Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja kawke poproszę z mlekiem i odrobiną cukru :loveu:

Nana dziewucho no czemu Ty domu nie masz - jesteś ładna, zgrabna, energiczna, wesoła, wygadana...........ahhhh trudno ludzi teraz zadowolić :angryy:

Posted

[quote name='dariaopole']to ja kawke poproszę z mlekiem i odrobiną cukru :loveu:

Nana dziewucho no czemu Ty domu nie masz - jesteś ładna, zgrabna, energiczna, wesoła, wygadana...........ahhhh trudno ludzi teraz zadowolić :angryy:mam mleczko słodzone.......podam też Magdalenkę ....babeczkę ;)

Kurcze dlaczego ludziska nie chcą takiej pięknej dziewczyny :angryy:....a Ci co by chcieli to nie mogą:-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']mam mleczko słodzone.......podam też Magdalenkę ....babeczkę ;)

Kurcze dlaczego ludziska nie chcą takiej pięknej dziewczyny :angryy:....a Ci co by chcieli to nie mogą:-(

dzięki wielkie jak szaleć to szaleć , uwielbiam z rana słodycze, właśnie wtrąbiłam przed chwilką pół tabliczki czekolady, szkoda , że z Naną nie mogłam się podzielić , pewnie ona też lubi słodkości :evil_lol:
a ludzie ślepi są , głupi albo nienormalni !!!

Posted

[quote name='dariaopole']dzięki wielkie jak szaleć to szaleć , uwielbiam z rana słodycze, właśnie wtrąbiłam przed chwilką pół tabliczki czekolady, szkoda , że z Naną nie mogłam się podzielić , pewnie ona też lubi słodkości :evil_lol:
a ludzie ślepi są , głupi albo nienormalni !!!
dokładam orzeszki w karmelu.........komu....

Nanulku ...szukamy domku....zamieniamy się w team pszukujaco -tropiący ;)

Posted

[quote name='dariaopole']mniam mniam , ja już druga kawę piję i objadam się smakołykami a Nana nadal nie w domku ??? dziwne, myślałam , ze już się nią ktoś zainteresował !!!
doopa blada niestety :shake::shake:...no przykre to .....dziś losowanie Lotto ...jak wygram ..kupię dom ....i spełnie swoje marzenia....:roll:....tylko dlaczego to tylko marzenia a nie rzeczywistość....:shake:

Nanuś póki co szukamy........

Posted

:razz:...oj a co tu tak cicho.......

A ASTów znów przybywa...w schronisku w Jastrzębiu jest AST .....chłopak młody carno -biały ...zdrowy , łagodny ....nawet wet opiekujący się schronem mowi ze szkoda ze nie ma komu go polecić ...dziś z nim rozmawiałam..:-(

Posted

[quote name='dariaopole']no chyba nic...niestety !!!!!
szczerze mówiąc to myślałam , że po wyleczeniu Nanka szybko znajdzie domek!!!
jednak życie lubi nas rozczarowywać !!!
rozczarowanie zawsze boli ...ale takie dotyczące domeczków i psiaków najbardziej :-(

hopek w górę

Posted

kaska9141868 napisał(a):
Wiem ze ona ja ją chce :)

A co z twoją sunią Kora???? Niestety pies to duuuża odpowiedzialnosc - to nie kaprys,że ta be a ta cacy - decydując się na psa trzeba to wiedzieć, a do tego trzeba dorosnąć, bo potem...my mamy robotę w poszukiwaniu odpowiednich właścicieli dla porzucanych psów. Zacznij wychowywać swojego szczeniaka - zobaczysz jaka to ciężka praca - a gdy to zrozumiesz będziesz kiedyś dobrym właścicielem dla porzuconego i skrzywdzonego zwierzęcia! Masz dopiero 16 lat - a niektóre dogomaniaczki mają mniej - ale są dużo bardziej dojrzałe - wiedzą co to praca w schronisku, szukanie dobrych domów. Poczytaj trochę dogo to zobaczysz do czego może doprowadzić nieodpowiedni właściciel - zakiopanie żywcem, zagłodzenie prawie na śmierc, katowanie, porzucanie w lesie, na drodze itd . Powodzenia w wychowywaniu swojej Kory.