mru Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 szczęściara :) to mu pewnie smutniej fajny z niego potwór :D Quote
pumcia02 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 oo tak on to ma dużo miłosci :) może kiedyś w przyszłości będzie miał rodzinę, która będzie go zabierała nad jakąś rzeke... on tak uwielbia wode... Quote
mru Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 oh :( życzę mu tego z całego serca... i to JAK NAJSZYBCIEJ najlepiej już :) Quote
mru Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 <ekhemm> Oskarek sie przypomina! (lubie to zdjęcie! takie zapraszające do wspólnej zabawy - wspólnego zycia? ;) Quote
siekowa Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Niestety nadal nikt się nim nie interesuje. Teraz wreszcie będę mieć więcej czasu więc go poogłaszam. Quote
pumcia02 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ada która siedziała z Oskarem w boksie niestety wrócila z adopcji :( Quote
mru Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ;/ dlaczego...? bleh... znajdzie lepszy domek... i Oskarek też! Quote
Kostek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 niestety niszczy w domu-musi isc do osoby ktora bedzie ja wszedzie ze soba zabierac Quote
siekowa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Moim kochanym Oskarem nikt sie nie interesuje. :( Za jakiś czas zrobie mu plakaty (niestety czarno białe) On jest tak cudowny, że musi wreszcie znaleźc kochający domek. Quote
mru Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 wyślij mi plakaty to w wolnej chwili okradnę firmę ;) i druknę w kolorze a gdzie się takie plakaty wiesza? (wszędzie?) czy one zwiększają zainteresowanie? :) pytam, bo nie mam doświadczenia Quote
siekowa Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 super! dzięki :loveu: Jeszcze nawet tego plakatu nie mam zrobionego ale do końca tego tyg. będzie gotowy i wysłany :) a czy możesz zrobić tak by wydrukować nawet po jednej sztuce plakaty chociaż dla kilku psów tych, które siedzą w azylu od paru lat? Wtedy bym później szukała kolorowego xero. Plakaty wiesza się tam gdzie chodzi najwięcej ludz np. Pole Mokotowskie lub przy większych sklepach czy przy lecznicach :) Ludzie nawet jeśli nie są zdecydowani na przygarnięcie psa z plakatu to zawsze dowiadują się, źe prócz Palucha jest jeszcze w Warszawie Azyl pod Psim Aniołem gdzie czeka wiele innych psiaków. Na plakacie na pewno będzie podany też adres azylu i blog azylowy a może także strona, która od tak długiego czasu nie jest aktualizowana... Quote
mru Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 siekowa napisał(a):super! dzięki :loveu: Jeszcze nawet tego plakatu nie mam zrobionego ale do końca tego tyg. będzie gotowy i wysłany :) a czy możesz zrobić tak by wydrukować nawet po jednej sztuce plakaty chociaż dla kilku psów tych, które siedzą w azylu od paru lat? oczywiście, że mogę :) zrób dla jak największej ilości tych biedaków i napisz jak zrobisz albo jeśli potrzebujesz z nimi pomocy, chociaż ja nie wiem, czy umiem zrobić niezłe ;) można też np. jakiś zbiorczy plakacik zrobić parę fot azylaków i że potrzebują człowieka Quote
siekowa Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 No to super. :multi: Jutro rano jeszcze jade do azylu ale jak wróce to zaczne robić plakaty. Nie wiem czy lepiej dawać dwie fotki (sylwetka i portret) czy może tylko jedno na którym widać całego psa. Zastanawiam się też czy nie zrobić tła w jakimś jednym kolorze jasnym może to bardziej przyciągnie wzrok. Jeśli macie jakieś pomysły to piszczie. :) O zbiórczym plakacie też kiedyś myślałam to dobry pomysł tylko fajnie by było gdyby ktoś ładnie tekst napisał bo mi to niestety kiepsko idzie. Tak wyglądają plakaty, które kiedyś zrobiła ursa81 Quote
mru Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 to coś trzeba pomyślec o tym zbiorczym :) ze zapomniane, że - jak mowiłaś - nie tylko Paluch istnieje itd. plakaty fajne ;) nadają się jeszcze "reszcie" trzeba zrobić i dajemy :P (kasa wysłana - na Stinkiego - niestety nie za dużo...:-() Quote
siekowa Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 mru dzięki :loveu: Niestety czasu zabrakło więc plakatami zajmę się dopiero za tydzień. :( Quote
mru Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 spoko :D ja w pracy będę drukowała więc wiesz, w tygodniu i tak :) na razie nie planuję urlopu więc jest czas ;) Quote
Recommended Posts