Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patrycja*']Dzwoniła właśnie do mnie ta Pani. Okazało się, że piesek którego zaadoptowali z naszego schroniska ( https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/1005131Rok221013ADOPTOWANY ) ma wirusowe zapalenie krtani i na razie skupiają się na nim, więc adopcja drugiego psiaka została odłożona. Ale w przyszłości jak najbardziej zamierza wziąć jeszcze jakiegoś psiaka.

W takim razie może warto napisać jeszcze do tej drugiej Pani do której podałam Ci kontakt?

Biedaczek, oby szybko wyzdrowiał.

Posted

Przed chwilą miałam telefon z sprawie Suzi, Pan bardzo miły, miał już przyjeżdżać w sobote po Suzi więc dzwonie do p. Ani żeby Ją "przytrzymała"do soboty, a tu proszę Suzi już wydana starszej Pani, która podobno przyjeżdżała do niej parę razy, aż w końcu Ją adoptowała. Więc historia podobna do tej z Kumplem, całe szczęście, że z korzyścią dla psa, w czwartek postaram się o numer do Suzi (i Kumpla też):)

Ale obiecałam Panu, że jak tylko będzie u nas jakaś mała suczka sznaucerka wysterylizowana to dam znać:D

• 4 weeks later...
Posted

Dziś jak przyjechałam do schroniska spotkałam Suzi z jej nowymi właścicielami :) była w musztardowym kubraczku bardzo zadowolona, ładnie się ze mną przywitała :D w pierwszej chwili się wystraszyłam, że wróciła ale jak zobaczyłam starszych państwa to się uspokoiłam ;p

• 4 weeks later...
Posted

Patrycja* napisał(a):
Dziś jak przyjechałam do schroniska spotkałam Suzi z jej nowymi właścicielami :) była w musztardowym kubraczku bardzo zadowolona, ładnie się ze mną przywitała :D w pierwszej chwili się wystraszyłam, że wróciła ale jak zobaczyłam starszych państwa to się uspokoiłam ;p

Super, że jakieś info o Suzi jest:) A nie wiesz przypadkiem Patrycja co Państwo robili w schronisku?:roll: