Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chefrenek napisał(a):
No ja nie wiem gałązka np. zapachu nie wydziela a mój pies o mało co nie żygnął jak go w nos dźgnęła.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hehe to musial jej wczesniej dotkykac chyba jakis "smierdzacy czlowiek" czy cos innego, a na dodatek jeszcze go dotkneła - bezczelna :D :D:D:D:D

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Smallpati, bardzo inteligentne.
Moze go dzgnela w jakis czuły punkt?

Ja myślę, że on po prostu rozczula się nad sobą. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gosia>>>;5885756 napisał(a):
UNIKANIE KUP:-o :-o :-o Pierwsze słyszę:evil_lol: :evil_lol:

No właśnie nie wiem jak to z tym jest...Spot tarzać się wytarza, zjeść (kiedyś:eviltong: ) zjadłby, ale mimo wszystko po roztopach jak chodzi po trawniku to podnosi wysoko łapy, a jakie slalomy robi:evil_lol: A mine przy tym ma nietęgą...

[quote name='smallpati']nie ale obrzydzeniem rowniez nie, pies poprostu nie ktorych zapachow nie lubi i go one raza, podobnie jak ludzie, czy czujesz jakis zapach ktorgo nie lubisz to odrazu czujesz obrzydzenie np,jak wachasz jakies jedzenie ktorego zapachu nie lubisz?
A dlaczego psy mogą czuć ból, tęsknote itp, a obrzydzenia nie?
Jasne

Posted

a kto powiedział ze psy nie odczuwają radości z seksu??:diabloti:
zarowno seks jak i reakcja na rozne substancje są kierowane instynktem....
"żyga" na zapach,uczucie,dotyk jakiej substancji, z ktora ma zle wspomnienia...seks daje mu przyjemnosc ale...hmmmm...jakby to napisac.....;)kieruje sie instynktem rozrodu a przyjemnosc fizyczna to tylko pozytywny skutek uboczny;););)

Posted

Blow napisał(a):
a kto powiedział ze psy nie odczuwają radości z seksu??:diabloti:
zarowno seks jak i reakcja na rozne substancje są kierowane instynktem....
"żyga" na zapach,uczucie,dotyk jakiej substancji, z ktora ma zle wspomnienia...seks daje mu przyjemnosc ale...hmmmm...jakby to napisac.....;)kieruje sie instynktem rozrodu a przyjemnosc fizyczna to tylko pozytywny skutek uboczny;););)

no wlasnie nie , psy robia to tyko instyktownie! byly juz badania na ten temat, i wykazano ze jedynym zwierzeciem czerpiacym przyjemnosc ze sexu jest delfin :)