Starlette Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Dzięki Sylwuś! Będę czekać z niecierpliwością :) A teraz idę zakołnierzone zwierzę utulić do snu i drugie pomiziać za uchem... Btw...Oskar pokochał koty :) Może u kupię na urodziny jakiegoś <sasasasasa>^^ Quote
siekowa Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Oskar jakiś czas temu wrócił do azylu :( Na czarnych kwiatkach możecie przeczytać dlaczego. Martwię się o Oskara, jak mu szybko nie znajdziemy chociaż tymczasu to problem z autoagresją pewnie wróci. Quote
siekowa Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Piękny ogon ma ale nie na długo jeśli szybko chociaż tymczasu nie znajdzie. :( Quote
pumcia02 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ma piękny ... :-( niestety juz sie zaczal wygryzywać Quote
koosiek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Oskar czeka na swojego człowieka: Uwielbia być głaskany, tuli się do krat i nadstawia pychol. Ale wystarczyło, że na chwile odeszłam, a on zaczął gryźć ogon... Quote
siekowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Przypominam o naszym bidnym Oskarze i bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Oskar to ok. 5 letni pies w typie owczarka niemieckiego. W schronisku był długo i nikt się nim nie interesował. Czemu? Bo w silnym stresie wygryza sobie sierść, szczególnie ogon i tylne łapy. Do Azylu pod Psim Aniołem trafił w bardzo złym stanie- wychudzony, przerażająco apatyczny, nie zwracał uwagi na ludzi i oczywiście bardzo wygryziony. W końcu Oskar został adoptowany, do wydawałoby się idealnego domu. Jednak szczęście trwało kilka miesięcy, z powodów osobistych właścicielki pies wrócił do Azylu i znów, przy stresie związanym ze zmianą miejsca, zaczął się wygryzać. Jeszcze ma piękny ogon i zad, ale to kwestia czasu. To bardzo delikatny pies który potrzebuje ogromu ciepła i miłości, potrzebuje wyjątkowego domu. Jeśli poczuje się bezpiecznie i komfortowo, jego problem natychmiast mija. Uwielbia ruch, szczególnie bieganie, spacery, jest grzeczny. Toleruje suczki i koty. W mieszkaniu zachowuje czystość, nie niszczy, nie szczeka pod nieobecność domowników. Ładnie jeździ autobusami. Kontakt w sprawie adopcji: 501-258-303 azyl@psianiol.org.pl Quote
pidzej Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 kurcze czemu na azylowych watkach zawsze takie pustki? w innych tematach jak pies wraca do schroniska to tragedia, a u nas nic... Mam nadzieje ze jedyny powod to dobra opinia o Psim Aniele... Quote
siekowa Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Cudowny Oskarek. :loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Cudny ten wasz Oskar! :loveu: pidzej, wyróżnię allegro. Na konto Fundacji? A nie może być na twoje osobiste? I jeszcze dziś sproszę tu cioteczkę do ogłoszeń. Quote
pidzej Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dziekujeeee, może jemu też przyniesiesz szczęście:loveu: pojutrze kończy mu sie allegro, wkleilam go na wyróżnione zamiast Kapsla OWCZAREK NIEMIECKI- Oskar w WIELKIEJ POTRZEBIE! (689405713) - Aukcje internetowe Allegro napiszę jak się uda ładniejszy tekst. To fundacyjne allegro więc kasa na konto fundacji. Quote
Brysio Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jestem agata51;) zrobię ogłoszenia;) piesek przebywa w Warszawie tak? Quote
pidzej Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Już mam wysyłać? 19zł? jeśli wyróżnienie to 12 zł, a z podświetleniem 18. Jestem agata51;-) zrobię ogłoszenia;-) piesek przebywa w Warszawie tak? tak. weź tekst i zdjęcia z allegro którego wkleiłam powyżej. Dziękuje bardzo:loveu: Quote
agata51 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wielkie dzięki, Brysiaczku!!!! :loveu: A to podświetlenie coś daje? :oops: Quote
Brysio Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/2046763_owczarek_niemiecki_oskar_w_wielkiej.html warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-OWCZAREK-NIEMIECKI-Oskar-w-WIELKIEJ-POTRZEBIE-W0QQAdIdZ144511951 www.morusek.pl/ogloszenie/4259/OWCZAREK-NIEMIECKI--Oskar-w-WIELKIEJ-POTRZEBIE/ www.kokosy.pl/ogloszenie/49801 www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=3317912&cid=159 www.4lapy.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1844&catid=4&Itemid=0 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=43745 www.eoferty.com.pl/id134797.html www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.przygarnijzwierzaka.pl Quote
pidzej Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 dziekujemy Brysio:loveu: Agata, no podświetlenie to jakaś tam forma wyróżnienia. Jest na liście wyróżnionych tj na poczatku + świeci sie na żółto aby bardziej zwracało uwagę. super, że ktoś w końcu odwiedził Oskara na dogo :) Quote
agata51 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dzisiaj wyślę kaskę na allegro. Zwykłe. Niestety, coraz "puściej" w skarbonce. Quote
pidzej Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dzisiaj wyślę kaskę na allegro. Zwykłe. Niestety, coraz "puściej" w skarbonce. czyli to za 12 zł tak? Quote
agata51 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 pidzej napisał(a):czyli to za 12 zł tak? Tak. Trudno, jak kryzys to kryzys - rezygnujemy z podświetleń. Quote
pidzej Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jasne, dzięki za wyróżnienie :) na razie dałam ze starym tekstem, jak wymyślę nowy w stylu Kapsla to wkleję. OWCZAREK NIEMIECKI- Oskar w WIELKIEJ POTRZEBIE! (698892903) - Aukcje internetowe Allegro kurcze on jest taki biedny w azylu.. jakby autystyczny, biega w boksie w ta i z powrotem nie zwracając uwagi na ludzi, a właśnie obok w boksie mieszkał Kapsel i razem od rana do wieczora tak latały. Raz przy karmieniu Oskar mi uciekł a na nieszczęście była otwarta furtka i poooooszedł. Nie reagował na wołania, nawet się nie odwrócił, tylko biegł przed siebie. Kolega cudem go złapał, rzucił sie na niego jak robił siku ;) Quote
agata51 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Biedny Oskar. A to taki piękny pies. Musi znaleźć domek! Jest na wątku ONków? Quote
Recommended Posts