Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ruda76 napisał(a):
Dziękuję za sprostowanie bo wczoraj było mi trochę głupio ,ze narobiłam takiego zamieszania

ruda - przynajmniej coś się działo mniej lub bardziej poruszającego na wątku naszej gadulińskiej :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Droga Kasiu, przykro mi to pisać ale polecam w końcu ZACZĄĆ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM TEKSTU!

Nana przebywa w Fundacji AST, nie jest w schronisku.
Nana szuka docelowego domku i to bynajmniej nie u Kasi.;)...aż mi ulżyło

Posted

Andzia ja Ciebie to rozumiem bez problemu tak jak i Rudą i Darię . Spoko .

Przejrzałam oczywiście watki obecnej tu Kasi, wyciagnęłam wnioski i mam pewne przemyślenia. Niestety moje myśli zazwyczaj są zwięzłe i bardzo konkretne więc niekoniecznie muszę sie nimi dzielić - to dla dobra ogółu.

Doddy użyła mysle zbyt trudnego słowa wiec zrobię tłumaczenie - Bynajmniej jest podkreśleniem ( zaznaczeniem ) słowa NIE czyli absolutnie nie , nie , nie.

Posted

Fajnie Kasiu , ze przestaniesz sie udzielać w tym wątku a może sięgniesz w międzyczasie do slownika języka polskiego, przejrzysz kilka stron słownika ortograficznego i pójdziesz na kurs czytania ze zrozumieniem.

Milej nauki w nowym roku szkolnym.

ps. Doddy, tak aczkolwiek ... rozpoczynam badania nad nową teorią.

Posted

doddy napisał(a):
Czy determizm polatywny w aspekcie środków retrospektywnych incydybuje się w kategorii absolutu?

:hmmmm:......................:hmmmm: jedyne co wiem to to ,że odpowiedź może być tak lub nie ...chyba ;)

a zresztą to pytanie było skierowane chyba do kogoś innego więc nie bedę się już nad tym głowić :)

Posted

Daria to dla Ciebie cos latwego - uczyli nas tego w podstawówce:

"Destrukcja mechaniczna powłok inkrustowanych mineralnie po uprzedniej denaturacji termicznej białka".

Posted

doddy napisał(a):
Daria to dla Ciebie cos latwego - uczyli nas tego w podstawówce:

"Destrukcja mechaniczna powłok inkrustowanych mineralnie po uprzedniej denaturacji termicznej białka".

chyba kiepsko uważałam na lekcjach :evil_lol: zresztą ja mam wybiurczy słuch wiec słyszę tylko to co chcę usłyszeć, a jak ktos mi zarzuca , że go nie słucham to mówię : "słucham ale nie pojmuję " :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):
Czy determizm polatywny w aspekcie środków retrospektywnych incydybuje się w kategorii absolutu?

dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie kumam czaczy:eviltong:

i znowu tak wesoło na tym wątku!;)

Posted

[quote name='dariaopole']a bo tutaj zawsze jest wesoło !!! tylko smutno w sercu , że Nanka bez domku :placz::-(na serduchu smutno....wątroba mi od kaw wysiądzie.....a do pracy trzeba iść :diabloti:

Posted

a bo ciotka opolanka w pracy siedzi i roboty w brud ma, do tego wymiana okien więc latam za robotnikami i sprawdzam czy aby dobrze i efektywnie pracują bo nie chcę tu kwitnąć do północy!!! :angryy:

Nanka biegiem na wirtualny spacer :painting:

Posted

[quote name='dariaopole']a bo ciotka opolanka w pracy siedzi i roboty w brud ma, do tego wymiana okien więc latam za robotnikami i sprawdzam czy aby dobrze i efektywnie pracują bo nie chcę tu kwitnąć do północy!!! :angryy:

Nanka biegiem na wirtualny spacer :painting:
;)ciotka Alicja też po pracy .......ale czekam dnia ze nie trzeba bedzie Nany wyciagać na witrualny a pójzie ze swoimi ludźmi na prawdziwy spacerek

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ciotka Alicja też po pracy .......ale czekam dnia ze nie trzeba bedzie Nany wyciagać na witrualny a pójzie ze swoimi ludźmi na prawdziwy spacerek

no a ja nadal w pracy !! czekam aż okna wymienią !!!:angryy: ano też bym chciała aby Nanka w końcu domek znalazła, ona jest taka śliczna i słodka !!!:loveu:

Posted

[quote name='dariaopole']no a ja nadal w pracy !! czekam aż okna wymienią !!!:angryy: ano też bym chciała aby Nanka w końcu domek znalazła, ona jest taka śliczna i słodka !!!:loveu:Nanuś ....walczymy o domeczek........:loveu:

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']jak widać tylko Ala ma dziś wolne bo ja też jeszcze w pracy :( wiec NANA do domu !!!:razz:Alicja skończyła o 16 ....ale jutro walczy od 6.....ok 12 zamelduję się u Nany:loveu::loveu::loveu: