Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotkiiii!!!!

w tej lecznicy ten lekarz juz rozmawia ze mna jak z jakim glupkiem :) a teraz to chyba kaze mi dla bezpieczenstwa z mama przyjsc :) :) :)

blagam podajce ten regon bo juz mi jest glupio z siebie kolka strugac :)

Posted

[quote name='olgaj']ciotkiiii!!!!

w tej lecznicy ten lekarz juz rozmawia ze mna jak z jakim glupkiem :) a teraz to chyba kaze mi dla bezpieczenstwa z mama przyjsc :) :) :)

blagam podajce ten regon bo juz mi jest glupio z siebie kolka strugac :)[/quote]

w tej lecznicy to rowniez nie widzieli problemu u Nanki ( pies wedłu nich był prawie zdrowy) wiec ...:razz: :razz: wcale sie nie dziwie ze z Tobą rozmawiaja troche inaczej ale problem lezy po ich stronie

Posted

z kobietami niestety rożnie bywa:razz: i zawieruszyc sie cos tez potrafi.
Ja juz rachunek za pobyt w hotelu mam dla Nanki ale nawet nie wiem czy bystry pan wpisał nr regon ktory podałam:razz:
Rachunek jest na 100,00 zł - zapłacono gotowka ( wyśle pocztą)

Pobyt w hotelu ja Nance rowniez zasponsoruje i tak macie mase wydatkow.;)

A postaram sie jeszcze aby jeden pan z Warszawy:evil_lol: kupil na allegro cegielki dla niuńki.

Posted

Mam wrażenie, ze terapia sterydowo - antybiotykowa pomaga bo dzis było trochę lepiej ale moze to zasluga znacznego oziębienia i deszczu.
Dzis Nana dostała kolejny zastrzyk, następny w środę.
Dziewczyna jest super grzeczna u doktora, najpierw sie z nim pobawiła a pozniej grzecznie dała się pomęczyc.

Posted

Po pierwsze pragnę podziękować Beatce za to, że już 2 raz pojechała z Naną do weterynarza, choć amstaffów ciotka nie lubi :eviltong:

Sylwia dziękujemy za pomoc w opłaceniu hoteliku.

Z Naną rzeczywiście jakby ciut lepiej - co potwierdził Pan Doktor robiąc jej po raz kolejny test.

Ogólnie sunia jest kochana, daje wszystko ze sobą zrobić bez najmniejszych problemów. Pod lecznicą było kilka psów i łatwo było odwrócić Nany uwagę od nich.

Jak dla mnie Nana spokojnie może szukać domu z kanapą nawet już.

Posted

Po pierwsze pragne napisać więc piszę , ze moja przyjaciólka Doddy ma niepokolei w glowie dziekując mi za to co należy do moich obowiązków jako, że pracujemy w jednej fundacji i w określonym celu.

Po drugie nie przepadam za Astowatymi wiec popieram wniosek , ze Nana zdecydowanie nadaje się do adopcji :)

ps. Doddy, poszukaj gończego.

Posted

Po pierwsze to my obowiązków nie nakładamy w Fundacj Droga Beatko na nikogo, bo to nie wojsko :eviltong:
Ale np. Cię ładnie proszę, żebyś pamiętała o wycieczce do Radomia w weekend.

Po drugie, to już wiem że BeataA wyjeżdża 27 lub 28 z Warszawy i wtedy ja ląduje na wygnaniu.

Po trzecie, gończego poszukam.

Po czwarte - ja tyż Cię lubię :eviltong:

Posted

1. Ten obowiązek wynika z zaszczytu " bycia " w Fundacji .
2. Radom możliwy jest tylko w niedziele rano - więc upchnij psiaki u BeatyA w sobote wieczorem :) ( ale sobie wymysliłam )
3. Z wrażenia nawet sie dowiedziałas kiedy mamy wakacje - dzieki :)
4. Dziękuję
5. Matematyka nie jest Twoją mocną strona ale gadane to masz wiec jest równowaga.

A wogole to Nanka szuka domu i ............ nie jest taka zła , nawet całkiem fajna :)

ps. Doddy podaj regon bo ja mam w samochodzie ( ups )

Posted

1. Zaszczyt Cię kopnął :eviltong:
2. Upychać u Beaty psów mi ciągle tak nie wypadaju... Ale coś pomyślę, może...
3. Nie z wrażenia, tylko było mi to potrzebne do szczęścia, Tobie też
4. Proszę
5. Co Ty masz do mojej matematyki? Na Panią Dyrektor Finansową się nie nadaje to fakt, ale do 10 liczyć umim. Gadać nie umim, umim lać wodę jak trza.

A Nanusia szuka domku :evil_lol:

Posted

Jak juz dzis rozpoczelam dzien od podziekowan to ciagne dalej.
Oto lista osob, ktorym w imieniu Fundacji dziekuje:

Malgorzata Tomaszewska - za pomoc finansowa dla Nany
Daria Opole - za pomoc finansowa
ruda76 - za pomoc na miejscu w Lodzi, za transport Nany do Wawy oraz za oplacenie hoteliku
olgaj - za pomoc na miejscu w Lodzi i opieke nad Nana
Atosi z forum amstaffow - za Wirtualna Opieke nad Nana
andzi69 - za pomoc finansowa
Beacie Dorobczynskiej - za wycieczki z zakrecona doddy i Nana do weterynarza

Posted

Za fakturke dziekujemy, grzecznie zaplacimy choc nie koniecznie wiemy za co ale spoko - przyzwyczailismy sie, ze czasami w duzych Klinikach placi sie za nic :evil_lol:

U Nany poprawa, leczenie przynosi efekty :multi: Tak mi oznajmila Beata :razz:

Posted

doddy napisał(a):
Za fakturke dziekujemy, grzecznie zaplacimy choc nie koniecznie wiemy za co ale spoko - przyzwyczailismy sie, ze czasami w duzych Klinikach placi sie za nic :evil_lol:

Kto sie przyzwyczaił ten sie przyzwyczaił - poprosze o szczegóły dotyczace faktury .

Pzdr,
B

Posted

Doddy to nie jest duza lecznica:razz: to jedyna najtansza ze szpitalem jaka jest i dostalismy od szefa maxymalne , wyproszone rabaty.
Jak pierwszy raz poszłysmy po fakture to była na kwote 170,00 wiec i tak cos zmniejszyli:cool3:

Superancko ze choroba sie cofa:multi:teraz tylko domek i po sprawie:evil_lol: