Doda_ Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 uszak się myje myje :) a tu kołysze :loveu: Quote
Sonka95 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Hahahaha jakie fajne zdjęcie króliczka :cool3: :loveu: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/546/dfke.jpg Quote
Doda_ Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Baruś tak ma :) jak dobrze wymiziamy to jest w stanie tak przeleżeć kilka godzin :D będą nowe zdjęcia, jak znajdę czas to wrzucę :) Quote
john_rambo_tymek Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 witam !! królik jest niesamowity:lol:, obłęd!!!!! Quote
Doda_ Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Baruś zaczął sie bardzo tulić do Kamy i lizać . . Nero myje mu uszka :) a po chwili dostał w mordę od Kamy .. W górach. Nero za nic nie chciał odwrócić głowę, tak wpatrzony w nią . . po chwili: MMMMUUUUUUUUUUUUUU.. . . . . :evil_lol: Quote
dexterka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 cudowne zdjęcia:loveu: jak mi się marzy taki króliczek... ale ze względu na Dextera jest to niemożliwe. Quote
Doda_ Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 a myślisz, że ja chociaz troszeczkę wierzyłam w to że Nero pokocha królika a tym bardziej kota? ? :diabloti: koty byly dla niego naaaaaajwiekszymi wrogami, dzisiaj Nero z podkulonym ogonem sobie idzie, jak dostanie nieźle w mordę . . śpią razem, jedzą piją razem, miziają się wzajemnie . . . :D a królika Nero łapie za uszy (bo ma takie długaśne i twarde:lol: ) przyciąga do siebie i liże . . No ale wyżeł to pies na polowanie. . . więc . . .lepiej nie miej gryzoni i ptaków w domu :evil_lol: Quote
Doda_ Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 dziewczyny, co u waszych zwierzaczków ? :) u nas wszystko ok, tylko Kama (kotka) ma znów zapalenie spojówek. Wet podejrzewa Chlamydiozę :( narazie dostaje tylko krople do oczu . . druga szczepionka została przełożona na później . . Quote
Doda_ Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 dziekujemy :) bardzo prosze wejdzcie na watek pieska na lancuchu :( niedlugo swieta, my w domu, cieplo rodzinnie a on na mrozie :( :( :( pomozcie! http://www.dogomania.pl/forum/threads/244451-male%C5%84stwo-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ga%C5%9Bnie-w-oczach?p=21682734#post21682734 Quote
Doda_ Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Życzę Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2014 :) :) :) wkrótce będą nowe zdjęcia. jak nie zapomnę ha! Choinka u nas stoi, kotka sie wspina . . :crazyeye: łapami uderza w bombki i patrzy na swoje odbicie . . . :) Mogłaby godzinami stać i pilnowac, co sie rusza na choince . . i leci na atak ! Aha, ostatnio troszeczkę się u nas działo . . . Kotka Kama zwymiotowała robaczkami i to żywymi . . jak ją znalazłam, to wet odrobaczył tylko raz i mówił że nie ma potrzeby drugi raz jak w kale nic nie będzie . . posłuchałam. a kotka cały czas miałą robale . . .:( No i muszę odrobaczyć wszystkich . Całe stado . tzn, kotka i wilczur już. Królik po swiętach pojedzie do swojej wetki, gdyz ten wet Nera i Kamy nie chciał przygotować leki dla królasa . . :angryy: Quote
Doda_ Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Dzisiaj urodziny Nera :smilecol::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Lecę do sklepu po składniki, upiekę mu ciasto marchewkowe. Quote
Szura Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 A jak tam wybór karmy? Zdecydowaliście się na coś? Ja też polecam Nutrę Gold Breeders Bag, karmię tym i dorosłego psa, i szczeniaka i jak na tę cenę to jest super. Quote
Doda_ Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Ja zdecydowałam się na Brita . . dla Nera i Kamy. Myślę, że jest to dobra karma. Ale dla Nera jeszcze nie kupiłam, ma royala. Quote
Sonka95 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Doda_ napisał(a):Dzisiaj urodziny Nera :smilecol::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Lecę do sklepu po składniki, upiekę mu ciasto marchewkowe. Sto lat Nero Quote
Doda_ Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Jak mu postawiłam pod nos blachę z pokrojonymi ciastami . .. najpierw oczy mu prawie wyskoczyły a potem jak wygłodniały wilk połknął za jednym może 2 razem . . a nie mówiłam, że marchewka to jego druga połówka :roll: i do teraz siedzi przy lodówce . . . . bo wie że został jeszcze jeden kawałeczek . . . i dziękuje Nero za zyczenie! Quote
Doda_ Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 (edited) Zdjęcia sprzed kilku tyg: Kama uwielbia malutkie pudełeczka Na jej nosku widać śliny od Nera. . przez ciasteczka . . Barus wita cioteczki:) a tu widać jak ślina leci Nerowi. . . na widok jednego ciasteczka . . Moruska - wysterylizowana kotka mego faceta :) Edited January 5, 2014 by Doda_ Quote
ania75 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ale zwierzyniec super .....:p Ja też szukam karmy dla mojej suńki - była na royalu gastro ale już nie musi ....... może mi ktoś coś poleci... Quote
Doda_ Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Nero tez jadl royala przez 9 lat, ale własnie robię zakupy na telekarmie.pl zamawiam brita, zobaczymy czy mu posmakuje . .. . . Cioteczki miały rację - royal to sama pszenica i tylko cena jest straszna . . . Quote
Nadziejka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Doduniu odwiedzam z radoscia :buzi: Twoe skarbenki , zachwycam i pzdrawiam Was stokroc :iloveyou: Quote
Doda_ Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 (edited) myje myje . . . :cool3: ktoś kolejny myje myje .. . :eviltong: No co tak się gapisz?! Pokazuję Wam języczek! hop hop hop . . . . No co chcesz??!! Czyściutka dama . . . myje się przed spaniem . . . Siema wszystkim . . .. . . . . każda z szyneczką:diabloti: Edited January 19, 2014 by Doda_ Quote
Recommended Posts