Romina_74 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Taaaaak ... Karbonowi każdy z drogi schodzi ;) To ze Skipera taki "łaps"? ;) Quote
nombre Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Romina_74']Taaaaak ... Karbonowi każdy z drogi schodzi ;) To ze Skipera taki "łaps"? ;)[/QUOTE] Dziewczyny, witam was po długie nieobecności na dogo. Myśle że cześć z was jednak mnie pamieta. Jestem ciotka boksiowa, ostatnio tez pomagał Żorskiemu Stowarzyszeniu, a teraz znalazłam sie tutaj bo szukam pieska dla swojej znajomej do domu z ogrodem. W Skiperku sie zakochała!! Quote
choba Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='nombre']Dziewczyny, witam was po długie nieobecności na dogo. Myśle że cześć z was jednak mnie pamieta. Jestem ciotka boksiowa, ostatnio tez pomagał Żorskiemu Stowarzyszeniu, a teraz znalazłam sie tutaj bo szukam pieska dla swojej znajomej do domu z ogrodem. W Skiperku sie zakochała!![/QUOTE] Fajnie by było, gdyby udało się Skiperowi :) Quote
olka9628 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='nombre']Dziewczyny, witam was po długie nieobecności na dogo. Myśle że cześć z was jednak mnie pamieta. Jestem ciotka boksiowa, ostatnio tez pomagał Żorskiemu Stowarzyszeniu, a teraz znalazłam sie tutaj bo szukam pieska dla swojej znajomej do domu z ogrodem. W Skiperku sie zakochała!![/QUOTE] Ooooo świetna wiadomość!! A wiadomo czy to już tak na poważnie? Przyjedzie go zobaczyć? :) Można dowiedzieć się czegoś więcej? Quote
nombre Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Cioteczki to bardzo poważne.Od rana próbujemy sie dodzwonić do Oli,bo Asia ma urlop i marzy o tym żeby Skiper byl z nimi na święta.Mieszkalby w domu z ogrodem w Pszczynie.Wizytę przedadopcyjna mogłabym zrobić jak,chociaż Asie to koleżanka z pracy.Ale warunki mieszkalne można by sprawdzić jeszcze Quote
olka9628 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='nombre']Cioteczki to bardzo poważne.Od rana próbujemy sie dodzwonić do Oli,bo Asia ma urlop i marzy o tym żeby Skiper byl z nimi na święta.Mieszkalby w domu z ogrodem w Pszczynie.Wizytę przedadopcyjna mogłabym zrobić jak,chociaż Asie to koleżanka z pracy.Ale warunki mieszkalne można by sprawdzić jeszcze[/QUOTE] A to oni sami przyjadą po niego czy jakiś transport potrzebny? Jeśli tak to byłabym zadowolona jakby przyjechali w dzień wolontariatu żebym mogła z nimi chociaż porozmawiać... :) A na wizyte poadopcyjną później się zgadzają? Bo gdyby co to mam zamiar ich odwiedzić :) Quote
nombre Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Jutro zadzwonimy do ciebie i ustalimy optymalne rozwiązanie.Teraz rozmawiałam z Asia czy jest pewna decyzji i w 100%potwierdziła ze tak.numer z ogłoszenia jest ok?o której najlepiej mamy się odezwać.Wizyta poadopcyjna jak najbardziej akceptowalna a wręcz mile widziana Quote
olka9628 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='nombre']Jutro zadzwonimy do ciebie i ustalimy optymalne rozwiązanie.Teraz rozmawiałam z Asia czy jest pewna decyzji i w 100%potwierdziła ze tak.numer z ogłoszenia jest ok?o której najlepiej mamy się odezwać.Wizyta poadopcyjna jak najbardziej akceptowalna a wręcz mile widziana[/QUOTE] Przepraszam, telefon mi się rozładował..obecnie z tego nr prawie nie korzystam i dlatego tak długo był niedostępny :angryy: To jak jutro to najlepiej po 15:00 bo wcześniej nie będę miała jak rozmawiać. Zaraz wyśle na pw drugi nr "w razie jakby.." ;) Quote
