Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baruś zaczął sie bardzo tulić do Kamy i lizać . .

Nero myje mu uszka :) a po chwili dostał w mordę od Kamy ..

W górach. Nero za nic nie chciał odwrócić głowę, tak wpatrzony w nią . . po chwili: MMMMUUUUUUUUUUUUUU.. . . . . :evil_lol:

Posted

a myślisz, że ja chociaz troszeczkę wierzyłam w to że Nero pokocha królika a tym bardziej kota? ? :diabloti:
koty byly dla niego naaaaaajwiekszymi wrogami, dzisiaj Nero z podkulonym ogonem sobie idzie, jak dostanie nieźle w mordę . . śpią razem, jedzą piją razem, miziają się wzajemnie . . . :D a królika Nero łapie za uszy (bo ma takie długaśne i twarde:lol: ) przyciąga do siebie i liże . .
No ale wyżeł to pies na polowanie. . . więc . . .lepiej nie miej gryzoni i ptaków w domu :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny, co u waszych zwierzaczków ? :) u nas wszystko ok, tylko Kama (kotka) ma znów zapalenie spojówek. Wet podejrzewa Chlamydiozę :( narazie dostaje tylko krople do oczu . . druga szczepionka została przełożona na później . .

Posted

Życzę Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2014 :) :) :)
wkrótce będą nowe zdjęcia. jak nie zapomnę ha!

Choinka u nas stoi, kotka sie wspina . . :crazyeye: łapami uderza w bombki i patrzy na swoje odbicie . . . :)
Mogłaby godzinami stać i pilnowac, co sie rusza na choince . . i leci na atak !

Aha, ostatnio troszeczkę się u nas działo . . .
Kotka Kama zwymiotowała robaczkami i to żywymi . . jak ją znalazłam, to wet odrobaczył tylko raz i mówił że nie ma potrzeby drugi raz jak w kale nic nie będzie . . posłuchałam. a kotka cały czas miałą robale . . .:(
No i muszę odrobaczyć wszystkich . Całe stado . tzn, kotka i wilczur już.
Królik po swiętach pojedzie do swojej wetki, gdyz ten wet Nera i Kamy nie chciał przygotować leki dla królasa . . :angryy:

Posted

A jak tam wybór karmy? Zdecydowaliście się na coś? Ja też polecam Nutrę Gold Breeders Bag, karmię tym i dorosłego psa, i szczeniaka i jak na tę cenę to jest super.

Posted

Jak mu postawiłam pod nos blachę z pokrojonymi ciastami . .. najpierw oczy mu prawie wyskoczyły a potem jak wygłodniały wilk połknął za jednym może 2 razem . . a nie mówiłam, że marchewka to jego druga połówka :roll:
i do teraz siedzi przy lodówce . . . . bo wie że został jeszcze jeden kawałeczek . . .

i dziękuje Nero za zyczenie!

Posted (edited)

Zdjęcia sprzed kilku tyg:

Kama uwielbia malutkie pudełeczka

Na jej nosku widać śliny od Nera. . przez ciasteczka . .

Barus wita cioteczki:)

a tu widać jak ślina leci Nerowi. . . na widok jednego ciasteczka . .

Moruska - wysterylizowana kotka mego faceta :)

Edited by Doda_
Posted

Ale zwierzyniec super .....:p
Ja też szukam karmy dla mojej suńki - była na royalu gastro ale już nie musi ....... może mi ktoś coś poleci...

Posted

Nero tez jadl royala przez 9 lat, ale własnie robię zakupy na telekarmie.pl zamawiam brita, zobaczymy czy mu posmakuje . .. . .
Cioteczki miały rację - royal to sama pszenica i tylko cena jest straszna . . .

Posted (edited)

myje myje . . . :cool3:

ktoś kolejny myje myje .. . :eviltong:

No co tak się gapisz?!

Pokazuję Wam języczek!

hop hop hop . . . .

No co chcesz??!!

Czyściutka dama . . . myje się przed spaniem . . .

Siema wszystkim . . ..

. . . . każda z szyneczką:diabloti:

Edited by Doda_