Beata_Dorobczyńska Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ALa dolewaj mleka , coraz wiecej mleka i będzie ok. Nana - szukaj domu , wiem, ze Ty nie pies mysliwski ale moze .... Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 poranna kawa z mleczkiem ........zrobię kto sobie życzy.... PLISSSSS domek dla Nany:loveu: Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 to ja kawke poproszę z mlekiem i odrobiną cukru :loveu: Nana dziewucho no czemu Ty domu nie masz - jesteś ładna, zgrabna, energiczna, wesoła, wygadana...........ahhhh trudno ludzi teraz zadowolić :angryy: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='dariaopole']to ja kawke poproszę z mlekiem i odrobiną cukru :loveu: Nana dziewucho no czemu Ty domu nie masz - jesteś ładna, zgrabna, energiczna, wesoła, wygadana...........ahhhh trudno ludzi teraz zadowolić :angryy:mam mleczko słodzone.......podam też Magdalenkę ....babeczkę ;) Kurcze dlaczego ludziska nie chcą takiej pięknej dziewczyny :angryy:....a Ci co by chcieli to nie mogą:-( Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']mam mleczko słodzone.......podam też Magdalenkę ....babeczkę ;) Kurcze dlaczego ludziska nie chcą takiej pięknej dziewczyny :angryy:....a Ci co by chcieli to nie mogą:-( dzięki wielkie jak szaleć to szaleć , uwielbiam z rana słodycze, właśnie wtrąbiłam przed chwilką pół tabliczki czekolady, szkoda , że z Naną nie mogłam się podzielić , pewnie ona też lubi słodkości :evil_lol: a ludzie ślepi są , głupi albo nienormalni !!! Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='dariaopole']dzięki wielkie jak szaleć to szaleć , uwielbiam z rana słodycze, właśnie wtrąbiłam przed chwilką pół tabliczki czekolady, szkoda , że z Naną nie mogłam się podzielić , pewnie ona też lubi słodkości :evil_lol: a ludzie ślepi są , głupi albo nienormalni !!! dokładam orzeszki w karmelu.........komu.... Nanulku ...szukamy domku....zamieniamy się w team pszukujaco -tropiący ;) Quote
dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 mniam mniam , ja już druga kawę piję i objadam się smakołykami a Nana nadal nie w domku ??? dziwne, myślałam , ze już się nią ktoś zainteresował !!! doopa blada niestety :shake: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='dariaopole']mniam mniam , ja już druga kawę piję i objadam się smakołykami a Nana nadal nie w domku ??? dziwne, myślałam , ze już się nią ktoś zainteresował !!! doopa blada niestety :shake::shake:...no przykre to .....dziś losowanie Lotto ...jak wygram ..kupię dom ....i spełnie swoje marzenia....:roll:....tylko dlaczego to tylko marzenia a nie rzeczywistość....:shake: Nanuś póki co szukamy........ Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Widzę, ze tu kwitnie wątek kulinarny , niezle , niezle :) A poki co podnoszę Nane bo juz dawno po czasie na domek a tu nawet cienia szansy nie ma .......... Quote
dariaopole Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 nowy dzień...szansa na dom zawsze jest....tylko czy to musi tyle trwać??? Quote
doddy Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 He he Daria, ja też chcę być taka chuda jak Ty zjadając z rana pół tabliczki czekolady :eviltong: A Nana szuka domu... Tak jak Baster... Quote
andzia69 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nana, Baster, Alter - kto je pokocha??????:-( czy wam przychodzą powiadomienia na emilki???? bo mnie niee!!!! Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :razz:...oj a co tu tak cicho....... A ASTów znów przybywa...w schronisku w Jastrzębiu jest AST .....chłopak młody carno -biały ...zdrowy , łagodny ....nawet wet opiekujący się schronem mowi ze szkoda ze nie ma komu go polecić ...dziś z nim rozmawiałam..:-( Quote
dariaopole Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 bo ja słodkości jem tylko z rana wiec potem zrzucam to przez cały dzień !!! no a Nana nadal bez domu....powoli sie to robi przygnębiające !!! Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nanuś ....hopek w górę bo idę do pracy...... Quote
dariaopole Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 no chyba nic...niestety !!!!! szczerze mówiąc to myślałam , że po wyleczeniu Nanka szybko znajdzie domek!!! jednak życie lubi nas rozczarowywać !!! Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='dariaopole']no chyba nic...niestety !!!!! szczerze mówiąc to myślałam , że po wyleczeniu Nanka szybko znajdzie domek!!! jednak życie lubi nas rozczarowywać !!! rozczarowanie zawsze boli ...ale takie dotyczące domeczków i psiaków najbardziej :-( hopek w górę Quote
dariaopole Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Nanka biegiem do domu nie zawracaj ciotkom już głowy !!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Zdecydowanie mogłaby już pójść, nie dużo czasu do zimy zostało i co biedny pies zamarznie w kojcu !!! Quote
andzia69 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 kaska9141868 napisał(a):Ja chce go do domu !!!!!!!!! :) a kogo chcesz do domu???? Bo to jest ona;) Quote
andzia69 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 kaska9141868 napisał(a):Wiem ze ona ja ją chce :) A co z twoją sunią Kora???? Niestety pies to duuuża odpowiedzialnosc - to nie kaprys,że ta be a ta cacy - decydując się na psa trzeba to wiedzieć, a do tego trzeba dorosnąć, bo potem...my mamy robotę w poszukiwaniu odpowiednich właścicieli dla porzucanych psów. Zacznij wychowywać swojego szczeniaka - zobaczysz jaka to ciężka praca - a gdy to zrozumiesz będziesz kiedyś dobrym właścicielem dla porzuconego i skrzywdzonego zwierzęcia! Masz dopiero 16 lat - a niektóre dogomaniaczki mają mniej - ale są dużo bardziej dojrzałe - wiedzą co to praca w schronisku, szukanie dobrych domów. Poczytaj trochę dogo to zobaczysz do czego może doprowadzić nieodpowiedni właściciel - zakiopanie żywcem, zagłodzenie prawie na śmierc, katowanie, porzucanie w lesie, na drodze itd . Powodzenia w wychowywaniu swojej Kory. Quote
Recommended Posts