olka9628 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Skiper w sobotę pojechał do nowego domu w Pszczynie. Mieszka w domu z ogrodem :) Do towarzystwa ma jeszcze dwa koty :) Mam nadzieję, że się z nimi dogada. W domu obok mieszka ich siedem :eviltong: Ludzie fajni, przemili i bardzo sympatyczni. Do wspólnych zabaw ma ich syna z którym zaprzyjaźnił się już w schronisku. Świetnie się dobrali :) Będzie mieszkał w domu i na spacery też będzie wychodził. Już w sobotę ok. 14:00 dostałam wiadomość od nowej pani Skipera. Napisała, że pospacerowali po okolicy, pozwiedzał dom. Z początku był trochę niespokojny ale później się wyciszył. Sam poszedł na kocyk i grzecznie leżał. Mają odezwać się nie lada moment i wtedy dowiemy się jak z kotami bo koty mieszkają w jednym domu tylko w mieszkaniu z dziadkami pod nimi :) Imię bardzo im się spodobało więc zostaje takie samo :D Quote
choba Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 No to już oficjalnie - powodzenia Skiperku! Bądź szczęśliwy :D Quote
olka9628 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Zapomniałam podziękować Beacie za ostatnie zdjęcia Skiperka :) DZIĘKUJĘ :* Pani napisała, że po niedzieli wyśle mi nową dawkę informacji. Czekam niecierpliwie, mam nadzieję, że jakieś zdjęcia też będą. I jeszcze dodam, że z wizytą poadopcyjną nie ma problemu - już zostałam zaproszona :eviltong: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Super! Święta już spędzi w domku ;) Powodzenia psiaku! Quote
nombre Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 U Skipiego wszystko dobrze.Rozmawiałam dzisiaj z jego Pania.Z kotami się poznają,nie goni jeśli nie uciekają:)Przywiazal sie już strasznie i nie opuszcza Asi na krok.Nie chcę jej nigdzie wypuścić i nad tym muszą popracować.Asia pokazuje mu że jak wyjdzie to nie oznacza że zostanie znowu sam tylko do niego wróci.Reasumując pokochali się miłością wzajemną:) Quote
olka9628 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='nombre']U Skipiego wszystko dobrze.Rozmawiałam dzisiaj z jego Pania.Z kotami się poznają,nie goni jeśli nie uciekają:)Przywiazal sie już strasznie i nie opuszcza Asi na krok.Nie chcę jej nigdzie wypuścić i nad tym muszą popracować.Asia pokazuje mu że jak wyjdzie to nie oznacza że zostanie znowu sam tylko do niego wróci.Reasumując pokochali się miłością wzajemną:)[/QUOTE] Dziękuję za informacje :) A tak się bali, ze on jest wpatrzony tylko we mnie a na nich nie zwraca uwagi :eviltong: Mówiłam, że wystarczy trochę czasu i już będzie cały ich :) Mam nadzieję, że popracują nad tym i wszystko będzie dobrze i że do kotów się już całkowicie po jakimś czasie przyzwyczai :D Quote
MagdaB Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Dobrze mieć wiadomości o psiakach i to prawie z pierwszej ręki :). Quote
ania91sc Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się układa :) Quote
olka9628 Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 Pod koniec grudnia dostałam wiadomości, że Skiper został sam pierwszy raz w domu na ponad 8 godzin i nic nie nabroił, od sąsiadki wiadomo nawet, że nie szczekał. Pani stwierdziła, że to wyczyn bo dzień wcześniej przez 3 godziny ujadał pod ich nieobecność. A teraz relacje sprzed kilku dni :) Skiper razem z synem właścicielki szaleją, mają ze sobą świetny kontakt. W domu jest grzeczny i posłuszny, szaleje tylko na ogródku. Na widok aut dostaje kobry i chce je gonić, tak samo jak robił to kiedy był w schronisku. Czas na info o kocich kolegach. Mel ucieka przed Skiperem więc on go goni. Luna jest twardzielką i stanęła ze Skipim oko w oko, nie uciekła. Jest szansa, że się zaakceptują. Mam kilka zdjęć Skipera ale nie wiem, czy dam rade je wrzucić...przynajmniej nie teraz :) Quote
choba Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Super, że się chłopakowi fajnie układa :) Quote
choba Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Na tym pierwszym słodko wygląda :loveu: A jak fajnie przybrał na wadze :) Quote
olka9628 Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 Właśnie przy wstawianiu zdjęć chciałam dodać, że przytył :) Ładnie to po nim widać. Dzięki Beata za pomoc :lol: Quote
Recommended Posts