MagdaB Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Patrycja*']Dzwoniła właśnie do mnie ta Pani. Okazało się, że piesek którego zaadoptowali z naszego schroniska ( https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/1005131Rok221013ADOPTOWANY ) ma wirusowe zapalenie krtani i na razie skupiają się na nim, więc adopcja drugiego psiaka została odłożona. Ale w przyszłości jak najbardziej zamierza wziąć jeszcze jakiegoś psiaka. W takim razie może warto napisać jeszcze do tej drugiej Pani do której podałam Ci kontakt? Biedaczek, oby szybko wyzdrowiał. Quote
madzia.uje93 Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 malawaszka napisał(a):i co? nie ma chętnych????? Niestety nic...Pani, do której napisałam maila (co była zainteresowana Elmo) nie odpisała... Jedyny pozytyw to to, że jutro czwartek i spacerek! Quote
madzia.uje93 Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Przed chwilą miałam telefon z sprawie Suzi, Pan bardzo miły, miał już przyjeżdżać w sobote po Suzi więc dzwonie do p. Ani żeby Ją "przytrzymała"do soboty, a tu proszę Suzi już wydana starszej Pani, która podobno przyjeżdżała do niej parę razy, aż w końcu Ją adoptowała. Więc historia podobna do tej z Kumplem, całe szczęście, że z korzyścią dla psa, w czwartek postaram się o numer do Suzi (i Kumpla też):) Ale obiecałam Panu, że jak tylko będzie u nas jakaś mała suczka sznaucerka wysterylizowana to dam znać:D Quote
ania91sc Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ale tempo :) Oby dobry domek to był :) Trzymam mocno kciuki :) Quote
choba Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 No to szybko poszło :) Powodzenia Suzi :) Quote
malawaszka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 uf uf no to super!!!! a en pan własnie do mnie dzwonił o inną sznupkę Quote
madzia.uje93 Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 malawaszka napisał(a):uf uf no to super!!!! a en pan własnie do mnie dzwonił o inną sznupkę Właśnie coś mówił o jakiejś czarnej suni. Ale podobno nie miał do Ciebie numeru. Quote
Patrycja* Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Mówiłam, że wiele spacerów to Ty z nią mieć nie będziesz ;) oby to był dobry dom! Quote
madziakato Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 madzia.uje93 napisał(a):Właśnie coś mówił o jakiejś czarnej suni. Ale podobno nie miał do Ciebie numeru. Jak widać, dla chcącego nic trudnego;)I dobrze. Quote
Patrycja* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Dziś jak przyjechałam do schroniska spotkałam Suzi z jej nowymi właścicielami :) była w musztardowym kubraczku bardzo zadowolona, ładnie się ze mną przywitała :D w pierwszej chwili się wystraszyłam, że wróciła ale jak zobaczyłam starszych państwa to się uspokoiłam ;p Quote
madzia.uje93 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Patrycja* napisał(a):Dziś jak przyjechałam do schroniska spotkałam Suzi z jej nowymi właścicielami :) była w musztardowym kubraczku bardzo zadowolona, ładnie się ze mną przywitała :D w pierwszej chwili się wystraszyłam, że wróciła ale jak zobaczyłam starszych państwa to się uspokoiłam ;p Super, że jakieś info o Suzi jest:) A nie wiesz przypadkiem Patrycja co Państwo robili w schronisku?:roll: Quote
Patrycja* Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Jeden z pracowników mówił coś, że Państwo przyjechali z pieskiem na szczepienie ale szczegółów nie znam. Quote
Recommended Posts