NightQueen Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Chefrenek napisał(a):No ja nie wiem gałązka np. zapachu nie wydziela a mój pies o mało co nie żygnął jak go w nos dźgnęła.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehe to musial jej wczesniej dotkykac chyba jakis "smierdzacy czlowiek" czy cos innego, a na dodatek jeszcze go dotkneła - bezczelna :D :D:D:D:D Quote
Paulina. Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Smallpati, bardzo inteligentne. Moze go dzgnela w jakis czuły punkt? Quote
Chefrenek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Paulinaaa napisał(a):Smallpati, bardzo inteligentne. Moze go dzgnela w jakis czuły punkt? Ja myślę, że on po prostu rozczula się nad sobą. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Gosia>>>;5885756 napisał(a):UNIKANIE KUP:-o :-o :-o Pierwsze słyszę:evil_lol: :evil_lol: No właśnie nie wiem jak to z tym jest...Spot tarzać się wytarza, zjeść (kiedyś:eviltong: ) zjadłby, ale mimo wszystko po roztopach jak chodzi po trawniku to podnosi wysoko łapy, a jakie slalomy robi:evil_lol: A mine przy tym ma nietęgą... [quote name='smallpati']nie ale obrzydzeniem rowniez nie, pies poprostu nie ktorych zapachow nie lubi i go one raza, podobnie jak ludzie, czy czujesz jakis zapach ktorgo nie lubisz to odrazu czujesz obrzydzenie np,jak wachasz jakies jedzenie ktorego zapachu nie lubisz? A dlaczego psy mogą czuć ból, tęsknote itp, a obrzydzenia nie? Jasne Quote
NightQueen Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A dlaczego ludzi odczuwaja np. przyjemnosc z sexu a psy nie?! a dlaczego ludzie odczuwaja litosc, wspolczucie? Moze psiaki sa madre i sa podobni do ludzi, ale naprawde ludzmi nie sa!!! Quote
Blow Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 a kto powiedział ze psy nie odczuwają radości z seksu??:diabloti: zarowno seks jak i reakcja na rozne substancje są kierowane instynktem.... "żyga" na zapach,uczucie,dotyk jakiej substancji, z ktora ma zle wspomnienia...seks daje mu przyjemnosc ale...hmmmm...jakby to napisac.....;)kieruje sie instynktem rozrodu a przyjemnosc fizyczna to tylko pozytywny skutek uboczny;););) Quote
NightQueen Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Blow napisał(a):a kto powiedział ze psy nie odczuwają radości z seksu??:diabloti: zarowno seks jak i reakcja na rozne substancje są kierowane instynktem.... "żyga" na zapach,uczucie,dotyk jakiej substancji, z ktora ma zle wspomnienia...seks daje mu przyjemnosc ale...hmmmm...jakby to napisac.....;)kieruje sie instynktem rozrodu a przyjemnosc fizyczna to tylko pozytywny skutek uboczny;););) no wlasnie nie , psy robia to tyko instyktownie! byly juz badania na ten temat, i wykazano ze jedynym zwierzeciem czerpiacym przyjemnosc ze sexu jest delfin :) Quote
Recommended Posts