylu. :( Quote
siekowa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 a bardzo go potrzebuje!W sobotę kochanego Oskara długo miziałam. Quote
siekowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Oskar ma nowe fajne zdjęcia :) http://psi-azyl.fotosik.pl/albumy/380709.html On jest cudownym psem a nikt sie nawet nim nie interesuje. ;( Quote
siekowa Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Nie wiem czemu nikt takiego cudownego psa nie chce. :-( Muszę wykończyć ten długaśny opis dla niego. Quote
pumcia02 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 by się przydało... w galerii Oskara są nowe zdjęcia z nową zabawka :) Quote
siekowa Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 O moim kochanym Oskarze już nikt nie pamięta. :( Quote
siekowa Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Oskarek ma teraz fajną koleżankę w boksie. :) Quote
siekowa Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 i Asia też :diabloti: Słodziaki kochane :loveu::loveu: Quote
pumcia02 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 oskar to ladny chlopak, czemu jeszcze bez domu.. :( Ada dzis gosci na Dniach SGGW Quote
siekowa Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Nikt o moim kochanym Oskarze nie pamięta. :( Niestety jakiś czas temu okazało się, że Oskar rzuca się na samochody. Nazywam się Oskar i od 3 lat mieszkam w Azylu pod Psim Aniołem. Moim marzeniem jest to by ktoś mnie wreszcie pokochał lecz powoli zaczynam tracić nadzieję, że ono się spełni. Ludzie przychodzą czasami do azylu by adoptować psa ale na mnie nikt nie zwraca uwagi. W schronisku kazdy dzień wygląda tak samo a ja nie lubię się nudzić. Jestem pieszczochem, który uwielbia aktywnie spędzać czas, bawić się i chodzić na długie spacery. Wiele radości sprawiają mi piszczące zabawki i woda :) Jeśli dasz mi szansę szybko przekonasz się, że będę Twoim najlepszym przyjacielem. Quote
mru Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 mój Gacek też się rzuca na samochody tak dla zabawy jak idziemy blisko ulicy to koniecznie chce za nimi biec... to mnie przeraża trochę jej, a tak bym chciała żeby bez smyczki hasał a tymczasem - OSKAREK szuka domku, ludzie! patrzcie jaki śliczny :) jaki ma piękny łepek... taką mordkę wdzięczną... duży Oskarek = dużo oddania i miłości Ada też niczego sobie ;) Quote
siekowa Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Ada już w domku a Oskar nadal czeka :( Quote
Recommended Posts