doddy Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 No film nie był najlepsiejszy... Jedynie pi ar ma dobry... Następna w kolejności "Twarda sztuka", bo Beti nie chce iść na "Sadystę" :placz: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ;)południowy spacerek... a ja byłam z super koncerciku ...za tydzień znów ;)...ale mam nadzieje ze za tydzień to Nana w swoim domku już gdzies będzie Quote
andzia69 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 no to sobie pospacerujemy troszeczkę!:lol: Quote
dariaopole Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 nie no Nana cały weekend mnie nie było a oprócz info o tym ,ze cioteczki w kinie były nic pozytywnego...żadnego domu ani nawet iskierki nadziei...beznadzieja jednym słowem!!! a co to za film "Sadysta" ????? tytuł brzmi srednio zachęcająco więc się nie dziwię Beacie :evil_lol: napiszcie czy ta " Twarda sztuka" dobra ??? Quote
ruda76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czy wogole był choc jeden telefon w sprawie Nanki? Quote
doddy Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 "Sadysta" to horror. Co do "Twardej sztuki" jeszcze nie było premiery. Premiera 31 sierpnia. Wydaje się być fajnym filmem. Mam nadzieję, że uda nam się na to pójść bo ostatnio ciotka Beti cierpi na totalny pracoholizm, a w weekend stara się wynagrodzić swoim dziewczynkom, że nie ma jej przez cały tydzień. Co do Nanki. Poważnie zaczynamy się zastanawiać nad hotelem dla niej. To sunia domowa. Nie może siedzieć w zimie w budzie. Poszukujemy więc hotelu dla niej, w pomieszczeniu, oczywiście w miarę taniego. Bo zaczynam się martwić co z tym domem dla niej. Co do telefonów - nigdy nikt o nią nie zadzwonił. Quote
ruda76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Doddy jesli nic nie uda nam się znaleźć to ten hotel w ktorym była Nanka ma pokoje dla psów wewnątrz budynku.;) To tak na marginesie gdyby sytuacja była awaryjna ale wiesz ,ze nie jest tani:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ja ostatnio to i w weekend pracuje i to w pracy !!! ZObaczymy co da sie zrobic w kwestii Twardej sztuki . A Nana ... hmmmm, no moze ktoś tak z poniedziałku ??? Quote
doddy Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Na razie staramy się znaleźć tańszy hotelik Najlepiej jakby znalazła dom docelowy albo tymczasowy bezpłatny. A jak na razie myślimy nad pozyskiwaniem pieniędzy na ten hotel i już niedługo będzie można zakupić.. kubeczek Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 cioteczka przyszła po dziewczynkę na psacerek ... Quote
dariaopole Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 kurka tak mi szkoda Nanki, to taka sodka psina. Gdyby była chłopczykiem to bym spróbowała ją a raczej jego wziąć do mnie ale sunia odpada bo za dużo bab w domu w tym jedna zazdrośnica :diabloti: co by tu wykombinować .....????? Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='dariaopole']kurka tak mi szkoda Nanki, to taka sodka psina. Gdyby była chłopczykiem to bym spróbowała ją a raczej jego wziąć do mnie ale sunia odpada bo za dużo bab w domu w tym jedna zazdrośnica :diabloti: co by tu wykombinować .....?????:shake:u mnie tez nici z 2 psa....po 1 warunki lokalowe po 2. materialne :shake: Quote
dariaopole Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 no i nie chce mi się wierzyć ,że nią sie nikt nie interesuje :shake: zero telefonów :-( Quote
doddy Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Ma pecha totalnego... |Nikogo nie zauroczyła swoją urodą. Quote
dariaopole Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 doddy napisał(a):Ma pecha totalnego... |Nikogo nie zauroczyła swoją urodą. to niedobrze.......:shake:......zima zbliża się wielkimi krokami a Nana nie ma domku bidula. A jeszcze słyszałam , że w tym roku ma być dosyć ciężka ta zima:placz: Quote
doddy Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Jeśli Nana trafi do hotelu niezbędna będzie zbiórka na niego. Quote
ruda76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ale chyba wogole nikt nawet jej nie oglądał:shake: Quote
andzia69 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 hopsniemy sobie Nanusiu na wieczorny spacerek!;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ja Ci dam ciężka zime !!! Mam nadzieje, ze tak samo jak w zeszlym roku prognozy im sie nie sprawdza ! Nie cierpie zimy ! Nana , do domku bo Daria straszy zima. Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :cool3:oj do zimy to chyba wytuptamy ten domeczek .....:razz: Quote
ruda76 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Jeszcze nikt tu nie zajrzał:shake: ? To jak będzie z tą TV?:p Quote
dariaopole Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 to zima straszy sobą, już mi do domu myszy wlatują jak opętane :angryy: ja też nienawidzę zimy więc mam nadzieję ,że te prognozy to jakieś mrzonki !!!! Nana szukaj domu bo czy ciężka zima będzie czy nie powinnaś już dawno grzać doopkę na kanapie !!! Quote
Recommended Posts